تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 72 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز
    مطلب زیر برای کاربرد پورتهای تلویزیون شماست لطفا مطالعه کنید.
    وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
    وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
    استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
    Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیونرا متصل کنید.
    سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیرهیعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
    استفاده از عملكرد ARC
    برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
    سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
    سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.

سلام و ممنون اما من نفهمیدم الان این ورودی hdmi ال ای دی من درست است یا نه
    مثلا من ps3 یا apple tv رو به هر کدوم از این 4 تا ورودی hdmi که وصل میکنم پیغام no signal می ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه ال ای دی سامسونگ توی عسلویه دیدم مدل eh5003 جلبیش اینجاست که 39 اینچ هستش
    کسی نمیدونه که این مدل تقلبی هستش یا واقعا در همچین ابعادی همچین مدلی رو سامسونگ زده؟
    قیمت هم میگه 1530000

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی نمیدونه که این مدل تقلبی هستش یا واقعا در همچین ابعادی همچین مدلی رو سامسونگ زده؟
    قیمت هم میگه 1530000
    احتمالا مونتاژ امارت یا مالزی هست چون تو ایران نه مدل با این نام هست نه با چنین سایزی.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

احتمالا مونتاژ امارت یا مالزی هست چون تو ایران نه مدل با این نام هست نه با چنین سایزی.
    عجب!!! یعنی امارات هم تلویزیون مونتاژ می کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه راهکار همونی هست که گفتم خروجی هدفون اگر جواب بده (اگر تونستم خودم هم تست می کنم) راه کار بعدی این هست که اگر وسیله ای که به تلویزون وصل می کنیم خروجی صدای آنالوگ داره اون را مستقیم به سینما وصل کنید. یا یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ بگیرید(اپتیکال به قرمز و سفید) فکر کنم گرونه!
    این اپتیکال به قرمز و سفید اگر باشه مشکلی نیست گرون باشه چون سینما از نظر کیفیت خیلی خوبه و یک سینما نجات پیدا میکنه
    فقط مشکل اینجاست که همچین کابلی هست یا نه . اینکه واقعا می تونه این تبدیل به درستی انجام بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این اپتیکال به قرمز و سفید اگر باشه مشکلی نیست گرون باشه چون سینما از نظر کیفیت خیلی خوبه و یک سینما نجات پیدا میکنه
    فقط مشکل اینجاست که همچین کابلی هست یا نه . اینکه واقعا می تونه این تبدیل به درستی انجام بده
    کابل نیست تبدیل هست (DAC) چون دیجیتال باید به آنالوگ تبدیل بشه. مثل اینا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از روی کنجکاوی سینما چه مدلی هست؟
    Last edited by amin_g_p; 28-05-2013 at 21:18.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام به دوستان
    قیمت هم میگه 1530000
    دوست عزیز
    بله چنین مدلی هست این مدل سفارش امارات که میتوان از سایت امارات فریمور آن راهم دانلود کرد
    اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان چطور میتونم تحت شبکه هارد متصل به تی وی رو تو پی سی ببینم ؟
    تی وی هم 6980 هست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان چطور میتونم تحت شبکه هارد متصل به تی وی رو تو پی سی ببینم ؟
    تی وی هم 6980 هست
    دوست عزیز

تلویزیون ورودی دارد نه خورجی یعنی که شما می توانید به آن دستگاه برای پخش وصل کنید نه اینکه دستگاهی به آن وصل کنید و آن را از طریقه کامپیوتر تماشا کنید در حقیقت تلویزیون شما یک مانیتور است که می شود به آن موبایل- لب تاپ- دوربین - فلش مموری - هارد- و در بعضی از مدلها یعنی سری 7 به بعد پرینتر- سینما خانگی و غیره را برای پخش و نمایش در تلویزیون به آن وصل نمایید.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز

تلویزیون ورودی دارد نه خورجی یعنی که شما می توانید به آن دستگاه برای پخش وصل کنید نه اینکه دستگاهی به آن وصل کنید و آن را از طریقه کامپیوتر تماشا کنید در حقیقت تلویزیون شما یک مانیتور است که می شود به آن موبایل- لب تاپ- دوربین - فلش مموری - هارد- و در بعضی از مدلها یعنی سری 7 به بعد پرینتر- سینما خانگی و غیره را برای پخش و نمایش در تلویزیون به آن وصل نمایید.
    دوست گرامی شما احتمالا متوجه منظور من نشدید !!!!
    بنده حافظه تمام دستگاه های تحت شبکه رو میتونم تو قسمت نتورک ببینم مثل گوشی لبتاپ ----- و ... منظورم این بود که برای جابه جای فایل بین پی سی و هارد متصل به تی وی نیاز به جدا کردن هارد از تلوزیون نباشه و بشه تحت شبکه فایل ها رو جا به حا کرد یعنی هارد تی وی رو شیر کنم
    فکر نکنم خیلی چیز عجیبی باشه !!! البته با برنامه SAMSUNG PC Share Manager میتونم این کار رو بکنم اما سرعتش جالب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •