تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 390 از 416 اولاول ... 290340380386387388389390391392393394400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,891 به 3,900 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون خوندم مفید بود
    فقط چند تا سوال دارم که سوال نیست تقریبا راهنمایی هستش
    من الان هیچ عجله ای برای خرید کنسول و بازی ندارم اما خب دیگه کامپیوترم دیگه داره فرسوده میشه و بازی های جدید رو نمیکشه ( ضمن اینکه شایعات میگه جی تی ا برای pc زده نمیشه) بنابراین گفتم بجای ارتقای سیستم یه کنسول بگیرم
    شما الان پیشنهاد میکنی همین نسل 360 یا ps3 رو بگیرم یا که وایسم x1 و ps4 بیان ؟
    همونطور که گفتم عجله ای ندارم ولی خب چون از اون گیمر حرفه ای نیستم ساپورت کردن کنسول( تا چه زمانی) و دردسر کمش برام مهمه
    پول خرید بازی اورجینال هم ندارم پس کپی خور شدن و ه کش برام مهم هست
    نظرتون چیه؟
    علی توهم ؟! پس مثل منی که داداش!!! منم نمیدونم پی سی رو ارتقا بدم یا کنسول بخرم ؟!

منم عجله ای ندارم... پی سی منم همینطور فرسوده ... مال عصر سلطان سلیم هست

منم همینطور داداش ، پی اس 4 خوبه ؟ یا همین پی اس 3 هم خوبه ؟ فقط واسه سرگرمی و تفریح میخواستم واسه بروز بودن همین پی سی هست کافیه ...

من تو پی سی حرفه ای هستم ولی کنسول باز حرفه ای نیستم... ، کنسول سونی 3 فک کنم تا اسفند ماه ساپورت بشه بعدش نمیدونم...

ولی بازی های مهم دنیارو میتونی باهاش بازی کنی... Gears of war 1 2 3 - GTA IV - V - CoD 4-5-6-7-8-9-10 هرچی که خوبه هست دیگه... منم که اکثر اوقاتم بعد درس خوندن بیکار میشم ... حوصله ام سر میره... زیاد از بازی های پی سی خوشم نمیاد آخه باید با کیفیت پایین بازی کنم... دوست دارم بازی رو با کیفیت متوسط به بالا بازی کنم بدون هیچ گونه افت فریم!!! لطفا راهنماییم کنین خیلی ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

علی توهم ؟! پس مثل منی که داداش!!! منم نمیدونم پی سی رو ارتقا بدم یا کنسول بخرم ؟!

منم عجله ای ندارم... پی سی منم همینطور فرسوده ... مال عصر سلطان سلیم هست

منم همینطور داداش ، پی اس 4 خوبه ؟ یا همین پی اس 3 هم خوبه ؟ فقط واسه سرگرمی و تفریح میخواستم واسه بروز بودن همین پی سی هست کافیه ...

من تو پی سی حرفه ای هستم ولی کنسول باز حرفه ای نیستم... ، کنسول سونی 3 فک کنم تا اسفند ماه ساپورت بشه بعدش نمیدونم...

ولی بازی های مهم دنیارو میتونی باهاش بازی کنی... Gears of war 1 2 3 - GTA IV - V - CoD 4-5-6-7-8-9-10 هرچی که خوبه هست دیگه... منم که اکثر اوقاتم بعد درس خوندن بیکار میشم ... حوصله ام سر میره... زیاد از بازی های پی سی خوشم نمیاد آخه باید با کیفیت پایین بازی کنم... دوست دارم بازی رو با کیفیت متوسط به بالا بازی کنم بدون هیچ گونه افت فریم!!! لطفا راهنماییم کنین خیلی ممنون.
    اینجا که کسی جواب مارو نداد
    ولی از چند نفری پرسیدم گفتن چون عجله نداری وایسا نسل بعدی بیاد
    الان اکثر بازی هایی که برای ps3 و360 هست رو با pc بازی کردم پس بخرم یا باید بازی های قدیم رو بازی کنم یا که بیخیال بازی شد
    ضمن اینکه این شایعاتی که درباره منتشر نشدن یه سری بازیا هست برای pc پس ارتقا سیستم هم کلا منتفی میشه
    فعلا صبر کنیم ببینیم چی میشه کی به بازار میان چقدر طول میکشه ه ک شن و این چیزا
    وگرنه به قول دوستمون فعلا یه جعبه سیاه از مایکروسافت دیدیم و یه دسته از سونی

3. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینجا که کسی جواب مارو نداد
    ولی از چند نفری پرسیدم گفتن چون عجله نداری وایسا نسل بعدی بیاد
    الان اکثر بازی هایی که برای ps3 و360 هست رو با pc بازی کردم پس بخرم یا باید بازی های قدیم رو بازی کنم یا که بیخیال بازی شد
    ضمن اینکه این شایعاتی که درباره منتشر نشدن یه سری بازیا هست برای pc پس ارتقا سیستم هم کلا منتفی میشه
    فعلا صبر کنیم ببینیم چی میشه کی به بازار میان چقدر طول میکشه ه ک شن و این چیزا
    وگرنه به قول دوستمون فعلا یه جعبه سیاه از مایکروسافت دیدیم و یه دسته از سونی
    والا من اصلا به این مباحث ه/ک و ... تخصص ندارم ...

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان. من امروز یه اسلیم 250 دست دو خریدم و از طرف 24 ساعت مهلت تست گرفتم... تو این مدت چیکار کنم که مطمئن بشم دستگاه از هر نظر سالمه؟ فعلا دو ساعت چند تا بازی رو باهاش اجرا کردم که ظاهرا مشکلی نداره...فقط قسمت زیری دستگاه خیلی داغ شده...طبیعیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من دو هفته پیش psp3000 با کپی خور موقت + 2تا م 8گیگ و کیفش و شارژر خریدم 220تومن
    الان صفرش 500تومنه

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام خدمت برو بچه های قدیمی و جدید و مرده و زنده

خوبین خوشین؟

دوستان من یه کنسول دارم که میخوام قیمت گزاری کنید لطفا. فقط قیمت!
    یه ایکس باکس با برد جاسپر دارم. با یه کینکت. و دو تا دسته.
    آخم نگقته و سالمه

یه دستگاه هم عینا دارم ولی اون بن شده.
    هر دو رو یه قیمتی بدین لطفا.
    شرمنده اون تاپیک قدیمی قیمت گزاری رو پیدا نکردم
    پیر شدیم دیگه
    یا علی

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ممنون از جواب عالی و سریعتون:|||

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پاشو برو بازار بگو یدونه آرکید جاسپر تمیز میخوام با یدونه بن شده که جیتگش کنم
    4 جا قیمت بگیر بیا خونه دیگه

10. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masudtak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

12

سلام دوستان:
    اگه بخوام یک xbox بخرم کدومش بهتر با قیمت مناسب . زیاد نمی خواد پیشرفته باشه اگه قیمتش رو هم ذکر کنید متشکر می شم . لطفا سریع منتظر جوابم

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان:
    اگه بخوام یک xbox بخرم کدومش بهتر با قیمت مناسب . زیاد نمی خواد پیشرفته باشه اگه قیمتش رو هم ذکر کنید متشکر می شم . لطفا سریع منتظر جوابم
    چقدر پول داری؟بهترین مدل اسلیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •