من تا وقتی لپ تاب به دستم رسید فکر میکردم که تاچ داره ؟
من تا وقتی لپ تاب به دستم رسید فکر میکردم که تاچ داره ؟
شما میخوای با gt فار کرای رو high بازی کنی!!!!!!!!
کلا اگه بازی خور هستی باید بری سراغ پی سی اونم سری gtx گرافیک لپ تاپ جواب کار شمارو نمیده.....
اخه میدونی چیه،توی همین تایپیک یه نفرfarcry با گرافیکgt 635 روی highگذاشته بود ومیگفت یکم لگ میزنه!منم واسه همین اون سوال رو کردم که ببینم فرق این دوتا گرافیک چقدره.
اخه میدونی چیه،توی همین تایپیک یه نفرfarcry با گرافیکgt 635 روی highگذاشته بود ومیگفت یکم لگ میزنه!منم واسه همین اون سوال رو کردم که ببینم فرق این دوتا گرافیک چقدره.
سلام. دوستان از کجا میشه فهمید فرکانس ram لپتاپ 1600 هست یا 1333؟ تو ویندوز چطور میشه دید و همچنین زمانی که دستگاه نو هست و هنوز فاقد ویندوز؟؟؟؟
دوست عزیز یحتمل خودم بودم حرفم رو تایید میکنم اگه یه سر به تایپک بازی Metro:Ll
بزنید اونجا یه توضیحاتی دادم
بد نیست اینجا هم بگم که این گرافیک حرف نداره(در حد خودش) و تا الان همه بازی ها رو آورده
همین بازی مترو که میگفتن 2 تا گرافیک تایتان میخواد رو روی مدیوم مثل هلو آوردش و دارم لذت میبرم
اما فکر گرافیک Ultra رو نباید بکنین ولی بازی ای مثل Cod Black Ops 2 رو هم رو Ultra آورده در کل به قدرتش شک نکنید
من اگه شک داشتم با توجه به اولویت هام نمیگرقتم البته مطمعنا اگه بحث قیمت نبود یا Y580 میگرفتم یا Y500 یا حتی یه چیز
خیلی غول مثل New Razer Blade
![]()
سلاااام
دوستان كمك
از رو dvd دستگاه همه برنامه هاي win 7 رو نصب كردم . خوبم دارن كار ميكنن
اما تو پوشه audio برنامه هاي زياديه. كدومشونو براي dolby بايد نصب كنم؟
رو بعضياشونم كه كليك ميكنم تا نصب كنم اصلا setup بالا نمياد كه بخوام بريزم
برنامه dolby home theater v4 رو هم ميخوام بريزم ارور زيرو ميده:
PCEE needs to be installed
فايل setup تو پوشه win7\ audio رو هم كه ميزنم ارور زيرو ميده :
driver installationfailed: could not find the device for this diver
بايد چيكار كنم؟
من به قدرت این لپتاپ شک ندارم فقط خواستم ببینم تفاوت فریم بین این دوتا گرافیک چقدره(635و645)واسه همینم این سوالو پرسیدمحالا به نظرتون 645 چند درصد نسبت به 635 قویتره؟باتشکر
دوست عزیز میتونی روی ایکن بازی راست کلیک کنی و گزین اجرا با گرافیک 635رو انتخاب میکنی میتونی از نرم افزار انویدیا هم بازی رو تولیست اد کنی و اجرا با گرافیک انویدیا رو انتخاب کنی .
عکس خطاهای موجود رو به ترتیب گداشتم دوستان هرکسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)