ما که محدود داریم شرکتا 128 رو بالای 400 میدن حالا اینا 2 مگابیت رو میخوان چقدر بدن.
واقعی؟که میشه 256
ما که محدود داریم شرکتا 128 رو بالای 400 میدن حالا اینا 2 مگابیت رو میخوان چقدر بدن.
واقعی؟که میشه 256
سرویس های آسیاتک بدرد بازی نمی خوره و شما هم گفتین با اونا کار می کنین
پس سرویس های شما به درد بازی خور ها نمی خوره
من 2 تا خط دارم.... اگه منطقه مارو ساپورت کنه میام ببینم اوضاعش چه جوریه... ولی فکر کنم این شرکت نماینده آسیاتک هست و پهناشو از آسیاتک میگیره...
سلام دوست عزيز
خوشحال ميشيم در خدمتتون باشيم بله درست مي فرمائيد بامانت با شركت انتقال داده آسيا تك همكاري ميكنه
ولي روي سرويس ها يه سري آفرها و تخفيفاتي به مشتركين ميده كه مخصوص بامانتي ها هستش
دوست عزيز وضعيت اينترنت هر منطقه و هر مركز مخابراتي با يكي ديگه فرق داره و اين ربطي به شركت ها نداره چون تمام سود شركتها در اين هست كه شما از اينترنت استفاده كنيد و راضي باشيد
و سرويستون رو تمديد كنيد وگرنه تمام شركتها باضرر مواجه ميشن حالا اگه سرويسهاي آسياتك رو تست كرديد و تو مركز مخابراتي شما مشكل داره پس بهتره از شركت ديگه ايي سرويس بگيريد كه انشالله اون شركت بتونه تو اون مركز مخابراتي انتظارات شما رو برآورده كنه
موفق و پيروز باشيد
سلام کسایی که از اسیاتک سرویس دارن هم باید تقاضای جمع اوری خط کنن اخه شما گفتید از اسیاتک سرویس میگیرید
این که تو سایتش نوشته کل ایران ولی 1000تا مرکز مخابراتی رو ساپورت میکنه
دوست عزيز شما اگه مشترك آسياتك هستيد و مي خوايد از ما سرويس بگيريد بايد درخواست جمع آوري خططتون رو بديد تا خط شما از حالت رانژه خارج بشه
بعد از طريق سايت ما ثبت نام كنيد و مراحل رو انجام بديد و هيچ هزينه ايي هم بابت نصب نيازي نيست پرداخت كنيد
موفق باشيد
دوست عزیر در سایت شما مناطق تحت پوشش نیست
و در مازندران در شهر آمل سرویس دهی میکنید؟
حداکثر سرعت چقدره؟
شما تو شهرهایی که آسیاتک هست شما هم هستید؟
من آسیاتک دارم و مشکل باهاش دارم
شما سرویس هاتون مثل آسیاتک هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)