تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1061 از 2365 اولاول ... 615619611011105110571058105910601061106210631064106510711111116115612061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,601 به 10,610 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام
    دوستان اول قیمت امپ 8004 جی وی سی رو میخواستم
    دومم اینکه به نظر شما منی که الان باند 1073 دارم به نفعمه که امپ 5500 پایونیر بخرم که دو کاناله و فقط برای همین یه جفت باند میشه و یا اینکه امپ 8004 جی وی سی بخرم و بعد یه ساب 1260 اینفینیتی هم با بریج دو کانال از همین امپم بهش اضافه کنم؟
    کدوم از امپا به نظرتون با کیفیت تر هستش و قیمتش نسبت به کاراییش میارزه
    راستی قیمت ساب 1260 رو هم حدودی بگید
    لطفا همه پاسخ بدن هر چند ناقص و اساتید هم کامل راهنماییم کنند
    ممنون

Sent from my HTC One X
    ناقصش با من
    صفحه 1031 حمید آقا قیمت 8004 رو 420 فرمودن
    یه خورده پستای بالاترو نگاه کنید دوستمون hamed_666 گفتن یه آمپ dls سه کانال هست که یک کانالش مونو هست مخصوص ساب هست اگه اشتباه نکنم اینم لینکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه این آمپ نبود خودشون تصحیح میکنن ایشالا
    قیمتشم گفتن 400 هست که نسبت به 8004 خیلی به صرفه تره چون یه کانا مونو داریم که 220 وات میده برا ساب 1260 که 300 واتی هست و فکر کنم خیلی هم خوبه 220 وات براش چون مونو هست 2 کانال استریو هم میده برای 1073 هاتون که هر کدوم 120 وات که راحت 1073 هاتون رو درایو میکنه
    ساب 1260 با باکس
    پرتد ساخت دیکسل تو سایت همسایه دست دومش 200 گذاشته بودن برا فروش
    فکر کنم جالب هم میشه چون 1073 قدرتی هست 1260 هم کیفیتی هست به هر دوتاشونم توان های مناسب و استاندارد دارین میدین اگه بستین نتیجه رو حتما بگید
    Last edited by لنگرود1371; 25-05-2013 at 19:10.

2. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی میکنین دقیق چه جوری میشه آمپی که ورودی high input داره رو به پخش فابریکی پراید که خروجی آمپ نداره وصل کرد قبلا پرسیده بودم الان میخوام واسه یکی توضیح بدم میخواد ببنده دقیق باید به کجای این بدیم سیستم فروشی ها که همه میگن امکان نداره یه توضیح بدین ممنون میشم
    این الان ورودی یه آمپ دقیق چی پخش رو الان بدین به این؟

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه راهنمایی میکنین دقیق چه جوری میشه آمپی که ورودی high input داره رو به پخش فابریکی پراید که خروجی آمپ نداره وصل کرد قبلا پرسیده بودم الان میخوام واسه یکی توضیح بدم میخواد ببنده دقیق باید به کجای این بدیم سیستم فروشی ها که همه میگن امکان نداره یه توضیح بدین ممنون میشم
    این الان ورودی یه آمپ دقیق چی پخش رو الان بدین به این؟
    ما نیز تا کنون وصل نکردیم
    اما هر چی هست ورودی باید مربوط به همون High Input 4 کانال باشه
    احتمالا یه سوکتی ، تبدیلی ، رابطی برای همون خروجی ها سوکتی پخش وجود داره که که از خروجی پخش به این سوکت 4 کانال وصل میشه

5. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان اول قیمت امپ 8004 جی وی سی رو میخواستم
    دومم اینکه به نظر شما منی که الان باند 1073 دارم به نفعمه که امپ 5500 پایونیر بخرم که دو کاناله و فقط برای همین یه جفت باند میشه و یا اینکه امپ 8004 جی وی سی بخرم و بعد یه ساب 1260 اینفینیتی هم با بریج دو کانال از همین امپم بهش اضافه کنم؟
    کدوم از امپا به نظرتون با کیفیت تر هستش و قیمتش نسبت به کاراییش میارزه
    راستی قیمت ساب 1260 رو هم حدودی بگید
    لطفا همه پاسخ بدن هر چند ناقص و اساتید هم کامل راهنماییم کنند
    ممنون

Sent from my HTC One X
    با سلام
    البته علی آقا حق مطلب رو ادا کرد،بنده فقط یه نکته رو خدمت دوستان عزیزم من باب یادآوری عرض می کنم

بعضی از آمپ ها استاندارد ، CEA رو ندارند
    این استاندارد شما رو مطمئن میکنه که میزان خروجی و نویز آمپ با میزان خروجی و نویز ادعا شده از طرف سازنده برای آن آمپ یکسان و برابره.
    در مورد آمپ بالا هم (اگه همون آمپ مورد نظر ما باشه) با توجه به اینکه این استاندارد رو کسب نکرده، نباید تعجب کرد اگه خروجی کمتر از 220 رو به ساب بده.
    پس بنظر من بهتر اینکه یه آمپ سه کانال قوی تر این ساب رو ساپورت کنه تا امکان استفاده از حداکثر قدرت ساب عملی بشه
    چیزی حدود 100 وات بیشتر
    JVC این استاندارد رو برای 8004 گرفته اما در حالت بریج باز هم بطور کامل این ساب رو تکون نمیده (پایین تر از 400 تومن میشه گیر آورد)
    این هم از نظر بنده، کم و کاستیشو شما ببخشید

7. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

ناقصش با من
    صفحه 1031 حمید آقا قیمت 8004 رو 420 فرمودن
    یه خورده پستای بالاترو نگاه کنید دوستمون hamed_666 گفتن یه آمپ dls سه کانال هست که یک کانالش مونو هست مخصوص ساب هست اگه اشتباه نکنم اینم لینکشه
    اگه این آمپ نبود خودشون تصحیح میکنن ایشالا
    قیمتشم گفتن 400 هست که نسبت به 8004 خیلی به صرفه تره چون یه کانا مونو داریم که 220 وات میده برا ساب 1260 که 300 واتی هست و فکر کنم خیلی هم خوبه 220 وات براش چون مونو هست 2 کانال استریو هم میده برای 1073 هاتون که هر کدوم 120 وات که راحت 1073 هاتون رو درایو میکنه
    ساب 1260 با باکس
    پرتد ساخت دیکسل تو سایت همسایه دست دومش 200 گذاشته بودن برا فروش
    فکر کنم جالب هم میشه چون 1073 قدرتی هست 1260 هم کیفیتی هست به هر دوتاشونم توان های مناسب و استاندارد دارین میدین اگه بستین نتیجه رو حتما بگید
    دقیقا همین آمپ هستش ظاهر خیلی شیک و ساده ای هم داره !

9. 2 کاربر از hamed_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

براری خرید یک پخش عالی باید به چه چیز هایی دقت کنیم ؟ چند مدل تا 350 پیشنهاد کنید usb دار .

............

الان بهترین جایگزین برای باند 6975 که مطمئن باشیم تقلبی نداره و اصله چیه ؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام

براری خرید یک پخش عالی باید به چه چیز هایی دقت کنیم ؟ چند مدل تا 350 پیشنهاد کنید usb دار .

............

الان بهترین جایگزین برای باند 6975 که مطمئن باشیم تقلبی نداره و اصله چیه ؟
    60-70 بزار روش 7016 بگیر

12. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با سلام
    البته علی آقا حق مطلب رو ادا کرد،بنده فقط یه نکته رو خدمت دوستان عزیزم من باب یادآوری عرض می کنم

این استاندارد شما رو مطمئن میکنه که میزان خروجی و نویز آمپ با میزان خروجی و نویز ادعا شده از طرف سازنده برای آن آمپ یکسان و برابره.
    در مورد آمپ بالا هم (اگه همون آمپ مورد نظر ما باشه) با توجه به اینکه این استاندارد رو کسب نکرده، نباید تعجب کرد اگه خروجی کمتر از 220 رو به ساب بده.
    پس بنظر من بهتر اینکه یه آمپ سه کانال قوی تر این ساب رو ساپورت کنه تا امکان استفاده از حداکثر قدرت ساب عملی بشه
    چیزی حدود 100 وات بیشتر
    JVC این استاندارد رو برای 8004 گرفته اما در حالت بریج باز هم بطور کامل این ساب رو تکون نمیده (پایین تر از 400 تومن میشه گیر آورد)
    ما وقتی خواستیم اسپیکر بگیریم فقط این 2 مدل رو آورد برامون یکی هرتز 690 های انرژی و یکی هم دی ال اس 1073 که قیمت هر دوتا رو 400 تومن گفت و گفت واسه اینا باید یک آمپ قوی دو کاناله بخریم که توصیه خودش همین آمپ دی ال اس بود که سه مدل از اینا داشت یک مدلش D10 بود یک کاناله مونو یکی D20 بود دوکاناله دیجیتال و یکی هم D30 سه کاناله بود با دو کانال دیجیتال و یک مونو که ما این D30 رو برداشتیم البته با باندهای هرتز

14. 2 کاربر از hamed_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

چیزی حدود 100 وات بیشتر
    این استاندارد cea که فرمودین 9004 jvc داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما وقتی خواستیم اسپیکر بگیریم فقط این 2 مدل رو آورد برامون یکی هرتز 690 های انرژی و یکی هم دی ال اس 1073 که قیمت هر دوتا رو 400 تومن گفت و گفت واسه اینا باید یک آمپ قوی دو کاناله بخریم که توصیه خودش همین آمپ دی ال اس بود که سه مدل از اینا داشت یک مدلش D10 بود یک کاناله مونو یکی D20 بود دوکاناله دیجیتال و یکی هم D30 سه کاناله بود با دو کانال دیجیتال و یک مونو که ما این D30 رو برداشتیم البته با باندهای هرتز
    بله، اجناسی رو که داشت بهتون معرفی کرد
    کلا چیزهای بدی هم نبودن
    همونطور که بهتون گفت این کواک ها، آمپ قوی هم میخوان
    در مورد آمپ هم باز هر چی موجود داشت بهتون پیشنهاد داد، که اونم حالا بد نیست
    هر چند مدل های دیگه پایونیر و کنوود و ... هم هستند
    در کل بنده نیتم یادآوری بود که انشاءالله در خریدها و انتخاب های بعدی یا مشاره دادن به دوستان بتونید این آیتم رو هم مد نظر قرار بدید دوست عزیز

17. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •