سلام. کسی میدونه در پرینتر hp 1020 درجه حرارت فیوزینگ رو چه جوری میشه افزایش داد.
سلام. کسی میدونه در پرینتر hp 1020 درجه حرارت فیوزینگ رو چه جوری میشه افزایش داد.
منظور از چراغ وسطی کدوم چرغ می شه
باسلام به اساتید محترم من یه مشکل با پرینتر دارم و خیلی متشکر میشم اگه کمک کنید
من یه پرینتر epson p50 دارم مدت زیادی هم نیست که خریدمش حدود 2 هفته. پرینت نمیکنه و یا وقتی هم که میکنه خیلی اروم و هی می ایسته اینو روی 2 تا ویندوز و 2 تا سیستمم چک کردم روی pc خودم که حتی با عوض کردن ویندوز مشکل حل نشد ولی رو یه لب تاب قدیمی dell latitude d610 تست کردم تا حدودی بهتر بود ولی بازم مشکل داشت و به مرور زمان (( یه روز یا چند ساعت بعد )) بازم خراب شد و خیلی خیلی کارو با تاخیر انجام میده و بعضی وقتا هم وسط کار برگه رو نصفه پرینت شده میفرسته بیرون . لازمه که بگم من پرینتورو به فروشگاهی که خریدم هم بردم و اوجا تست شد و درست بود پس مشکل از دستگاه نیست . من فکر میکنم نرم افزاری باشه مشکلم . پرینتر من هم تانکر بندی شده هست ... خیلی خیلی متشکر میشم جواب من رو سری بدید چون پرینترو برای عکاسی میخوام و باید سری اماده مصرف شه و لازمه که بگم برای نصب پرینتر هم از Cd خود پرینتر استفاده کردم ........ مرسی
با سلام خدمت دوستان.من پرینتر canon mf4150 چندکاره دارم.بعد از هر بار پرینت چراغ قرمز error روشن میشه.یعنی دوبرگ رو پشتسر هم هیچوقت چاپ نمیکنه.حتما باید خاموش و روشنش کنم تا چراغه خاموش بشه .ویندوزم 7 32بیته.درایور رو هم کامل نصب کردم روش.دوستان لطف کنن اگه راه حلی دارن دریغ نکنن
سلام
من یه پرینتر سه کاره سامسونگ scx-4200 دارم چند وقت پیش کمرنگ و خط دار پرینت می گرفت شارژ کارتریج کردم اما فرقی نکرد بردم یه قطعه عوض کردن بازم تغییر نکرد مشکل از چیه؟
درود بر شما
به نظر من الان مشکل کارتریج دارید
صفحه فلزی تیغه مانند که ....( مراجعه شود به صفحه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پست 5803
سلام من یک hp 1020 لیزری دارم
از کجا و کی بفهمیم کارتریج(جوهر-رنگ -پودر) تموم کرده؟
2 ایا بعداز شارژ دوباره مثل اولش کار میکنه (هم تعداد برگ پرینت هم کیفیت چاپ) چون الان کارتریچ اصلی اش 5 سال است که برای من دوام اورده
3:اسیب های احتمالی که ممکن بر اثز بی احتیاطی هنگام شارژ کردن بزنه به کارتریج؟
4ادرس یک جا که لیرزی ها را خوب شارژ میکنند در مشهد برای پی ام کنید لطفا(خودم حوصله اش را ندارم)
5 سال کار کرده!
ماهی چند صفحه پرینتر می گیری؟
بعد از شارژ هم همین قدر پرینت می گیره
اگر شارژ کارت حرفه ای باشه اسیبی نه به کارتریج نه به پرینتر نمی رسونه
یه دوستی داشتم تو مشهد به اسم آقای آل مراد و یا آقای حسن زاده این دوتا خوبن ولی شاید بهتر از این هم پیدا کنی
اگر خواستی بگو شمارش رو برات بفرستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)