فکر نکنم معنیش این بشه ،به سگ ها نگاه کن میشه Watch the dogs
Watchdogs وقتی به هم چسبیده به کار بره تقریبا معنیه ناظران رو میده یا همون سگ های نگهبان یا ناظر
مثلا من تو اخبار انگلیسی که میخوندم شورای نگهبان رو بهش میگفتن Watchdogs
فکر نکنم معنیش این بشه ،به سگ ها نگاه کن میشه Watch the dogs
Watchdogs وقتی به هم چسبیده به کار بره تقریبا معنیه ناظران رو میده یا همون سگ های نگهبان یا ناظر
مثلا من تو اخبار انگلیسی که میخوندم شورای نگهبان رو بهش میگفتن Watchdogs
در تایید صحبت های سعید: بهترین معنی همون ناظران یا نگهبانان (حقوق اشخاص/سازمان ها) هست، از لفظ سگ هم دیگه استفاده نکنید : دی
دوستان منم یه کمکی کنم :
whatchdog : توی کارهای صنعتی و جاهایی که حساسیتهای دستگاهها خیلی بالا هست و نیاز هست که با کوچکترین مشکلی اتفاقی بیفته مثلا قطع بشه خاموش یا هر چیزی ... میان یه وسیله قرار میدن به اسم همین واچ داگ ... دقیقا یه کار نظارتی رو داره !!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یوبیسافت در نظر دارد فرصتی را به طرفدار ها بدهد که بتوانند اسم و اطلاعاتشان را به عنوان افرادی که در حال پیاده روی در Watch Dogs هستند بکار ببرند.
برای اینکار شما هم به اکانت Facebook و هم Uplay نیاز دارید و در زمان ثبت نام شما باید اسم و تاریخ تولد و شغل و 3 حقیقت را در مورد خودتان بگویید.
یوبیسافت از سراسر جهان 30 نفر رو بصورت تصادفی انتخاب می کنه.
برای امتحان کردن شانس خودتان به اینجا برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vg247
gameinformer
Last edited by Malware; 25-05-2013 at 20:07.
تریلر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(رایانگیم)
اسکرین شات تازه به دوران رسیده از بازی
Last edited by Altairezio; 03-06-2013 at 05:28.
این که تریلر نبود ... بیشتر از نظر فنی داشت انیمیشن های موشن کپچر بازی رو بررسی میکرد.![]()
اره ولی نمیدوستم چی بنویسم دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)