تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1044 از 2365 اولاول ... 44544944994103410401041104210431044104510461047104810541094114415442044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان عزیز پیسی ورد!
    میخواستم برای خرید ضبط برای پراید راهنماییم کنید. چیزهایی که میخوام:

رادیوی قوی
    ورودی aux یا usb . حداقل یکی از این دو تا رو داشته باشه.
    داشتن قابلیت پخش CD مهم نیست برام.
    صدای خیلی بلند نمیخوام، با بلندگوهای پراید صداش خوب باشه.

قیمت زیر 400 تومان هر چی کمتر بهتر. جنس بادوامی باشه ولی امکانات زیادی برام مهم نیست.
    متشکرم
    داداش نه یو اس بی میخوای نه سی برات مهمه فقط فقط رادیو؟
    خب کاست خور بگیر بعضی هاشون ای یو ایکس میخورن رادیوشونم خیلی قوی هست دیگه نیازی نیست 400 هزار تومااااااان هزینه کنی با زیر 50 تومان جور میشه
    اگه فکر میکنی کاست بی کلاس بازیه میتونی پایونیر mvh-155 بگیری 210 هزار تومان آی یو ایکس میخوره و یو اس بی و فلش سی دی نمیخوره
    اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جی وی سی ها هم خیلی سگ جونن عمری هستن زود خراب نمیشن به شخصه تو بازار ایران جی وی سی به نظرم عمرش از همه بالاتره عمر کلاغی داره میتونی جی وی سی فقط سی دی خور هم تو بازار پیدا کنی 170 یا 180 که آی یو ایکس هم میخوره
    چون امکانات براتون مهم نیست اینارو پیشنهاد دادما

2. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود مجدد خدمت دوستان عزیز
    همونطوری که می دونید میخوام برای پراید 131 یک جفت باند بخرم که با ضبط پایونیر DEH-2250UBG بدون آمپ سازگاری داشته باشه که دوستان استاد به من باند پایونیر 6964 پیشنهاد دادند
    من مدتی نشستم فکر کردم دیدم درسته که نمی تونم آمپ و ساب ( و حتی کامپ ) رو یکجا خریداری کنم اما می تونم در طول مدت دو الی سه ماه اینارو دونه دونه بخرم . لذا تصمیم گرفتم یک راهنمایی دوباره از شما عزیزان بگیرم!
    قصد دارم در طول زمان ( حدودا دو یا سه ماه ) یک آمپ و یک ساب تهیه کنم. اما در حال حاضر الان فقط می تونم باند بخرم!! حالا شما بگید :
    1- الان چه باندی بخرم که در حال حاضر بدون آمپ بتونم به ضبطی که در بالا گفتم وصل کنم و ازش صدا بگیرم و راضیم کنه و در آینده هم که آمپ خریدم بتونم بهش وصلش کنم و بازم از اون بتونم استفاده بهینه و خوبی داشته باشم
    2- چه آمپی بخرم که هم قیمتش نرمال باشه هم خروجی صدای خوب و معقولی داشته باشه ( من سیستم باز نیستم بخاطر مشکل گوشی هم که دارم زیاد نمی تونم صدارو همیشه بلند کنم و گارامب گورومب کنم توی خیابون لذا یک چیزی باشه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم صدای خوبی بده ولی خیلی هم حرفه ای و خفن نباشه )
    3- ساب چی بخرم که بتونم توی باکس بذارمشو بندازم صندوق عقب!!

لطف کنید مدل و حدود قیمت این سه تارو به من بدید. اولویت من هم اول باند هستش که بخرم و فعلا مستقیم وصل کنم به ضبط که کارمو راه بندازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من امروز يک جفت باند6964 گذاشتم روي ماشين به همراه ضبط Pioneer 3550 و يک جفت 1044 براي جلو ولي از صدا اصلاً راضي نيستم، بيسش خيلي محدود هست در حد سيستم فابريک پژو 206 تيپ 5 و 6... آيا اين طبيعيه واقعاً؟ الان اعصابم خورد شده و فردا ميخوام ماشين رو ببرم يک مغازه ديگه چک کنه که سيمي چيزي رو اشتباه نزده باشند. نظر شما چيست؟ ماشين پرايده.
    Last edited by AVAST4890; 19-05-2013 at 22:02.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

صبر کن آقا حمید بیاد بهتون بگه عجله ای خرید نکن چون سنگین میخوای ببندی حیفه حروم شه بودجت
    کامپ فکر کنم آدیو سیستم بهتون معرفی کنن ساب هم بهشون بگین فری ایر بهتون معرفی کنن که رو تاقچه بزاری دیگه داخل صندوق عقب نباشه
    نوع ماشینتم بگو
    کواکسیال به نظرم نزاری بهتره
    اگه بتونی 2 ست کامپ آدیو بگیری با یه آمپ 4 کانال براشون یه ساب خوب و یه آمپ مونوی خوب برای ساب توپ میشه ولی با 2 تومن فکر نکنم ایشالا که میشه صبر کن آقا حمید سر میزنه پستتونو میخونه بهتون پیشنهاد میده
    ماشین رو که گفتم پرشیا...
    نه داداش زیاد عجله ای نیست...صبر میکنم...ممنون ازت...
    2 تومن هم نهایت نیست حالا یکمی اینور اونور مشکلی نیست.فقط بعد پشیمون نشم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

با سلام دوستان.یه راهنمایی فوری فوری میخوام.من شیرازم وامروز کل شهر رو گشتم و کواکس dls960 گیرم نیومد.خواستم اون کواکس رو با امپ 100 واتی درایو کنم.حالا من موندم و مغازه های پر از کواکس و امپ پایونیر.درعوض اون دی ال اس با همون بودجه چه مدل از پایونیر بگیرم؟کواکس چیزی جز پایونیر ندارن.اقا همین امشب راهنمایی کنید.فردا بخرم تموم بشه.راستی گارانتی کواکس پایونیر چه شرکتی هست؟من ۷۰۰ پول دارم که ۲۵۰تاش برای پخش گذاشتم.بقیه پول رو برای امپ ۲کانال و کواکس گذاشتم

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    Last edited by javadk123; 19-05-2013 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

من امروز يک جفت باند6964 گذاشتم روي ماشين به همراه ضبط Pioneer 3550 و يک جفت 1044 براي جلو ولي از صدا اصلاً راضي نيستم، بيسش خيلي محدود هست در حد سيستم فابريک پژو 206 تيپ 5 و 6... آيا اين طبيعيه واقعاً؟ الان اعصابم خورد شده و فردا ميخوام ماشين رو ببرم يک مغازه ديگه چک کنه که سيمي چيزي رو اشتباه نزده باشند. نظر شما چيست؟ ماشين پرايده.
    چک کن سیمای خروجی پخش برعکس نباشه یه حالت منفی مثبت دارن که جا به جا شن رو صدا خیلی تاثیر میزاره

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله،صدای خیلی خوبی نمیده ، اما فکر نکنم در حد صدای فابریکی باشه، شما نشون بده اگه تاثیر نداشت میتونی با یه آمپ دو کانال کم قدرت یکم صدا رو بهتر کنی ، اما کلا نیابد زیاد ازش انتظار داشته باشی

9. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود مجدد خدمت دوستان عزیز
    همونطوری که می دونید میخوام برای پراید 131 یک جفت باند بخرم که با ضبط پایونیر DEH-2250UBG بدون آمپ سازگاری داشته باشه که دوستان استاد به من باند پایونیر 6964 پیشنهاد دادند
    من مدتی نشستم فکر کردم دیدم درسته که نمی تونم آمپ و ساب ( و حتی کامپ ) رو یکجا خریداری کنم اما می تونم در طول مدت دو الی سه ماه اینارو دونه دونه بخرم . لذا تصمیم گرفتم یک راهنمایی دوباره از شما عزیزان بگیرم!
    قصد دارم در طول زمان ( حدودا دو یا سه ماه ) یک آمپ و یک ساب تهیه کنم. اما در حال حاضر الان فقط می تونم باند بخرم!! حالا شما بگید :
    1- الان چه باندی بخرم که در حال حاضر بدون آمپ بتونم به ضبطی که در بالا گفتم وصل کنم و ازش صدا بگیرم و راضیم کنه و در آینده هم که آمپ خریدم بتونم بهش وصلش کنم و بازم از اون بتونم استفاده بهینه و خوبی داشته باشم
    2- چه آمپی بخرم که هم قیمتش نرمال باشه هم خروجی صدای خوب و معقولی داشته باشه ( من سیستم باز نیستم بخاطر مشکل گوشی هم که دارم زیاد نمی تونم صدارو همیشه بلند کنم و گارامب گورومب کنم توی خیابون لذا یک چیزی باشه که هم قیمت مناسب داشته باشه هم صدای خوبی بده ولی خیلی هم حرفه ای و خفن نباشه )
    3- ساب چی بخرم که بتونم توی باکس بذارمشو بندازم صندوق عقب!!
    لطف کنید مدل و حدود قیمت این سه تارو به من بدید. اولویت من هم اول باند هستش که بخرم و فعلا مستقیم وصل کنم به ضبط که کارمو راه بندازه
    شما حدود قیمت سیستم رو بفرمائید دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

با سلام دوستان.یه راهنمایی فوری فوری میخوام.من شیرازم وامروز کل شهر رو گشتم و کواکس dls960 گیرم نیومد.خواستم اون کواکس رو با امپ 100 واتی درایو کنم.حالا من موندم و مغازه های پر از کواکس و امپ پایونیر.درعوض اون دی ال اس با همون بودجه چه مدل از پایونیر بگیرم؟کواکس چیزی جز پایونیر ندارن.اقا همین امشب راهنمایی کنید.فردا بخرم تموم بشه.راستی گارانتی کواکس پایونیر چه شرکتی هست؟من ۷۰۰ پول دارم که ۲۵۰تاش برای پخش گذاشتم.بقیه پول رو برای امپ ۲کانال و کواکس گذاشتم

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
    اگه فقط پایونیر پیدا کردی به نظرم 6902 بگیر با این اشفته بازاری که هست تو 6975 فکر نکنم اصلی رو هر کسی بتونه تشخیص بده حتی با برچسب پایونیر روشه بعضی ها تفاوت دارن
    6902 رو پایونیر شاپ زده 346 ولی تهش برات 100 میمونه برا آمپ که کمه پس باید 6994 بگیری اینم لینکشه قیمتش 220 هست 230 هم برا آمپت میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم بگم اگه کنوود 6932 بتونی بگیری به نظرم به صرفه تره چون 6994 زیاد به قیمتش نمی ارزه پول مارک پایونیرشو داری میدی بپرس یه کنوود 6932 میتونی پیدا کنی یا نه قیمتش 150 هست در ضمن تو سایت همسایه آکبندش برا فروش هست بقیشو هم یه آمپ بچه ها بهت معرفی میکنن بزار براش
    ولی فکر کنم 4 تا 6964 بزاری داخل کامیون بدون آمپ حجم صدا بیشتره بشه تا یه یه جفت با آمپ مگه نه؟

12. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه فقط پایونیر پیدا کردی به نظرم 6902 بگیر با این اشفته بازاری که هست تو 6975 فکر نکنم اصلی رو هر کسی بتونه تشخیص بده حتی با برچسب پایونیر روشه بعضی ها تفاوت دارن
    6902 رو پایونیر شاپ زده 346 ولی تهش برات 100 میمونه برا آمپ که کمه پس باید 6994 بگیری اینم لینکشه قیمتش 220 هست 230 هم برا آمپت میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم بگم اگه کنوود 6932 بتونی بگیری به نظرم به صرفه تره چون 6994 زیاد به قیمتش نمی ارزه پول مارک پایونیرشو داری میدی بپرس یه کنوود 6932 میتونی پیدا کنی یا نه قیمتش 150 هست در ضمن تو سایت همسایه آکبندش برا فروش هست بقیشو هم یه آمپ بچه ها بهت معرفی میکنن بزار براش
    ولی فکر کنم 4 تا 6964 بزاری داخل کامیون بدون آمپ حجم صدا بیشتره بشه تا یه یه جفت با آمپ مگه نه؟
    مخلص حاج علی
    یله ، فکر کنم 2 جفت حجم صدای زیادی تولید کنه

14. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •