درود مجدد خدمت دوستان عزیز
همونطوری که می دونید میخوام برای پراید 131 یک جفت باند بخرم که با ضبط پایونیر DEH-2250UBG بدون آمپ سازگاری داشته باشه که دوستان استاد به من باند پایونیر 6964 پیشنهاد دادند
من مدتی نشستم فکر کردم دیدم درسته که نمی تونم آمپ و ساب ( و حتی کامپ ) رو یکجا خریداری کنم اما می تونم در طول مدت دو الی سه ماه اینارو دونه دونه بخرم . لذا تصمیم گرفتم یک راهنمایی دوباره از شما عزیزان بگیرم!
قصد دارم در طول زمان ( حدودا دو یا سه ماه ) یک آمپ و یک ساب تهیه کنم. اما در حال حاضر الان فقط می تونم باند بخرم!! حالا شما بگید :
1- الان چه باندی بخرم که در حال حاضر بدون آمپ بتونم به ضبطی که در بالا گفتم وصل کنم و ازش صدا بگیرم و راضیم کنه و در آینده هم که آمپ خریدم بتونم بهش وصلش کنم و بازم از اون بتونم استفاده بهینه و خوبی داشته باشم
2- چه آمپی بخرم که هم قیمتش نرمال باشه هم خروجی صدای خوب و معقولی داشته باشه ( من سیستم باز نیستم بخاطر مشکل گوشی هم که دارم زیاد نمی تونم صدارو همیشه بلند کنم و گارامب گورومب کنم توی خیابون

لذا یک چیزی باشه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم صدای خوبی بده ولی خیلی هم حرفه ای و خفن نباشه )
3- ساب چی بخرم که بتونم توی باکس بذارمشو بندازم صندوق عقب!!
لطف کنید مدل و حدود قیمت این سه تارو به من بدید. اولویت من هم اول باند هستش که بخرم و فعلا مستقیم وصل کنم به ضبط که کارمو راه بندازه