تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 1805 اولاول ... 1602102502562572582592602612622632642703103607601260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم!!!!!!
    عزیزم اگه توجه کنی من در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این پست را دادم که جنبه تصحیح داشت و لپ مطلب این بود که باید رمز مودم عوض بشه چون اطلاعات از روی مودم استخراج میشه یعنی من مثلا رمز سامانه را عوض کردم و سالگرد مثلا ازدواج گذاشتم وقتی مودم ه-ک بشه تمام این اطلاعات به اضافه رمز نمایان میشه پس اگه ۱۰۰ بار هم رمز سامانه را عوض کنی باز هم ه-ک میشه مگر رمز مودم را تغییر بدی!!!
    در ضمن اگه یکم به جمله بندی دقت داشته باشین منظور من از اینکه آموزشش تو اینترنت هست این نیست که برین انجام بدین!!! یعنی اینکه که کاربر آماتوری مثل من هم میتونه این کارو انجام بده و نیاز نیست اصلا ه-ک-ر باشی و این یعنی اینکه تعداد زیادی ممکن این کارو بکنن پس هر چه زود تر رمز مودمتون رو عوض کنید بعد از تعویض رمز مودم کافیه فقط یکبار رمز سامانه رو هم عوض کنید که اگه قبلا ه-ک شده باشه دیگه قابل دسترسی نباشه.
    چشم هارا باید شصت طور دیگر باید دید!
    Last edited by saeed871; 22-05-2013 at 20:37.

2. 3 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عزیزم اگه توجه کنی من در جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این پست را دادم که جنبه تصحیح داشت و لپ مطلب این بود که باید رمز مودم عوض بشه چون اطلاعات از روی مودم استخراج میشه یعنی من مثلا رمز سامانه را عوض کردم و سالگرد مثلا ازدواج گذاشتم وقتی مودم ه-ک بشه تمام این اطلاعات به اضافه رمز نمایان میشه پس اگه ۱۰۰ بار هم رمز سامانه را عوض کنی باز هم ه-ک میشه مگر رمز مودم را تغییر بدی!!!
    در ضمن اگه یکم به جمله بندی دقت داشته باشین منظور من از اینکه آموزشش تو اینترنت هست این نیست که برین انجام بدین!!! یعنی اینکه که کاربر آماتوری مثل من هم میتونه این کارو انجام بده و نیاز نیست اصلا ه-ک-ر باشی و این یعنی اینکه تعداد زیادی ممکن این کارو بکنن پس هر چه زود تر رمز مودمتون رو عوض کنید بعد از تعویض رمز مودم کافیه فقط یکبار رمز سامانه رو هم عوض کنید که اگه قبلا ه-ک شده باشه دیگه قابل دسترسی نباشه.

حرف شما کاملا درسته ولی دوستانی هم هوس می کنن از اکانت دیگران استفاده کنن این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که به محض کانکت شدن به اکانت دیگران مک آدرسشون توی اکانت قربانی ثبت می شه و کاملا قابل پیگیری از طرف مخابراته و اگه طرف شکایت کنه سه سوت می تونن بفهمن که چه کسی دزدی کرده
    کافیه مک آدرستونو یه سرچ بزنن توی اکانتها البته این ساده ترین روشش هست خودتون هم می تونین توی قسمت ریز اتصالات مک آدرس هایی که به اکانتتون کانکت شدن ببینید

توی اخبار هم اگه شنیده باشین خیلی ها رو به همین جرم دستگیر کردن آخرین بار که من شنیدم یکی رو توی اصفهان گرفتن به همین جرم

4. 4 کاربر از p30str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

معنی این جمله رو متوجه نمیشم من !
    چون فکر کنم منظورت شست بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته ولی دوستانی هم هوس می کنن از اکانت دیگران استفاده کنن این نکته رو هم مد نظر داشته باشن که به محض کانکت شدن به اکانت دیگران مک آدرسشون توی اکانت قربانی ثبت می شه و کاملا قابل پیگیری از طرف مخابراته و اگه طرف شکایت کنه سه سوت می تونن بفهمن که چه کسی دزدی کرده
    کافیه مک آدرستونو یه سرچ بزنن توی اکانتها البته این ساده ترین روشش هست خودتون هم می تونین توی قسمت ریز اتصالات مک آدرس هایی که به اکانتتون کانکت شدن ببینید

توی اخبار هم اگه شنیده باشین خیلی ها رو به همین جرم دستگیر کردن آخرین بار که من شنیدم یکی رو توی اصفهان گرفتن به همین جرم
    البته باید در نظر داشته باشی که مک مودم به راحتی عوض میشه نرم افزارشم هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا می گم این طرح جدید خانواده که یک گیگه خب شبانه هرچقدرحجم داشته باشی سرهمون مقدارقطع می شه حالا اینم همون جوره؟
    یعنی سریک گیگ قطع می شه؟

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم اگر کسی تو شهرداری یا مخایرات آشنایی داره یا اگر از یه جای گردن کلفتر میتونه کمک کنه ممنون میشم.

ما خونمون رو بردیم یه جای خیلی دور. جاده سیمان نزدیک شهرک مهرگان. ولی خود شهرک مهرگان نیست.

به هر حال، من رفتم برای خط تلفن اقدام کنم ولی یارو اصلا محل نمیذاره و میگه ما اینجا تجهیزات نداریم و...
    ولی دیدم یکی با پارتی تونست خط بگیره.

فقط کافیه به مخابرات منطقه ما زنگ بزنه و دستور بده یه خط به ما بده. خیلی کارمون رو راه میندازه.

میخوام اینترنت مخابرات استفاده کنم. جالب ایناست ما تو این بیابونی اینترنت پر سرعت مخابرات میتونیم استفاده کنیم ولی برای خط تلفن میگن تجهیزات نداریم.
    یکی هم یادی از ما بکنه. خط تلفن میخوام. نمیدونم وایمکس اینجا رو ساپورت میکنه یا نه. ا. بخت بد اینترنت ایرانسل هم اینجا سرعتش اغلب پایینه از شهر پایین تره.

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خواهش میکنم اگر کسی تو شهرداری یا مخایرات آشنایی داره یا اگر از یه جای گردن کلفتر میتونه کمک کنه ممنون میشم.

ما خونمون رو بردیم یه جای خیلی دور. جاده سیمان نزدیک شهرک مهرگان. ولی خود شهرک مهرگان نیست.

به هر حال، من رفتم برای خط تلفن اقدام کنم ولی یارو اصلا محل نمیذاره و میگه ما اینجا تجهیزات نداریم و...
    ولی دیدم یکی با پارتی تونست خط بگیره.

فقط کافیه به مخابرات منطقه ما زنگ بزنه و دستور بده یه خط به ما بده. خیلی کارمون رو راه میندازه.

میخوام اینترنت مخابرات استفاده کنم. جالب ایناست ما تو این بیابونی اینترنت پر سرعت مخابرات میتونیم استفاده کنیم ولی برای خط تلفن میگن تجهیزات نداریم.
    یکی هم یادی از ما بکنه. خط تلفن میخوام. نمیدونم وایمکس اینجا رو ساپورت میکنه یا نه. ا. بخت بد اینترنت ایرانسل هم اینجا سرعتش اغلب پایینه از شهر پایین تره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

دوستان این طرح

طرح طلايي 40 گيگا بايت 740000 ریال برای یکماهطبق جدول مصوبه شركت مخابرات ايران
    تا 5 گيگ = هر گيگ 40000 ريال
    از 6 تا 10 گيگ = هر گيگ 30000 ريال
    بيش از 10 گيگ = هر گيگ 20000 ريال
    سرعت دانلود : 2048 كيلوبيت
    سرعت آپلود : 512 كيلوبيت
    امكان انتقال حجم به ماههاي بعد -
    نصب و تحويل رايگان - پشتيباني ويژه(تعيين
    اپراتور خاص)

1-ساعت دانلود شبانه رایگان هم داره؟
    2-اگر کسی از دوستان طرحو فعال کرده خرید ترافیک طبق قیمتی که نوشتن از 10 گیگ به بالا واقعا گیگی 2000 حساب میکنن؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مثل این که واقعا درست شده شبانه ها الان منم زدم دارم چک میکم کم نمیکنه و مقدار بی رو هم میزنه فقط یک مشکلی که هست توی دانلود روزانه هست !!!تو قسمت شبانه هیچی ثبت نمیشه؟؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

طرح طلايي دو مگ دارم
    از قطعي هاي مكرر و اعصاب خرد كن گذشته
    چند شبه سرعت دانلودم خيلي اومده پايين شده در حد 512
    ميخوام ببينم مال شما هم اينطوريه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •