تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 308 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

احتمالا اشک شوق بابت سی میلیون یورویی هست که قراره بهش برسه
    جالبه! اصلا اين نيمارم واسه خودش داستاني داره ها
    اولش كه معلوم نبود كجا ميره همه دلشون ميخواست بره تيم خودشون
    حالا كه اومده بارسا تيماي رقيب ميگن بهتر شد نيومد اينجا!
    حالا هم كه اشك شوق بابت پول
    خوب اگه بخاطر پول بود كه ميتونست بره رئال پول بيشتري هم بگيره

2. 8 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه! اصلا اين نيمارم واسه خودش داستاني داره ها
    اولش كه معلوم نبود كجا ميره همه دلشون ميخواست بره تيم خودشون
    حالا كه اومده بارسا تيماي رقيب ميگن بهتر شد نيومد اينجا!
    حالا هم كه اشك شوق بابت پول
    خوب اگه بخاطر پول بود كه ميتونست بره رئال پول بيشتري هم بگيره
    تو کل دنیا 3-4 تا تیم بودن که پارسال بهش ابراز علاقه رسمی کردن
    بارسا،رئال،چلسی،آنژی و اگه اشتباه نکنم پاریس
    بعدش بقیه تمام کنار رفتن و فقط موندن رئال و بارسا
    ...........
    من طرفدارای بقیه تیما رو نمیدونم ولی بایرنیا کسی هیچ ابراز علاقه ای نکرده بود برای گرفتن نیمار چه طرفدار چه مسئول،خود نیمار بود که از دانته درباره بایرن پرسیده بود که بعدا هم زد زیرش
    بایرن خیلی وقته بازیکن برزیلی نمیگیره و استعدادیابای بخش برزیلشو مرخص کرده تمام.
    +
    سی میلیون یورو شاید برای شما پول توجیبی باشه ولی تو دهات ما که خیلی پوله و خیلیا اگه بفهمن قراره همچین مبلغی گیرشون میاد ممکنه اشکشون دربیاد
    اون مطلب من هم صرفا به طنز گفته شد ولی دلیل بر مذمت پول گرفتنش هم نیست
    زمان مشخص میکنه که بعدا آیا لیاقت این پول رو داشته مثل ریوالدو و رونالدو و روماریو یا مثل امثال روبینیو و پاتو و..... نمیتونه به پتانسیلش برسه

4. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بردیا جان میشه لطف کنی و مستندات حرفت رو بگی
    دقیقا کجا گفته شده که نیمار 30 تا میگیره؟

همه میدونیم تیمهایی بودن که پیشنهادشون خیلی بیشتر از بارسا بود
    پس اینکه این بازیکن داره برای پول اشک میریزه فکر نمیکنم حرف درستی باشه

6. 10 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برديا جان من كاري با بايرن ندارم كه اصلا ميخواستن بياد تيمشون يا نه
    اين حرف شما خيلي عجيب بود كه بخاطر پول اشك ميريزه
    خوب خودتم مطمئنم ميدوني پيشنهاد رئال بيشتر بوده
    تو كه ميگي بخاطر پول بوده ميشه بگي چرا نرفت رئال
    همه میدونیم تیمهایی بودن که پیشنهادشون خیلی بیشتر از بارسا بود
    پس اینکه این بازیکن داره برای پول اشک میریزه فکر نمیکنم حرف درستی باشه
    گل گفتي عليرضاجان
    منم حرفم همينه ديگه
    چه دليلي داره آدم واسه پول اشك بريزه ولي پيشنهاد بالاتر قبول نكنه

8. 6 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

پدر نیمار:

"چلسی بالاترین پیشنهاد را برای نیمار داده بود. اما همه چیز پول نیست، بلکه مسائلی مثل سبک بازی، وضعیت زندگی و آب و هوا و ... هم در تصمیم گیری نقش دارند. اما دل نیمار می گفت فقط بارسا"

"فقط پیشنهاد بایرن بود که نیمار را اندکی مردد کرد. دلیل آن هم وجود گواردیولا بود که می توانست به پیشرفت این بازیکن بسیار کمک کند."

اينو محض اطلاع دوستان گذاشتم

همونطور كه ميبينيد اكثر تيماى بزرگ اروپا به نيمار پيشنهاد دادن و همشون هم پول بيشترى ميدادن!
    اگه پيشنهاد اونا رو قبول ميكرد شايد بيشتر اشك ميريخت!

قضيه خيلى سادست
    منتهى بعضى دوستان نميخوان قبول كنن.
    البته منظورم كس خاصى نيست و اين واكنش هاى خنده دار سراسر اينترنت رو فراگرفته!

10. 8 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منابع متغیره چون بارسا و سانتوس جزئیات رسمی مالی رو ارائه نکردن ولی همه روی یه چیزی اشتراک دارن اونم پول هنگفتی که به نیمار و پدرش پرداخت شده و این غیر از پولی هست که به عنوان دستمزد قراره طی 5سال بهش داده بشه که از قرار معلوم 7میلیون یورو در سال هستش

1-

2-

3-

تو اینترنت سرچ کنید بیشتر هم هستش.

12. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

پرس(1):خرید نیمار برایمان 150میلیون یورو آب می خورد؛دوست دارم روزی زیدان مربی رئال شود

شاید مردم باور نکنند ولی ما هنوزباهیچ سرمربی ای مذاکره نکرده ایم. می خواهیم که این کار را زیدان انجام دهد و دوست دارم که روزی او سرمربی رئال شود

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه ال لارگروی شبکه کادنا سر در مورد مسائل مختلف تیم مادریدی صحبت کرد واز زیدان و مورینیو گرفته تا بازیکنان تیمش و انتقال نیمار به بارسا و مسائل دیگر صحبت کرد.

دراینجا می توانید متن صحبت های پرس را در 3 قسمت مطالعه کنید:

*مورینیو: نیازی نبودکه پولی به او پرداخت کنیم. اصلا این طور نبود که جنجالی ایجاد شده باشد یا بازیکنان او را کنار گذاشته باشند. بازیکنان رئال می گویند که مورینیو بهترین سرمربی ای است که داشته اند

*کاسیاس: از نظر من او بهترین دروازه بان دنیاست ولی خیلی از روزنامه نگاران برای کمک کردن به او، به کاسیاس آسیب رساندند. اعضای کادر مدیریتی نمی توانند دراین ماجرا که او بازی کند یا نه، دخالت کنند.امیدوارم که تاپایان عمر فوتبالی اش اینجا بماند

*نیمار: سه سال پیش ما شانس خریداری اورا داشتیم و می خواستیم از این فرصت بهره ببریم ولی بعد از آن سران سانتوس مانع از جدایی او شدند ونیمار با سانتوس تمدید کرد.ازنظر من او بازیکن فوق العاده ای است و اگر شرایط به نحو دیگری بود،اورا خریداری کرده بودم. می بایست با سران باشگاه سانتوس، با پدر او، با کمپانی ای که 40% سهام او را دارد...با همه اینها مذاکره می کردیم. این خرید برای ما بیش از 150 میلیون یورو آب می خورد و نمی دانم که او با چه مبلغی به بارسا می رود

*خریدهای رئال:اگر نامزد خاصی برای ریاست باشگاه ثبت نام نکند، من روز سه شنبه سان را در دست می گیرم و کار را با موضوع انتخاب سرمربی تیم شروع می کنم. اول از همه با زیدان حرف می زنم. چون شاید مردم باور نکنند ولی ما هنوزباهیچ سرمربی ای مذاکره نکرده ایم. می خواهیم که این کار را زیدان انجام دهد و دوست دارم که روزی او سرمربی رئال شود.زمانی که سرمربی انتخاب شد، او وزیدان تصمیم می گیرند که چه کار کنیم. زیدان مسئول خرید بازیکنان همراه با سرمربی جدید تیم خواهد بود.

*آنچلوتی: ما تا هفته آینده دراین باره صحبت نخواهیم کرد

*یورگن کلوپ: از او خوشم می آید.سرمربی خوبی است.کسانی که فکر می کنند که او گزینه خوبی برای هدایت رئال است دراین باره نظر می دهند. البته بازیکنان او در دورتموندبه مراتب کوچکتر از بازیکنان رئال هستند.

*اتحاد میان بازیکنان رئال:از سال 2000 به بعداین متحد ترین تیمی است که درباشگاه داشته ایم.

*فالکائو: او بازیکن فوق العاده ای است.شنیدم که دارد به موناکو می رود

*لواندوفسکی
    : او برای تماشای فینال جام حذفی آمده بود. آن روز با هم در مورد زندگی اش صحبت کردیم..نمی دانم نظر او چیست

*مورینیو مجانی از رئال رفت:ما نیازی به پرداخت پول نداشتیم. درمورد کارانکا هنوز مطمئن نیستم که او می رود یا نه..ولی تمام بازیکنان تیم به من گفته اند که مورینیو بهترین سرمربی ای بوده که داشته اند

*انگشت مورینیو در چشم تیتو: او از تیتو عذرخواهی کرده بود

*قدرت مورینیو در رئال: او از همان قدرتی برخوردار بود که سایر سرمربیان نیز همان قدرت را داشتند ولی شخصیت افراد متفاوت است.من هیچ وقت هیچ حرفی به هیچ یک از سرمربیان تیمم نمی زنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: بخش دوم سخنان پرس 

سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه ال لارگروی شبکه کادنا سر در مورد مسائل مختلف تیم مادریدی صحبت کرد واز زیدان و مورینیو گرفته تا بازیکنان تیمش و انتقال نیمار به بارسا و مسائل دیگر صحبت کرد.

دراینجا می توانید متن صحبت های پرس را در 3 قسمت مطالعه کنید.این بخش دوم این گفتگو است:

*بارسلونا: رسانه های کاتالونیا به بارسلونا کمک می کنند ولی رسانه های مادرید به ما کمکی نمی کنند. همزیستی و همکاری آنها فوق العاده است

*تصویر ووجهه رئال: ما وجهه و تصویرمان را از دست نداده ایم. قبل از این مربیانی روی نیمکت مربیگری رئال مادرید دیده بودم که با دست، توهین فیزیکی می کردند. اشتباهی که مورینیو کرد و خودش هم به آن اعتراف کرد این بود که تاریخ 110 ساله باشگاه را تغییر نداد.

*مذاکرات با زیدان: صحبت های من با زیدان صحبت های دوستانه ای بود. او زمانی که به اینجا آمد مادریدی ها را تکان داد و تنها عشق و انگیزه اش، باشگاه است.او این را در زمین چمن و بعدها در رفتارهایش نشان داد. او یکی از اعضای فعال باشگاه است که با ارزش های بالایی کار می کند

*آینده کاکا: زیدان و سرمربی تیم دراین باره تصمیم می گیرند. ما اخیرا قراردادمان با 2 اسپانسر راتمدید کردیم. به لطف کاکا ودیگران اسپانسر 400 میلیون یورو سرمایه گذاری کردیم. البته او بدشانسی آورد که مصدوم شد و نتوانست درآن سطحی که همگی توقع داشتیم باشد. بعد از آن هم اوزیل به رئال آمد ولی کاکا انسان فوق العاده ای است.

*کوئنترائو:نمی دانم که آیا می رود یا می ماند ولی تیمی که او را بخواهد باید مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش را بپردازد. او فصل خوبی را سپری کرد.

*ژابی آلونسو: ما از او واقعا راضی هستیم. هنوز یک سال دیگر از قرارداد او مانده و سرمربی جدید و زیدان باید ببینند که چه خواهند کرد. جانشینی آلونسو کار سختی است. این یکی از بزرگترین مشکلات ما روبه آینده است ولی حالا می خواهیم از حضور او باز هم لذت ببریم.

*ایگواین: هیچ کسی هنوز با باشگاه یوونتوس مذاکره نکرده.

*لالیگا:رقابت های لالیگا، رقابت های پیچیده ای بود.در 4 بازی اول شروع خیلی بدی داشتیم. شروعمان با عطش کمرنگی بود. ما 8 امتیاز از دست دادیم و سرمربی می خواست به تیم انگیزه بدهد ولی این اصلا طبیعی نبود

*ایسکو: او بازیکن خوبی است. نمی دانم که آیا به او نیاز داریم یا نه

*پرداخت مبالغ هنگفت به سرمربیان: انجام این کار اصلا جنجالی نیست. ما به پیگرینی 4 میلیون یورو دادیم و به مورینیو 8 میلیون یورو ، و نه 16 یا 25 میلیون یورو

*بازیکنان اسپانیایی: وظیفه ما این است که بهترین بازیکنان دنیا را به تیممان بیاوریم.در پستی که کاسورلا بازی می کند، ما اوزیل و کاکا را داریم.

محتوای مخفی: بخش سوم سخان پرس 

دراینجا می توانید متن صحبت های پرس را در 3 قسمت مطالعه کنید.این بخش سوم وپایانی این گفتگو است:

*بازگرداندن دل بوسکه، رائول، آیئرو، کاماچو و میچل به باشگاه: دی استفانو بهترین بازیکن دنیا بود و مجبور شد که خداحافظی کند.قطعا دوست نداشت این کار را بکند.این افرادی که نام بردید همگی از محبت مادریدی ها بهره مندند.من جایی خواندم که می گویند که من رابطه خوبی با میچل یا رائول ندارم ولی اصلا این طور نیست

*آشتی با دل بوسکه: او یکی از اعضای رئال است؛ اگر تیم ملی اسپانیا را ترک کند، اینجا خانه اوست

*ساختار رئال: رئال باشگاهی است که بیشترین سرمایه گذاریها در دنیا را دارد. مجله فوربس رئال را با ارزشترین تیم دنیا خوانده. باید پیشرفت کنیم. حضور درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا کافی نیست. می خواهیم به فینال برسیم و قهرمان اروپا شویم

*وعده غذایی با حضور کاپیتان ها:ما درمورد پاداش ها با کاپیتان های تیم مذاکره می کنیم. این دلیل برگزاری این وعده غذایی بود و هیچ دلیل دیگری وجود نداشت.من فقط شنیده ام که بازیکنان از مورینیو تعریف می کنند.آنها به من می گویند که مورینیو متوقع است و بهترین سرمربی ای است که داشته اند. هیچ وقت بد او را نگفته اند و به من نگفتند که چرا به او قدرت زیادی دادی. آنها توان گفتن این را ندارند و نباید این را بگویند. این را می توان به یک دوست روزنامه نگار گفت ولی نه به رئیس باشگاه.بازیکنان می دانند که این تیم برپایه نظم و انضباط ساخته شده و این سرمربی است که دستور می دهد.

*اختلاف با هواداران: رابطه من با هواداران و شرکای باشگاه همیشه خوب و شفاف بوده. من همیشه خواسته ام که رئال باشگاه هواداران باشد؛ برخلاف شرایطی که درسال 2000 برای باشگاه پیش آمد. من فیگو را آوردم، 30 میلیون یورو از دست دادیم.بعد از آن سه سال از باشگاه رفتم و همه دنیا می دانند که چه اتفاقاتی رخ داد. در تیمی که پرچمدار بازی تمیز و سالم است، تقلب ها و حقه های زیادی رخ داد.حالا ماآرامش را به مدیریت باشگاه بازگردانده ایم.این همان چیزی است که شرکا از من می خواستند.

*رابطه با بازیکنان: نمی خواهم در حریم خصوصی بازیکنان وارد شوم. من هیچ وقت حتی سوار اتوبوس حامل بازیکنان تیم نمی شوم.

*رویارویی کریس- کاسیاس: این ماجرا چند سال پیش اتفاق افتاد.فکر کنم در سال اول یا دوم ریاست من... ماجرا را به من گفتند و تنها 5دقیقه زمان برد. من هیچ وقت نشنیده ام که کسی بگوید که کاسیاس خبرچین تیم است. از نظر من او بهترین دروازه بان دنیاست

*درگیری مورینیو و اوزیل: این هم یکی از آن هزار مسئله ای است که در درون رختکن هر تیمی پیش می آید. همیشه این برخوردها هست و این کاملا طبیعی است.

*درگذشت همسر: من دیگر آن پرس سابق نیستم..41 سال با هم زندگی می کردیم و حالا با نوه هایم به تماشای بازیهای فوتبال رئال بی، رئال سی و بسکتبال می روم

************************************************** ************************************************** ********************

عکس روز: نیمار وامضای قرارداد با بارسلونا

سایت گل- نیمار دا سیلوا، ستاره 21 ساله فوتبال برزیل روز دوشنبه قراردادش را با باشگاه بارسلونا به امضا رساند. این قرارداد در برزیل به امضا رسید و هفته آینده در بارسلونا قرارداد رسمی اش را به امضا خواهد رساند و رسما بازیکن بارسلونا می شود.

طبق گزارش منتشره در رسانه های کاتالان، او در روز 3 ژوئن در بارسلونا در مراسم معارفه اش شرکت خواهد کرد.کنفدراسیون فوتبال برزیل به او اجازه داده تا به بارسلونا سفر کند تا قراردادش را با بارسلونا به امضا برساند.این انتقال در نهایت با مبلغ 58 میلیون یورو انجام خواهد شد که 28 میلیون یورو سهم باشگاه سانتوس است و 30 میلیون یورو به خود بازیکن به عنوان پاداش این انتقال می رسد.

حالا ادمیلسون، بازیکن سابق بارسلونا در صفحه اش در اینستاگرام عکسی را قرارداده که مربوط به لحظاتی بعد از امضای قرارداد در برزیل توسط نیمار است.دراین عکس نیمار را در کنار پدرش(نفر سمت چپ در عکس)، واگنر ریبه یرو، مدیربرنامه هایش (فرد میان نیمار و پدرش)، رائول سانیئی، مدیر باشگاه بارسلونا و آندره کوری، نماینده بارسلونا در برزیل ملاحظه می کنید.

************************************************** ************************************************** ***************

چند تیتر

* آلوس: نیمار یک ستاره پاپ نیست(فارس)
    * مدیر رئال: تصمیم نیمار برای پیوستن به بارسا را می پذیریم(گل)
    * سامر : روبن را نمی فروشیم / آرین ثابت کرده که یک قهرمان واقعی است(گل)
    * ویلانوا: نیمار برای پول راهی بارسا نشده است(باشگاه خبرنگاران)
    * آبیدال 5شنبه از جدایی اش ازبارسا می گوید(گل)
    * توماس مولر:توپ طلا باید به یکی از بازیکنان بایرن برسد(گل)
    * فالکائو و والدس در تست پزشکی موناکو(عصر ایران)
    Last edited by M A S 0 U D; 28-05-2013 at 14:59.

14. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برديا جان من كاري با بايرن ندارم كه اصلا ميخواستن بياد تيمشون يا نه
    اين حرف شما خيلي عجيب بود كه بخاطر پول اشك ميريزه
    خوب خودتم مطمئنم ميدوني پيشنهاد رئال بيشتر بوده
    تو كه ميگي بخاطر پول بوده ميشه بگي چرا نرفت رئال

گل گفتي عليرضاجان
    منم حرفم همينه ديگه
    چه دليلي داره آدم واسه پول اشك بريزه ولي پيشنهاد بالاتر قبول نكنه
    دستمزد پیشنهادی رئال از قرار معلوم سه میلیون یورو در سال بیشتر از بارسا بوده ولی بنا به شواهد،چون نیمار به بارسا علاقه داشته با دستمزد کمتر بارسا رو انتخاب کرده
    ولی 7میلیون یورو هم جزو دستمزدهای سنگین بارسا به حساب میاد
    این نیست که بگیم مثل ایران سفید امضا کرده و گفته هرچی عشقتون بوده
    در حد خودش و اکثر بازیکنای بارسا خیلیم خوب پول گرفته و کسیم نمیتونه اینو انکار بکنه.

به نظر من عشق و علاقه برای گذشتن از دستمزد یعنی دامیانو تومازی،زمانی که رم دچار مشکلات مالی شده بود و امثال توتی میلیونی حقوق میگرفتن،تومازی به خاطر کمک به باشگاه قراردادش ماهانه حدود 5 هزار یورو بودش یعنی سالی 60 هزار یورو.
    +
    این ربطی به این نداره بگیم طرف به خاطر پول اومده بارساها،همین الانشم لام و شواین اشتایگر که اسطوره های بایرن حساب میشن سالی نزدیک 10میلیون یورو میگیرن از باشگاه.
    همه جای دنیا همینه ولی بحث من اینه که ربطی به عشق و علاقه و این صوبتا ندیمش،الان اکثر چیزها((نه همه چیز))صرفا بر اساس انتخاب های حرفه ای هستش
    .
    .
    .

پدر نیمار:

"چلسی بالاترین پیشنهاد را برای نیمار داده بود. اما همه چیز پول نیست، بلکه مسائلی مثل سبک بازی، وضعیت زندگی و آب و هوا و ... هم در تصمیم گیری نقش دارند. اما دل نیمار می گفت فقط بارسا"

"فقط پیشنهاد بایرن بود که نیمار را اندکی مردد کرد. دلیل آن هم وجود گواردیولا بود که می توانست به پیشرفت این بازیکن بسیار کمک کند."

اينو محض اطلاع دوستان گذاشتم

همونطور كه ميبينيد اكثر تيماى بزرگ اروپا به نيمار پيشنهاد دادن و همشون هم پول بيشترى ميدادن!
    اگه پيشنهاد اونا رو قبول ميكرد شايد بيشتر اشك ميريخت!

قضيه خيلى سادست
    منتهى بعضى دوستان نميخوان قبول كنن.
    البته منظورم كس خاصى نيست و اين واكنش هاى خنده دار سراسر اينترنت رو فراگرفته!
    اینا تمام مال چند روز قبل تر ازینه که حتی شایعات توافق بارسا با نیمار درز کنه بیرون.
    پدر نیمار هم برای بازارگرمی حرف از گواردیولا و بایرن میزنه

Last edited by بردیا; 28-05-2013 at 15:56.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب همونجور که بردیا خودش هم گفت هنوز هیچ منبع رسمی این اعداد و ارقام رو تایید نکرده

صحبت از عشق و علاقه توی فوتبال امروز اکثر اوقات حرف بیهوده ایه
    اما همینکه بارسا با مبلغ خیلی کمتری نسبت به بعضی تیمها میتونه یکی از سه مهره اصلی فصل نقل و انتقالات رو قبل از تموم شدن لالیگا به خدمت بگیره اتفاق خیلی مهمیه

پس میشه به راحتی گفت که نیمار به خاطر علاقش به بارسا و بازی در کنار مسی و ژاویستا از بخشی از پولی که میتونسته بهش برسه گذشته
    در ثانی من واقعا ترجیح میدم 90 درصد پول انتقال به بازیکن خود بارسا برسه

کلا از رقم قرارداد هر چی بیشتر به بازیکن بارسا(نیمار) برسه بهتره

+

در کنار این بحث این رو هم باید متوجه باشیم که بایرن هم کم کم در مسیر تیمهای چلسی و رئال و سیتی داره قدم برمیداره و حالا دیگه از هزینه کردن برای خرید بازیکن هراسی نداره
    دیدیم که فصل پیش بارسا عملا نتونست با بایرن بر سر خرید مارتینز رقابت کنه در حالی که مارتینز به بازی کردن در بارسا علاقه بیشتری داشت

17. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان یادشون باشه دستمزد نیمار در همون سانتوز هم بسیار بالا بوده (کاملا قابل رقابت با بالاترین دستمزد های اروپایی و همینطور قوانین مالیاتی متفاوت نسبت به اروپا)، و با درآمدش در سانتوز در لیست Forbes در سن 21 سالگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . قبل از اینکه بازیکن بیچاره رو به چیزهایی مثل اشک شوق برای پول و ... متهم کنید یه نگاهی به جیبش بندازید

این قضیه مبلغ قرارداد بالای خودش (و حقوق 7 میلیون یورو پایین) یکی از دلایل اصلیش مسائل مالیاتی است چون این هزینه قرارداده و در برزیل پرداخت و مالیات میشه (که قوانین مالیاتی بسیار ساده تری نسبت به اسپانیا داره) ولی اگه جزو حقوقش می شد باید در اسپانیا مالیات می شد. حتی قرار نیست یکدفعه پرداخت بشه، این هزینه هم پخش میشه طی 5 سال. با احتساب هر دوی اینها نیمار سالانه حدود 13 میلیون یورو درآمد خواهد داشت که هنوز از خیلی از بازیکن ها (آگرو، یحیی توره، زلاتان، تورس، رونی، مسی، رونالدو، کاکا و ...) کمتره.

19. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •