تماما بولد نامبر 9200 هستن و اپدیت هم مشکلی نیست و به راحتی اپدیت میشه
با اخرین اپدیت بیلد نامبر شماره 9200.16581 باید بشه
تماما بولد نامبر 9200 هستن و اپدیت هم مشکلی نیست و به راحتی اپدیت میشه
با اخرین اپدیت بیلد نامبر شماره 9200.16581 باید بشه
بهترین نسخه profesional هستش و اگه سورسش دستکاری نشده باشه خیلی بهتره.
سلام. اگر نسخه دستکاری نشده بگیرید بهتره و اکتیویتور هم عرضه شده که تقریبا دائمی هستش و تو اینترنت هم مشکلی پیش نمیاد ضمنا اگر احیانا اکتیوش از بین رفت فقط کافیه که دوباره اکنیویتورتون رو اجرا کنید.
اقا من تازه لپ تاپ گرفتم ، کدومشو نصب کنم 7 یا 8؟؟؟؟؟؟
مرسی
پیشنهاد میکنم 7 رو نصب کنید!
توصیه من ویندوز8 هست شک نکنین که بهتر هست نسبت به ویندوز7
هم سریعتر هست و هم کارایی بهتری داره نسبت به ویندوز7
و در حال حاظر تمام درایورها براش ارائه شده و از لحاظ نرماقزاری هم هیچ مشکلی نداره
در کل همیشه به روز بودن تا عقب موندن خیلی بهتر هست !
Last edited by havzhini; 27-05-2013 at 17:11.
آقا من 8 رو که از اینترنت دانلود کردم نصب کردم و تنها 3 روز کار کرد . تو این مدت بعضی وقتا یه صفحه آبی رنگ ظاهر میشد که نوشته بود سیستم مشکل داره و باید ریستارت بشه ( یا شات دان بشه ،دقیقا یادم نیست )!!!! تا اینکه امروز دیگه ویندوز بالا نیومد !!!! موقع بالا اومدتن پیغام preaparing repair ... یه همچین چیزی ظاهر میشد و میرفت تو یه صفحه که چند تا گزینه continue . repair pc و ... داد که هر کدوم رو کلیک میکردم اصلا اتفاقی نمیفتاد و در آخر همشون پیغام میدادکه شات دان کنم سیستمو !!!! و در آخر مجبور شدم قید 8 رو بزنم . مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟
یا درست و کامل ویندوز رو نصب نکردین یا لینکی که دانلود کردین مشکل داشته چون من از درژن ازمایشی بدون کرک تا حالا داشتم هیچ مشکلی نداشته
از یه جای دیگه که مطمعن باشه سلامت ویندوز دوباره دانلود کنین و کامل نصب و کرک کنین فکر نمیکنم مشکلی باشه
سیستمتون که خیلی پایین نیست؟چون روی سیستم های پایین و ضعیف ممکنه درست کار نکنه
دوستان من فردا قراره بیاد دستم لپ تاپ تو رو خدا کمک کنید من 7 یا 8 نصب کنم؟
خب جديدترين بيلد ويندز 8 چنده ؟؟؟؟ و حجم دقيقش چند گيگه؟؟؟؟؟ از کجا بدونم کدوم نسخه از همه کاملتره ؟؟؟؟؟کسي ميدونه ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)