تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 46 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 453

نام تاپيک: Metro: Last Light

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

این بازی شاهکاره...واقعا عالی !
    فضا و اتمسفر بسیار غمناک و محزون..ترسناک...بوی مرگ رو همه جا میشه حس کرد..دیالوگ ها هم بسیار جالب و پرمعنا هستند..و پر از کنایه های تلخ !

2. 3 کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این بازی شاهکاره...واقعا عالی !
    فضا و اتمسفر بسیار غمناک و محزون..ترسناک...بوی مرگ رو همه جا میشه حس کرد..دیالوگ ها هم بسیار جالب و پرمعنا هستند..و پر از کنایه های تلخ !
    دیالوگ ها عالیه ... کلا دیالوگ ها و جو بازی اینقد رو آدم تاثیر میزاره که گیمر احساس مسئولیت میکنه

من الان واقعا احساس مسئولیت میکنم برای نجات دادن مترو

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

تازه بازی رو نصب کردم یه نیم ساعتی رفتم جلو ... فعلا که خیلی خوشم اومده ... اتمسفر بازی عالیه ! تا ببینیم بعدش چی میشه ... !

6. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تازه بازی رو نصب کردم یه نیم ساعتی رفتم جلو ... فعلا که خیلی خوشم اومده ... اتمسفر بازی عالیه ! تا ببینیم بعدش چی میشه ... !
    اوه مارتین گیمر خوش اومدی به انجمن گیم !

اما انتظار شاهکار درحد مارتین رو نداشته باش ...دی!

8. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم ... خیلی زود تموم شد ...

شنیدم دو تا پایان داره درسته ؟

پایاناش طبق چه چیزی عوض میشه ؟

واسه من اینجوری تموم شد :

محتوای مخفی: سسسس 
    آخرش مردم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی جواب مارو بده

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من فکر می کنم پایان دوم بازی با DLC ارایه شده در دسترس خواهد بود که فعلا روی نسخه های کرک شده جواب نمیده

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

قسمتای تخیلی زیاده؟
    من یه مدت بازی کردم عاشقش شدم بعدا اون عقربای گنده زدن تو حالم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض نمره ی من به بازی

خب میریم که بعد از اتمام بازی یه نقد خیلی کوتاه داشته باشیم :

داستان (9.0) :

از اونجایی که ساخت این بازی برگرفته از کتاب رمانش هست پس روشنه که باید انتظار یه داستان قوی رو داشت. مترو مثل خیلی از بازی ها فقط دنبال ساخت مراحل هیجان انگیز نبوده و انگار روایت داستان و در کل خود داستان بازی برای سازنده ها نقشی خیلی مهم تر از طراحی مراحل داشته و گیمر با داستان درگیر کننده ی بازی علاقه ی ویژه ای به بازی کردن پیدا میکنه. چیزی که مشخصه، سازنده ها خیلی خوب از عهده ی فضا سازی بازی بر اومدن و طبق داستان فضای بسیار عالی به بازی دادن که تا به حال این فضا توی هیچ بازی ای تکرار نشده و کاملا جذاب و جدیده. دیالوگ های بسیار زیبا و پر محتوایی برای بازی نوشته شده که حس مسئولیت پذیری گیمر برای نجات مترو ... رو افزایش میده و کاملا با فضای بازی سازگاری داره. در بعضی از اوقات حتی شنیدن دیالوگ ها بسیار لذت بخش تر از ادامه دادن به بازیه چرا که این دیالوگ ها توسط صداپیشه ها به بهترین شکل انجام شده.
    گیم پلی (8.0) :

مترو از همون ابتدا با گیم پلی فوق العاده ش شمارو جذب میکنه. در کل گیم پلی بازی از نظر شوتر بودن عالیه و حتی نو آوری هایی داره که توی بازی های دیگه دیده نمیشه. مبارزات با دشمن ها لحظات هیجان انگیزی رو برای گیمر رقم میزنه. بخش دیگر گیم پلی این بازی مخفی کاریه که مثل شوتر بودن اون خوب از آب در نیومده ! و اگه شما مثل من یه مخفی کار حرفه ای باشید حتما اگه بخواید با مخفی کاری جلو برید متوجه مشکل یا باگ های زیادی خواهید شد که علاقه ی شمارو نسبت به بازی کم خواهد کرد !! موقع مخفی کاری رفتن ممکنه هیجان زیادی داشته باشید ولی کافیه فقط یک بار دل رو به دریا بزنید و حرکت کنید تا متوجه هوش مصنوعی ضعیف دشمن ها بشید و خیلی زود متوجه خواهید شد هیجان شما الکی بود چون دشمنا اینقد احمق هستند که حتی وقتی توی تاریکی از کنارشون رد میشید متوجه نمیشن و خیلی راحت میتونید بازی رو با مخفی کاری رد کنید. اما در کل مبارزه با انسان ها توی این بازی خیلی جذاب تر از مبارزه با هیولا هاس. مراحلی که باید از کنار هیولا ها بگذرید خیلی هیجان انگیز و دلهره آوره که کمتر توی بازی های دیگه تجربه کردید اما در مراحل بالاتر مبارزه با هیولاها کم کم خسته کننده یا واقعا غیر قابل تحمل میشه و حتی در بعضی مواقع رد کردن اونا به دلیل کم اوردن مهمات غیر ممکن میشه !! همه ی این ها نشون دهنده ی اینه که گیم دیزاینر های بازی دقت کافی رو به خرج ندادن و انگار افراد کم تجربه ای بودن !! متاسفانه به این دلایل از امتیاز گیم پلی مترو که میتونست یه شاهکار به تمام معنا باشه کم میشه.

صداگذاری (9.0) :

صداگذاری بازی خیلی خوبه ... موسیقی بسیار زیبا و هیجانی ساخته شده و خیلی جاها به شما احساس دلهره و ترس رو القا میکنه. صدای دیالوگ ها فوق العاده س و در کل فضاسازی بازی با صداها به خوبی انجام شده. البته مشکلاتی هم هست که به ذوق میزنه، مثلا وقتی شما کنار یکی میرید و با شما صحبت میکنه وقتی از اون فاصله ی خیلی زیادی دارید باز هم به حرف زدنش ادامه میده !! که خب این ها یه سری مشکلات فنی صداگذاری هست که البته در خیلی جاها از بازی دیده نمیشه.
    گرافیک (9.5) :

مترو واقعا گرافیک فوق العاده ای داره. نورپردازی بسیار چشمگیر، تکسچرهای بسیار با کیفیت و عالی و بامپ مپ های خیلی خوب، جرئیات صحنه ی عالی، استفاده از پارتیکل های جذاب و ...
    همه ی این ها بازی کردن رو برای گیمر جذاب تر میکنه و به باعث میشه اتمسفر بازی بیشتر احساس بشه.

ارزش تکرار (تقریبا دارد !) :

شاید اگه مترو دو پایان متفاوت نداشت به هیچ وجه ارزش تکرار کردن بازی رو نداشت ... چون هیجان های بازی فقط برای دفعه ی اول هیجانیه و دفعه ی دوم که گیمر خبر داره قراره چه اتفاقی بیفته دیگه براش جذابیتی نداره. مخصوصا مبارزه با هیولا ها و طراحی بد بعضی از مراحل شوق و ذوق آدم رو برای دوباره بازی کردن کم میکنه. در کل به نظرم مترو فقط برای داشتن دو پایان و فهمیدن بهتر داستان بازیه که ارزش تکرار داره در غیر اینصورت نه.

نکات مثبت : گیم پلی شوتر خوب،اتمسفر عالی،گرافیک فوق العاده، داستان خوب.

نکات منفی : هوش مصنوعی ضعیف دشمن ها،مخفی کاری نه چندان جالب،مبارزه های خسته کننده با هیولاها،طراحی بد برخی از مراحل

امتیاز کلی : 8.9

15. 10 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

لطفا لینک دانلود DLC بازی رو بدید که Ranger Mode فعال میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •