تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 475 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته دلار paypal گرون تره
    معمولا اینا با paypal هزینه رو میدن یا حواله میکنن که قیمتش از دلار اسکناس گرون تره
    ولی کلا اون ایران شیپینگ خیلی گرونه
    هزینه پست اینا معمولا رایگان
    ولی وقتی میاد ایران پول گمرکی و پست ازت میگرن ! ( از من 15 پست گرفتن نمیدونم این اصلا چیه حتما از فرودگاه تا گمرک 15 تومن پولش میشه ! )

قیمت جفتشون رو 700 به من قیمت دادن حدودا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادمه یکی از دوستان از پانداویل t7 رو گرفته بودن
    تو پرشین تولز پست داده بودن که تبلت از دستشون افتاده و lcd شکسته شده با شرکت از طریق ایمیل تماس گرفته بود
    گفته بودن که بفرستید عوض میکنیم رایگان یا تو همون ایران تعمیر کنید ما بهتون نصف هزینه تعمیر رو میدین ؟

اونوقت شرکت های گارانتی کننده ایرانی همچین کاری میکنن ؟
    عمرا . تازه تبلت خودش هم مشکل داشته باشه میپیچونن آدم رو
    Last edited by Reza_994; 22-05-2013 at 17:23.

2. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میتونم به جرعت بگم بهترین تبلت اندرویدی نسبت به قیمتش هست تو بازار . دوست عزیز شما نمیتونید عین قلم s-pen galaxy note با ظرافت بنویسی باهاش اما با قلم های خازنی میشه روش طراحی کرد و نوشت و کیفیتش هم عالیه اصلا هم تاخیر نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این قلم خازنی گریفین .

از نظر سخت افزار هواوی یک سر و گردن بالاتر از galaxy note 10 هست , میتونید با انداختن سیم کارت رایتل در تبلت هواوی از سرویس 3g و sms اون استفاده کنید , شایعاتی هم هست که میشه در آینده با این تبلت تماس تلفنی هم گرفت بوسیله سیم کارت !!!

ولی به نظر من اگه میخواید باتری تبلتتون تا 2 روز جوابگو باشه آیپد 4 بگیرید که از هر نظر از همه تبلت ها سرتره !
    دوست عزیز اینم بنچمارکهای این 2 تبلت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواوی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ

درزم دوست عزیز تبلت هواوی صفحه نمایشش full hd هستش با رزولوشن 1920*1080 ولی galaxy note 10 با رزولوشن 800*1280 hd هست.

یعنی شما فرض کنید اگه galaxy note 10 رزولوشن هواوی مدیاپد 10 رو داشت ! عملکردش نصف هواوی هم نبود ! با این رزولوشن کمتر هم در حال حاضر ضعیفتر از هواوی هستش !
    متشکرم
    این قلمی که معرفی کردید نوک طراحی نداره و گویا فقط برای انتخاب هست؟
    واقعا هواوی عالیه اما چرا نباید قلم نداشته باشه؟
    راستی آی پاد 4 به نظر من اصلا ارزششو نداره .البته اگه 2 تمن بود حتما انتخابش میکردم. چیزی که در مقابل قیمتش ارزشم داشته باشه.

این هواوی ایراد یا احیانا خرابی هایی که نخواهد داشت؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متشکرم
    راستی آی پاد 4 به نظر من اصلا ارزششو نداره .البته اگه 2 تمن بود حتما انتخابش میکردم. چیزی که در مقابل قیمتش ارزشم داشته باشه.

در مورد قلم در حال حاظر قلمهای خوبی هست توی که اتفاقا برای طراحی عالی هستن ولی یه مقدار قیمتشون بالاست
    مثل قلمهای DAGi که ویدیواهاش رو حتما ببینین

ولی جالب اینه درست کردن یه قلم خیلی خیلی راحت هست و اصلا چیز خاصی نداره یه خودکار ساده رو میشه تبدیل کرد به قلم با حساسیت بالا که من خودم یکی درست کردم واقعا تعجب کردم از حساسیتش
    البته بحث قلم سامسونت نوت جداست و اون قبلیتهای خاص خودشو داره

ولی در مورد مدیاپد هواوی من تا حالا نشنیدم مشکل خاصی داشته باشه و کیفیتش عالیه

5. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

متشکرم

دوست عزیزمون راست میگن بستگی به قلمش هم داره اما من فکر کنم با همون قلم هم بشه طراحی کرد اخه تو ویدیوش یارو با اون قلم حتی مینوشت !

دیگه از اون حرفا بود شما زدی آیپد 4 نمیارزه ! واقعا ؟ پس اون padfone ایسوس رو که 3 میلیونه اگه اینجور باشه باید خاکش کنی ! اصلا دیگه از این حرفا نزن ! چون محصولات اپل اصلا قابل مقایسه نیستن با محصولات شرکت های دیگه ! , چون محصولات اپل انحصاریه سیستم عاملشون.

فقط میتونم بگم سایت تبلت شاپ فقط این هواوی رو 1000 نسخه فروخته فرض کن کل ایران چقدر خریدن ! بابا عزیز برو تهران سر تا سر شهر دارن تبلیغ همین تبلت رو میکنن !

عزیز ipad 4 16 gb قیمتش 1.850 هست 2 تومن هم نیس !
    Last edited by sajjad_doost; 22-05-2013 at 23:11.

7. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیزمون راست میگن بستگی به قلمش هم داره اما من فکر کنم با همون قلم هم بشه طراحی کرد اخه تو ویدیوش یارو با اون قلم حتی مینوشت !

دیگه از اون حرفا بود شما زدی آیپد 4 نمیارزه ! واقعا ؟ پس اون padfone ایسوس رو که 3 میلیونه اگه اینجور باشه باید خاکش کنی ! اصلا دیگه از این حرفا نزن ! چون محصولات اپل اصلا قابل مقایسه نیستن با محصولات شرکت های دیگه ! , چون محصولات اپل انحصاریه سیستم عاملشون.

فقط میتونم بگم سایت تبلت شاپ فقط این هواوی رو 1000 نسخه فروخته فرض کن کل ایران چقدر خریدن ! بابا عزیز برو تهران سر تا سر شهر دارن تبلیغ همین تبلت رو میکنن !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ipad 4 16 gb

9. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سایتی رو میشناسید که قیمتاش مناسب باشه ؟

آخه من بین axtrom 7i03 و مدل ainol crystal II موندم

من تا 450 می خوام هزینه کنم

از یه طرف گارانتی axtrom واقعا بهتره (آواژنگ) و از یه طرف دیگه ainol crystal II کانفیگ بهتری داره حتی در این بین میشه ainol crystal I رو هم اضافه کرد...

لطفا راهنمایی کنید

مرسی خیلی زیاد

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ainol crystal 2 فکر نکنم با 450 بشه گرفت مگه وگرنه قدرتش خیلی از اکستروم بیشتره مگه اینکه از کشور دوست و همسایه چین سفارش بدین

12. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متشکرم
    ببینید من یک مشتری هستم و قراره مبلغی رو در قبال یک جنس پرداخت کنم چه 800 میلیون چه 1 میلیون و اونی که باید احترام بذاره و طبق میل مشتری عمل کنه همون شرکتهای اپل یا ... هست نه منه مشتری . با بی ارزش خوندن آیپد 4 به روی مبارک و فرخنده ی اعلا حضرت ، اپل توهین شد.خب توهین شد که شد . یه شرکتی هست که وظیفش جلب مشتریه و باید مشتریشو راضی نگه داره.چه من 3 تمن تو ایران بهش بدم و چه 500 دلار تو آمریکا و از نظر بنده این محصول بسیار با کیفیت و اصیل ، مشکلاتی تو کشور من داره که اونو بی ارزش کرده.مثله نرم افزارهاش و دسترسی و یا قیمتش . حالا شاید اصلا نخواستم اپل بخرم یا دلم خواست 600 تا هواوی بخرم پس هرگز نگید "دیگه از این حرفا نزن" .

خب اون از اون
    حالا یه تشکر بزرگ ازتون بکنم بابت اینکه وقتتون رو در اختیار بنده میذارید

خب حالا اون قلم هایی که فرمودید روی هر وسیله ی آندرویدی لمسی کار میکنن دیگه؟ بعد کارباهاش تو تبلت هوایی هم شبیه عملکرد سامسونگ نوت 10 هست یا از اون بهتر؟

بنده سر و کارم با نقش های ساختمانی و سازه ای هستش و وسیله ای نیاز دارم که بتونم با اون بطور دقیق وسریع نقشه هارو برای کارفرما و ساکنان آینده تجزیه و تحلیل کنم و اکیدا نمیشه روی نقشه ی a3 و a2 این کارو کرد و محل های احتمالی و ویرایش هارو روش با خودکار یا مداد نشون داد و همچنین این مورد همیشه در فضای باز و نور شدید آفتاب انجام میشه که تبلت باید در این مورد خیلی کارآمد باشه

ممنون

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب حالا اون قلم هایی که فرمودید روی هر وسیله ی آندرویدی لمسی کار میکنن دیگه؟ بعد کارباهاش تو تبلت هوایی هم شبیه عملکرد سامسونگ نوت 10 هست یا از اون بهتر؟

بنده سر و کارم با نقش های ساختمانی و سازه ای هستش و وسیله ای نیاز دارم که بتونم با اون بطور دقیق وسریع نقشه هارو برای کارفرما و ساکنان آینده تجزیه و تحلیل کنم و اکیدا نمیشه روی نقشه ی a3 و a2 این کارو کرد و محل های احتمالی و ویرایش هارو روش با خودکار یا مداد نشون داد و همچنین این مورد همیشه در فضای باز و نور شدید آفتاب انجام میشه که تبلت باید در این مورد خیلی کارآمد باشه

ممنون
    بحث قلم رو باید قلم سامسونگ نوت رو با تمام قلمها جدا کنید
    قلم سامسونگ قابلیتهای سختافزاری و نرمافزاری خاص خودشو داره و توی هیچ تلفن و تبلت دیگه وجود نداره و واقع کارامد هم هست
    ولی قلمهای دیگه که ساخته شدن همشون فقط میتونن کار انگشت رو انجام بدن و امکان اضافه ای ندارن و این فقط دیگه بستگی به نرمافزارها داره که چه امکاناتی داشته باشن
    پس اگه واقعا قلم براتون مهم شک نکنین گالاکسی نوت فقط خوب هست و تبلتهای دیگه اصلا قابل مقایسه باهاش نیستن

ولی اگه قلم رو برای کارهای عمومی میخواید من حتی ویدیوهایی از قلمها دیدن باهاش نقاشی و طراحی میکنن که واقعا جالب و لذت بخشه و پیشنهاد میکنن توی یوتوب ویدوهاش رو ببینید
    ولی ساختن یه قلم هم کار خیلی راحتیه و به نظر من پول به قلم دادن اشتباه هست.

15. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بحث قلم رو باید قلم سامسونگ نوت رو با تمام قلمها جدا کنید
    قلم سامسونگ قابلیتهای سختافزاری و نرمافزاری خاص خودشو داره و توی هیچ تلفن و تبلت دیگه وجود نداره و واقع کارامد هم هست
    ولی قلمهای دیگه که ساخته شدن همشون فقط میتونن کار انگشت رو انجام بدن و امکان اضافه ای ندارن و این فقط دیگه بستگی به نرمافزارها داره که چه امکاناتی داشته باشن
    پس اگه واقعا قلم براتون مهم شک نکنین گالاکسی نوت فقط خوب هست و تبلتهای دیگه اصلا قابل مقایسه باهاش نیستن

ولی اگه قلم رو برای کارهای عمومی میخواید من حتی ویدیوهایی از قلمها دیدن باهاش نقاشی و طراحی میکنن که واقعا جالب و لذت بخشه و پیشنهاد میکنن توی یوتوب ویدوهاش رو ببینید
    ولی ساختن یه قلم هم کار خیلی راحتیه و به نظر من پول به قلم دادن اشتباه هست.
    ممنون
    خب دلیل داشتن قلم هم همون انجام طراحی های حرفه ای دستی هست دیگه و چه خوب که دستی هم خودمون بسازیمش اما حالا این قلم سامسونگ چه کارهای دیگه ای انجام میده که متمایزه؟

گالاکسی نوت فقط خوب هست و تبلتهای دیگه اصلا قابل مقایسه باهاش نیستن
    منظور از غیرقابل مقایسه ، یعنی اونا از سامسونگ 10 خیلی بهترن یا سامسونگ 10 از اونا بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •