تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 2365 اولاول ... 45545945995103510411042104310441045104610471048104910551095114515452045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چک کن سیمای خروجی پخش برعکس نباشه یه حالت منفی مثبت دارن که جا به جا شن رو صدا خیلی تاثیر میزاره
    منظورتون اين هست که پشت پخش رو بايد چک کنم که مثبت و منفي درست باشه يا پشت باندها رو يا هر دو؟

2. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما حدود قیمت سیستم رو بفرمائید دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن
    برای هر کدوم حدود 200 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

خب دوستان حجم صدای بلندی که فقط تا ولوم وسط جواب بده و بعدش خرخر کنه که بدرد نمیخوره.میخام امپ هم ببندم که کیفیت خوب داشته باشم.حیف این دی ال اس گیرم نیومد.به مغازه هم jbl داشت و ایا خوبه؟اگه خوبه کدوم مدلش؟گارانتیش چی هست؟به مغازه داره میگم کواکس دی ال اس داری؟میگه ما چینی کار نمیکنیم!!.داخل مغازش ۴تا پایونیر بود به ملت مینداخت.این سایت همسایه کجاست؟به کنوود ۶۹۳۲ امپ بزنم با کیفیت میشه صداش؟امپ براش چی پیشنهاد میدین؟۲جفت کنوود بخرم براش چه امپی بخرم که سرجمع بشه۴۵۰تومان؟این۶۹۳۲ ساخت کجا هست که کلاه سرم نذارن؟

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    Last edited by javadk123; 20-05-2013 at 00:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

پخش رو که اگر اشتباهی بزنی فیوز میسوزه.باید باندها رو چک کنی.با گوش دادن هم میشه تست کرد

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lمرسی از جواب دوست عزیز ....

گفتم چون از سیستم چیزی سر در نمیارمو سیستم اول میشه بگینچرا پایونیر نه ؟؟ یعنی نظر شما کنوود خیلی سرتره ؟؟ از چه نظر ؟
    سلام امیر جان.
    ببین دوست خوبم من خودم به شخصه سعی کردم و میکنم هیچ گاه همینجوری حرف نزنم.یا خودم تست کنم یااساتید تست کرده باشن و نطر بدن.
    پایونیر قبلا مدلهای خوبی داشت.ولی متاسفانه افت شدیدی هم تو پخشها و هم تو اسپیکر و ساب ووفرها داره. البته نه سریهای بالا مثل PRS یا ODR که واقعا حرف نداره.
    الان با توجه به قیمت و امکانات پخشهای کن وود واقعا خوبن و راه رو بر پایونیر سد کرده. کن وود روی 7016 تا همین سال گذشته واقعا داشت یارانه میداد(اشتباه نشه ها؟!)پخشی با این امکانات قیمت چند 290 تومن(البته بود و کسانی که تو اون رنجها خرید واقعا برد کردند چون به نظر من 200 تومن زیر قیمت میخریدند)
    ولی الان اگه بتونید 8019 بگیرید ضعفهای 7016 مثل هنگ کردن تو برخی از تولیدات که اغلب با آبدیت نرم افزاری مشکلش برطرف میشد رو نداره.به روز تر هست و....
    دیگه چی بگم گلم.
    مرسی داداش....

یه سرچ کردم مثل اینکه تو این رنج 8019 از همه چی بهتره... قیمت اک 8019 چنده الان؟؟

میشه در مورد باندم راهنمایی کنید ؟؟ اینکه باند با پنل باید یه مارک باشه حتما ؟

راستش نظر خودم 6975 ولی فک نمیکنم اصل و درست حسابیش الان گیر بیاد....

در کل برای 8019 باند چی پیشنهاد میدین ؟؟ ممنون
    فروشش اگه نداشه باشن میگن 560 70 ولی 600 راحت می ارزه حتی 650 هم ارزش داره این پخش به نظر من در مقابل 7150 که واقعا نمیدونم چرا با این قیمتهای مزخرف به فروش میره.
    من اگر مایل بودید 580 میتونم از دوستانم براتون تهیه کنم با گارانتی روز.
    در مورد اسپیکر و اینکه با HU باید مچ باشه خیر. همچین چیزی اصلا صادق نیست.
    دوست خوبم دوران 6975 دیگه به سر اومده. چرا اگه سریه قدیم مثل 6975 های جناب محمد رضا خان(Mohamadreza2010) باشه. بله ارزش داره ولی مابقی خصوصا V2 رو اصلا طرفش نروید که پشیمان خواهید شد.
    MC609 گلیدن 400 قیمتش هست که من برای دوستان 380 گرفتم و الحمدولله راضی هستند.البته آمپ نیاز داره و بسار با آمپ صدای بهتری داره.
    بودجه برای باند 400-500 میخوام چیزی باشه کیفیت صدای خیلی خوب بگیرم... بدون ساب

نظرتون در مورد dls1073 چیه ؟ قیمت دارین ازش ؟
    1073که واقعا اعجوبه ایه تو BASS .فروشش تهران 420-470 هست بسته به انصاف فروشندگان. البته اینم در نظر داشته باش که چون دیگه وارد نمیشه همین تعداد در سطح جامعه هست و لذا امکان افزایش قیمتش هست چون دیگه نیست
    از برند آدیو سیستم Co 609 PLUS میتونید بگیرید که 495 هست.
    و در نهایت MC 609گلیدن که 400 هست.
    منتها آمپ خوب فراموش نشه.از 350-60 تومن به بالا.
    خواهش میشه ، منظورم آمپ با هزینه متوسط بود.
    حدود 450 تا 650
    آمپ jvc 8004 حدود 420-450
    آمپ آدیو سیستم ML75/4 که اونم هست 600 تومن.تکنولوژیه آلمان و ساخت کره.
    سلام.
    دوستان برای پرشیا میخوام سیستم ببندم کامل.(هدیونیت+اسپیکر+آمپ)
    سقف هزینه هم تا 2 تومن...بهترین گزینه ای که میتونم بگیرم چیه؟ساب نمیخوام که بکوبونه...
    ممنون
    پیشنهاد من:
    1-پخش کنوود 8019 قیمت 580(فروشش حدود 600 هست)
    2-استیج جلو کامپوننت گلیدن RS 165 قیمت 550.000
    3-استیج عقب آدیو سیستم Co609 قیمت 495
    4-آمپلیفایر گلیدن RS100C4 قیمت 1.130.000
    آمپ X-ion 70.4 محمد جان هم عالیه.اونم اکبنده .قیمت رو از خودشون سوال نمائید.الان اگر باشه(چون تو بارشون نیاوردن) حدود 900 قیمتش هست.
    5-اکسسوری از 30.000 تومن تا 100.000 تومن
    یه سیستم قدرتی /کیفیتی.درسته قیمت کمی رفت بالا ولی صدا رو که بشنوید لبخند رضایت مندی روی لبهاتون نقش خواهد بست.
    درود مجدد خدمت دوستان عزیز
    همونطوری که می دونید میخوام برای پراید 131 یک جفت باند بخرم که با ضبط پایونیر DEH-2250UBG بدون آمپ سازگاری داشته باشه که دوستان استاد به من باند پایونیر 6964 پیشنهاد دادند
    من مدتی نشستم فکر کردم دیدم درسته که نمی تونم آمپ و ساب ( و حتی کامپ ) رو یکجا خریداری کنم اما می تونم در طول مدت دو الی سه ماه اینارو دونه دونه بخرم . لذا تصمیم گرفتم یک راهنمایی دوباره از شما عزیزان بگیرم!
    قصد دارم در طول زمان ( حدودا دو یا سه ماه ) یک آمپ و یک ساب تهیه کنم. اما در حال حاضر الان فقط می تونم باند بخرم!! حالا شما بگید :
    1- الان چه باندی بخرم که در حال حاضر بدون آمپ بتونم به ضبطی که در بالا گفتم وصل کنم و ازش صدا بگیرم و راضیم کنه و در آینده هم که آمپ خریدم بتونم بهش وصلش کنم و بازم از اون بتونم استفاده بهینه و خوبی داشته باشم
    2- چه آمپی بخرم که هم قیمتش نرمال باشه هم خروجی صدای خوب و معقولی داشته باشه ( من سیستم باز نیستم بخاطر مشکل گوشی هم که دارم زیاد نمی تونم صدارو همیشه بلند کنم و گارامب گورومب کنم توی خیابون لذا یک چیزی باشه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم صدای خوبی بده ولی خیلی هم حرفه ای و خفن نباشه )
    3- ساب چی بخرم که بتونم توی باکس بذارمشو بندازم صندوق عقب!!

لطف کنید مدل و حدود قیمت این سه تارو به من بدید. اولویت من هم اول باند هستش که بخرم و فعلا مستقیم وصل کنم به ضبط که کارمو راه بندازه
    دوست گلم نظر من:
    1-اگر کواکسیال خوب میخواهید برای استیج عقب همون MC 609 یا DLS962 گلیدن 400 تومن هست.
    2-ساب ووفر خوب و با کیفیت آدیو سیستم MX 12 Plus که 250 تومن هست.آمپ هم 8105 کن وود که قیمت ندارم.ML600.1 هم هست 790.0000 تومن.

من امروز يک جفت باند6964 گذاشتم روي ماشين به همراه ضبط Pioneer 3550 و يک جفت 1044 براي جلو ولي از صدا اصلاً راضي نيستم، بيسش خيلي محدود هست در حد سيستم فابريک پژو 206 تيپ 5 و 6... آيا اين طبيعيه واقعاً؟ الان اعصابم خورد شده و فردا ميخوام ماشين رو ببرم يک مغازه ديگه چک کنه که سيمي چيزي رو اشتباه نزده باشند. نظر شما چيست؟ ماشين پرايده.
    بله دوست خوبم.نباید از پایونیر خیلی توقع داشته باشید.بنده و دیگر عزیزان بارها تکرار کرده ایم ولی خب متاسفانه گوش نمیفرمائید.
    البته همونطور که دوستان اشاره کردند اتصالات رو مجددا چک بفرمائید.
    با سلام دوستان.یه راهنمایی فوری فوری میخوام.من شیرازم وامروز کل شهر رو گشتم و کواکس dls960 گیرم نیومد.خواستم اون کواکس رو با امپ 100 واتی درایو کنم.حالا من موندم و مغازه های پر از کواکس و امپ پایونیر.درعوض اون دی ال اس با همون بودجه چه مدل از پایونیر بگیرم؟کواکس چیزی جز پایونیر ندارن.اقا همین امشب راهنمایی کنید.فردا بخرم تموم بشه.راستی گارانتی کواکس پایونیر چه شرکتی هست؟من ۷۰۰ پول دارم که ۲۵۰تاش برای پخش گذاشتم.بقیه پول رو برای امپ ۲کانال و کواکس گذاشتم

گلم عجله نکن. من شاید بتونم تهران براتون گیر بیارم و ارسال کنم. فقط باید قیمت بگیرم.1073 نمیخواهید؟خیلی بهتر از 960 هستش.خصوصا ار نظر حجم BASS
    اصلا عجله نکن. پولتون رو هم به پای پایونیر ندید.
    آخ آخ آخ ساعت 2:40 بامداد شد.دست از سرم بر نمیدارید که.مزاح کردم.
    دوستتون دارم، شب و صبح و روز همگی بخیر.شاد باشید.
    Last edited by hamidR15; 20-05-2013 at 01:42.

7. 16 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان گل . یه سیستم قدرتی تا 4-4/5 میلیون معرفی میکنید 206 sd .

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

14

سلام مجدد به همه دوستان عزیز
    من یکم تو برنداهایی که نظرم بود و دوستان برای آمپ معرفی کردن چه اینجا و چه بیرون جستجو کردم. یه چیزایی دیدم که خواستم با شما هم مشورت کنم. هر چندقبلا کم و بیش و تک و توک بعضی هاشون توسط بنده یا دوستان مطرح شده بود، گفتم بطور کامل تر اینجا بیان شن و نتیجه گیری بشه تا بقول دوستان اگه 500 واسه کواک هزینه می کنیم با 200 سر و ته آمپ رو هم نیاریم و یا اگه مبلغ بیشتری هزینه می کنیم هم مطمئن باشیم و هم در مورد این 3 تا کواک معروف
    CO609 ، MXC 609 , 1073 چندتا انتخاب مشخص تو دو کانال یا چهار کانال داشته باشیم

1- به نظر شما یه جفت 1073 رو با کدوم درایو کنیم
    2- به نظر شما با توجه به هزینه، برای استیج جلو هم از آمپ خروجی بگیریم یا فقط تمرکزمون رو بذاریم واسه تغذیه کواک 1073 عقب کافی هست؟ (که در این حالت یه دو کانال کافیه)
    3- در نهایت بنظر شما با توجه به موارد بالا و امکانات هر یک از آمپ ها، کدوم آمپ برای خرید به صرفته تر و ارزشمند تره . (اگه قیمت حدودی هم دارید ذکر کنید)

آمپ های 4 کانال
    1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمپ های 2 کانال

4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته آخر اینکه با توجه به اینکه توان کواک ما مکس 200 و بطور متد 100 هست (در مورد 1073)، درایو کردن آمپی مثله M-LINE 75.4 بصورت بریج یعنی چیزی حدود 220 وات برای هر کانال برای این کواک بیشتر از حد توانش نیست؟ و به کواک صدمه نمیزنه؟

خیلی خیلی ببخشید که زیاد شده اگه اشتباه و کم و کاست هم داره عف بفرمائید
    Last edited by pahama1; 20-05-2013 at 11:52.

10. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان عزیز
    من یکم تو برنداهایی که نظرم بود و دوستان برای آمپ معرفی کردن چه اینجا و چه بیرون جستجو کردم. یه چیزایی دیدم که خواستم با شما هم مشورت کنم. هر چندقبلا کم و بیش و تک و توک بعضی هاشون توسط بنده یا دوستان مطرح شده بود، گفتم بطور کامل تر اینجا بیان شن و نتیجه گیری بشه تا بقول دوستان اگه 500 واسه کواک هزینه می کنیم با 200 سر و ته آمپ رو هم نیاریم و یا اگه مبلغ بیشتری هزینه می کنیم هم مطمئن باشیم و هم در مورد این 3 تا کواک معروف
    CO609 ، MXC 609 , 1073 چندتا انتخاب مشخص تو دو کانال یا چهار کانال داشته باشیم

1- به نظر شما یه جفت 1073 رو با کدوم درایو کنیم
    2- به نظر شما با توجه به هزینه، برای استیج جلو هم از آمپ خروجی بگیریم یا فقط تمرکزمون رو بذاریم واسه تغذیه کواک 1073 عقب کافی هست؟ (که در این حالت یه دو کانال کافیه)
    3- در نهایت بنظر شما با توجه به موارد بالا و امکانات هر یک از آمپ ها، کدوم آمپ برای خرید به صرفته تر و ارزشمند تره . (اگه قیمت حدودی هم دارید ذکر کنید)

آمپ های 4 کانال

آمپ های 2 کانال

4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته آخر اینکه با توجه به اینکه توان کواک ما مکس 200 و بطور متد 100 هست (در مورد 1073)، درایو کردن آمپی مثله M-LINE 75.4 بصورت بریج یعنی چیزی حدود 220 وات برای هر کانال برای این کواک بیشتر از حد توانش نیست؟ و به کواک صدمه نمیزنه؟

خیلی خیلی ببخشید که زیاد شده اگه اشتباه و کم و کاست هم داره عف بفرمائید
    پهاما جان اینفینیتی کاپا 4 کانال رو خط بزن محمد جان ببینه دعوا میشه دل خوشی از اینفینیتی نداره

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پهاما جان اینفینیتی کاپا 4 کانال رو خط بزن محمد جان ببینه دعوا میشه دل خوشی از اینفینیتی نداره

این اولین review تخصصی از حاج علی
    چشم. ما شاگردها درس پس می دیم شما اساتید اصلاح کنید
    ارادتمندشما، امیر هستم
    Last edited by pahama1; 20-05-2013 at 16:24.

13. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید هدیونیت دارم بنظرتون بین این دو مدل کدوم بهتره از هر لحاظ مخصوص کیفیت صدا؟
    sony gt522u
    kenwood 3357
    در کل کدوم مدل پیشنهاد میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •