تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 827 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام .
    در disk management ویندوز هارد مورذ نظر و همچنین پارتیشنهای هارد دیده میشه یا خیر !؟
    سلام
    بله،الان حتی در HDD Tune هم شناسایی میکنه ولی اون دوتای دیگه نه

البته زیاد مهم نیست
    چیزی که منو خیلی نگران کرده اینه که نرم افزار HDD Life درصد سلامتی هارد لپ تاپ رو 60 درصد اعلام کرد،این در صورتیه که من کلن در این یک سالی که لپ تاچ رو خریدم شاید 1000 ساعت لپ تاپ روشن بوده
    حالا جالبه که درصد سلامتی هارد PC رو 80 اعلام کرده با اینکه من 5 ساله این هارد رو دارم !
    به نظرتون باید به فکر یه هارد جدید باشم واسه لپ تاپ ؟
    خواهش میکنم راهنماییم کنید

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست عزیز(آقا عطا)
    بین my pasport و backup یه ترابایت کدوم رو پیشنهاد میکنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان لطفا راهنماییم کنید
    میخوام هارد بخرم،کدوم مدل رو شما پیشنهاد میکنید؟
    Silicon Power D03
    Silicon Power D05
    ADATA CH11

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بله،الان حتی در HDD Tune هم شناسایی میکنه ولی اون دوتای دیگه نه

البته زیاد مهم نیست
    چیزی که منو خیلی نگران کرده اینه که نرم افزار HDD Life درصد سلامتی هارد لپ تاپ رو 60 درصد اعلام کرد،این در صورتیه که من کلن در این یک سالی که لپ تاچ رو خریدم شاید 1000 ساعت لپ تاپ روشن بوده
    حالا جالبه که درصد سلامتی هارد PC رو 80 اعلام کرده با اینکه من 5 ساله این هارد رو دارم !
    به نظرتون باید به فکر یه هارد جدید باشم واسه لپ تاپ ؟
    خواهش میکنم راهنماییم کنید
    سلام .

احتمالاً که بدسکتوری داره . نرم افزار HDtune بهتر گزارش میده . برید به قسمت health این نرم افزار و سطور زرد رو بررسی کنید و اعدادی که در ستون data نوشته رو یادداشت کنید . اگر این اعداد دائماً در حال ازدیاد هست (به فاصله چند روز) بهتره که به فکر خرید هارد جدید باشید . اگر بدسکتوری داشته باشه میتونید با نرم افزار HDD regenerator هارد رو scan و repair کنید شاید بهتر بشه . بنده لپتاپ دارم که هاردش حدود 4574 ساعت کارکرد داره و سلامتیش هم 100 درصده . شما لپتاپتون رو موقعی که روشنه جابه جا میکنید ؟ حتی ضربه های خفیف هم ضرر داره .

دوست عزیز(آقا عطا)
    بین my pasport و backup یه ترابایت کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
    سلام .
    سوال سختی هست ، هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت پایینتری دارند همونو انتخاب کنید . فقط با دقت استفاده کنید تا همیشه بتونید ازش استفاده کنید .

5. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان به خصوص عطای عزیز
    من تابستون یک هارد دو ترای مای بوک وسترن گرفتم به قیمت 260 و به هاردهام اضافه کردم.قیمت تابستون خودش تعدیل شده قیمت اسفند دو سال پیش بود که هارد دو ترای وسترن روی 340 بود و تابستون قیمت افتاد و هر کی تابستون مثل اخر تیر یا مرداد هارد خرید هر چند تا به قصد استفاده یا فروش شدیدا سود کرد! هارد 260 مرداد شد 420 بعد از عید.
    دیگه از ابان اینا بود که قیمت کشید بالای 300 تا جایی که قیمت دو ترا بازار رو زیر و رو می کردی در بهمن ماه سال قبل دو ترا کای بوک وسترن رو 370 کمتر نمیتونستی پیدا کنی. در اسفند ماه قیمت دو ترای وسترن با عدد 300 خداحافظی کرد و رفت روی 400 و از اسفند تا همین چند روز پیش تو رنج 300 نیومد که نیومد . اما حالا دوباره بعد 3 ماه تازه اومده رو رنج 300 و الان 390 کفشه بازار.
    من 6 ترا ارشیو دارم و از قضا یکی از هاردهای دو ترای وسترنم از اذر ماه بوتش پرید به دلیل این که سه راهی اتصالی کرد. من فکر کردم هارد رو از دست دادم ولی با یک نرم افزار متوجه شدم تمام اطلاعات کاملا سالمه و فقط بوت هارد پریده و هارد Unllocated به شکل مشکی در DM نشون داده میشه کنار درایو ها در نتیجه قایل ریکاوری هستش و با اون نرم افزار قابل بازیابی منتها اون حجم رو برای بازیابی احتیاج داشتم که هارد جدیدی به همون حجم (2 ترا یا 3ترا) تهیه کنم و اطلاعات رو از هارد بوت پریده ریکاوری کنم داخلش و حالا برای بوت هارد قبل راهی پیدا کنم که چون نیازی به اطلاعات هارد نداشتم و مشغلم زیاد بود بی خیال خرید هارد در گرانی شدم و گفتم قیمت تعدیل شد می گیرم و دیتای هارد رو بر می گردونم. به نظر می اید که حالا زمان مناسبی برای خرید باشه البته تا 24 ام باید صبر کرد شاید دوباره وسترن مای بوک بکشه پایین. به نظرم تا 360 جا داره بیفته ولی تابستون احتمال زیاد می دم با بالا رفتن دلار بکشه بالا پس زمان بدی خرداد ماه برای خرید نیست.
    یک سوال داشتم از عطای عزیز. من همیشه هارد هام رو وسترن گرفتم. شما خودت هم وسترن زیاد داری. اما من سیگیت تا به حال نداشتم و بدم نمیاد تجربش کنم. نظر شما در این خصوص چیه. سیگیت دو ترا مد نظرم هست . دو ترا از این جهت به نظرم بهینه هستش که 3 ترا ریسک داره و باید ارشیو کرد و مدام سمتش نرفت و در صورت مشکلاتی نظیر مشکلی که گفتم کاریش نمی شه کرد و بالاخره بخشی رو ممکنه از دست بدیم. 1 ترا هم اصلا صرف نمی کنه و 900 گیگ تجربه می گه از اونچه به نظر می یاد زود تر پر می شه . من 1 ترا رو باسه وقتی مناسب می دونم که حرف از جابه جایی مطرحه و مدل پاسپورتی و خارج از کشور و دیتای ضروری مناسبه ولی ارشیو همون دو ترا بهینه هستش. حالا سیگیت دو مدل بک اپ پلاس داره و اکسپنشن. تفاوت تکنیکال این ها چیه؟ با همدیگر و قیاس هر دو با وسترن مای بوک؟ شما از هارد سیگیتت در قیاس با مای بوک راضی هستی؟ در حال حاضر تفاوت قیمتیشون زیاد شده در حدود 40 تومان حداقل.درهمه این ها هم دو ترا سازگار اداپتوری مد نظرم هست و کاربرد ارشیو و استفاده معمولی و نه زیاد. بدین جهت به سیگیت متمایل شدم که هارد مای بوک وسترن دو ترا کمیاب تره و افت قیمتش مثلا از 410 به 395 بوده ولی سیگیت ها از 400 تا 350 قیمت هاش افتاده الان و بیشترم جا داره تو این ماه بیوفته.ظاهر مای بوک شکیل تره و اون قفل بند و بساط نرم افزاریش به کارم نیومده. راجب رفع مشکل بوت هاردم اگر ریکاوری کردم در هارد جدید صحبت می کنیم بعد ببینیم می تونیم دو ترا رو زنده کنیم بدون دغدغه یا خیر.

7. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

و فقط بوت هارد پریده و هارد Unllocated به شکل مشکی در DM نشون داده میشه
    راجب رفع مشکل بوت هاردم اگر ریکاوری کردم در هارد جدید صحبت می کنیم بعد ببینیم می تونیم دو ترا رو زنده کنیم بدون دغدغه یا خیر.
    اگر فقط unallocated شده باشه و مشكل ديگري نداشته ، بايد مجدداً پارتيشن بندي و فرمت بشه كه دوباره ميتونيد ازش استفاده كنيد . البته قبل از اينكار بايد داده ها رو استخراج و روي هارد ديگر ريكاوري كرد . از اين به بعد آداپتور هارد اكسترنال رو روي خروجي هاي مطمئنتر وصل كنيد .

اما من سیگیت تا به حال نداشتم و بدم نمیاد تجربش کنم. نظر شما در این خصوص چیه.
    والا قبلاً كه ميخواستم هارد سه ترابايتي بخرم Back up plus حدود 395 هزارتومن بود و WD my book حدود 455 هزار تومن . گرچه اختلاف قيمت خيلي زياد بود و چند بار هم وسوسه شدم كه Back up plus رو بخرم ولي بالاخره WD رو خريدم چون ميخواستم با ساير هاردهاي اكسترنال ديگه هماهنگ باشه . گرچه نرم افزار WD smart ware براي هر كسي كاربردي نيست اما من استفاده ميكردم و يه نرم افزار براي همه هاردهاي اكسترنال كافي بود . كيفيت هاردهاي اكسترنال Seagate هم خوب هست مشروط بر اينكه با دقت استفاده بشه .

شما از هارد سیگیتت در قیاس با مای بوک راضی هستی؟
    من هارد اكسترنال پرتابل Goflex دارم كه قابل مقايسه با هاردهاي آداپتوري WD my book نيست ولي در كل ازش راضي هستم . اين هارد 500 گيگ رو براي كنسول بازي ps3 خريده بودم 78 هزار تومن .
    حالا سیگیت دو مدل بک اپ پلاس داره و اکسپنشن. تفاوت تکنیکال این ها چیه؟ با همدیگر و قیاس هر دو با وسترن مای بوک؟
    تا اونجايي كه ميدونم در هاردهاي اكسترنال سيگيت (Back up plus و expansion) از هاردهاي 7200rpm استفاده شده و در نتيجه سرعت بالاتري نسبت هاردهاي اكسترنال وسترن دارن . البته در مورد نوع و مدل هاردهاي اينترنال بكار رفته نميشه با اطمينان اظهار نظر كرد چون حتي كمپاني سازنده در اين مورد چيزي اعلام نميكنه ولي تا اونجايي كه ميدونم اگر توليدات جديد رو بخريد احتمال زياد از هاردهاي سري جديد 7200.14 barracuda استفاده شده كه كيفيت و پرفورمنس خيلي خوبي دارند . در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . در مورد اول براي برخي ها اين مسئله خيلي مهم نيست و براي برخي خيلي مهمه ! ولي در مورد دوم همانطوريكه قبلاً هم گفتم كمپانيهاي سازنده اطلاعاتي در مورد مدل هارد اينترنال بكار رفته رو نميدهند ولي با جستجوي گوگل و كساني كه باكس اين هارد ها رو باز كرده اند تا حدي ميشه فهميد كه هر دو مدل از سري 7200.14 barracuda استفاده كرده اند . در هر حال هيچ تضميني هم نيست و حتي ممكنه از هاردهاي سري قديميتر هم استفاده بشه . جالبه كه بدونيد در هاردهاي اكسترنال back up plus پرتابل از هاردهاي سامسونگ هم استفاده ميشده .

ظاهر مای بوک شکیل تره
    سليقه ها متفاوت هست ، بنظرم ظاهر Back up plus شكيل تره .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من حدود 7 سال یک هارد 120GB مکستور اکسترنال داشتم.همش در حال جابجایی بود و دائما استفاده میکردم.یه بار هم اخ نگفت!!!!!!!!!!حدود سه سال پیش میخواستم هارد 1TB بخرم.بدون تردید رفتم سراغ Seagate (با اینکه به دیگران با توجه به تعریفایی که در نت بوده همیشه میگم که هارد وسترن فوق العاده است ولی من فقط با Seagate حال میکنم).هارد 1TB Gofelx USB3 خریدم.یادمه گرفتم 129 هزار تومن با گارانتی سازگار.این هارد هم همش در حال جابجایی بود دائما انتقال داده میدادم (هر دو هارد در زمان دانشجویی بوده بنابراین حجم زیادی داده انتقال داده میشده از قبیل فیلم و موزیک و داده های مختلف).معمولا هر دو تا هاردم تا خرخره پر بودند ولی ( گوش شیطون کر) یکبار هم به مشکل بر نخوردم.حالا هم قصد خرید هارد 2TB یا 3TB دارم که باز هم Seagate میگیرم.
    در ضمن اگر هارد Unallocate شده به هیچ وجه فرمت نکن.حتی Low format هم نکن.با نرم افزار Runtime GetDataBack قطعا همشون برمیگردن.هارد 500 گیگی پارتیشن بندی شده داشتم که حدود 200 گیگ از اطلاعاتم در یک درایو بود و ان درایو Unallocacte شده بود.با این نرم افزار همه رو برگردوندم.پس خیالت راحت باشه.

11. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

اگر فقط unallocated شده باشه و مشكل ديگري نداشته ، بايد مجدداً پارتيشن بندي و فرمت بشه كه دوباره ميتونيد ازش استفاده كنيد . البته قبل از اينكار بايد داده ها رو استخراج و روي هارد ديگر ريكاوري كرد . از اين به بعد آداپتور هارد اكسترنال رو روي خروجي هاي مطمئنتر وصل كنيد .
    سلام ممنون از پاسخ.
    من هارد اکسترنال هام رو پارتیشن بندی نمی کنم و یک فولدربندی صرفا هست.کل فضا رو unallocated نشون می ده .امیدوارم صرفا با یک فرمت کامل البته بعد از ریکاوری راحت بوت شه و دوباره از فضای خالیش بشه استفاده کرد.

والا قبلاً كه ميخواستم هارد سه ترابايتي بخرم Back up plus حدود 395 هزارتومن بود و WD my book حدود 455 هزار تومن . گرچه اختلاف قيمت خيلي زياد بود و چند بار هم وسوسه شدم كه Back up plus رو بخرم ولي بالاخره WD رو خريدم چون ميخواستم با ساير هاردهاي اكسترنال ديگه هماهنگ باشه . گرچه نرم افزار WD smart ware براي هر كسي كاربردي نيست اما من استفاده ميكردم و يه نرم افزار براي همه هاردهاي اكسترنال كافي بود . كيفيت هاردهاي اكسترنال Seagate هم خوب هست مشروط بر اينكه با دقت استفاده بشه .
    از نظر هماهنگ بودن که بله برای منم مهم بود یکدست یک چیز باشه ولی خوب به نظرم به تجربش بیارزه چون هارد بدی هم نیست و ازش رضایت حاصل شده.

تا اونجايي كه ميدونم در هاردهاي اكسترنال سيگيت (Back up plus و expansion) از هاردهاي 7200rpm استفاده شده و در نتيجه سرعت بالاتري نسبت هاردهاي اكسترنال وسترن دارن . البته در مورد نوع و مدل هاردهاي اينترنال بكار رفته نميشه با اطمينان اظهار نظر كرد چون حتي كمپاني سازنده در اين مورد چيزي اعلام نميكنه ولي تا اونجايي كه ميدونم اگر توليدات جديد رو بخريد احتمال زياد از هاردهاي سري جديد 7200.14 barracuda استفاده شده كه كيفيت و پرفورمنس خيلي خوبي دارند . در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . در مورد اول براي برخي ها اين مسئله خيلي مهم نيست و براي برخي خيلي مهمه ! ولي در مورد دوم همانطوريكه قبلاً هم گفتم كمپانيهاي سازنده اطلاعاتي در مورد مدل هارد اينترنال بكار رفته رو نميدهند ولي با جستجوي گوگل و كساني كه باكس اين هارد ها رو باز كرده اند تا حدي ميشه فهميد كه هر دو مدل از سري 7200.14 barracuda استفاده كرده اند . در هر حال هيچ تضميني هم نيست و حتي ممكنه از هاردهاي سري قديميتر هم استفاده بشه . جالبه كه بدونيد در هاردهاي اكسترنال back up plus پرتابل از هاردهاي سامسونگ هم استفاده ميشده .
    در مورد تفاوت دو تا سیگیت من کمی تصورم اشتباه بود. اون چه که فکر می کردم از سیگیت همون اکسپنشن بود که باکس هارد افقی قرار می گیره واز این مدل خوشم نمیاد ولی بک اپ پلاس مشابه مای بوک هست و شکل باکس برای من هم خیلی مهم هست. نرم افزار کاربردی بک اپلاس چه چیزهایی هست؟ در قیاس با اکسپنشن؟
    پس فکر می کنم عدم اطمینان به این که داخل هارد دقیقا چه چیزی نصب شد باعث شده قیمت کمتری داشته باشه جدا از بحث مای بوک ها در بازار کمی کمتر هستند. اما حال اگر رفتیم هارد سیگیت بک اپ پلاس گرفتیم می شه با نرمافزاری بدون باز کردن باکس متوجه شد چه مدل و چه سری هست؟ یعنی یک جورایی این هارد تقلبی و غیر تقلبی داره؟ باید از فروشنده معتبر تهیه کرد؟

سليقه ها متفاوت هست ، بنظرم ظاهر Back up plus شكيل تره .
    بله من تصورم از هر دو شمایل اکسپنشن بود . این بک اپ هم ظاهر خوبی داره.

من حدود 7 سال یک هارد 120GB مکستور اکسترنال داشتم.همش در حال جابجایی بود و دائما استفاده میکردم.یه بار هم اخ نگفت!!!!!!!!!!حدود سه سال پیش میخواستم هارد 1TB بخرم.بدون تردید رفتم سراغ Seagate (با اینکه به دیگران با توجه به تعریفایی که در نت بوده همیشه میگم که هارد وسترن فوق العاده است ولی من فقط با Seagate حال میکنم).هارد 1TB Gofelx USB3 خریدم.یادمه گرفتم 129 هزار تومن با گارانتی سازگار.این هارد هم همش در حال جابجایی بود دائما انتقال داده میدادم (هر دو هارد در زمان دانشجویی بوده بنابراین حجم زیادی داده انتقال داده میشده از قبیل فیلم و موزیک و داده های مختلف).معمولا هر دو تا هاردم تا خرخره پر بودند ولی ( گوش شیطون کر) یکبار هم به مشکل بر نخوردم.حالا هم قصد خرید هارد 2TB یا 3TB دارم که باز هم Seagate میگیرم.
    در ضمن اگر هارد Unallocate شده به هیچ وجه فرمت نکن.حتی Low format هم نکن.با نرم افزار Runtime GetDataBack قطعا همشون برمیگردن.هارد 500 گیگی پارتیشن بندی شده داشتم که حدود 200 گیگ از اطلاعاتم در یک درایو بود و ان درایو Unallocacte شده بود.با این نرم افزار همه رو برگردوندم.پس خیالت راحت باشه.
    نه اقا برای چی فرمت بکنم. این نرم افزاری که من می خوام ازش استفاده کنم اسمش EASEUS Data Recovery Professional هست از تورنت گرفتم و خیلی خوش دست بود بین همه اون نرمافزارهایی که تست کرده بودم و همون موقع باهاش وارد هارد Unallocated شدم و تمام اطلاعاتم رو برای من اورد و تا جایی که بهش هارد معرفی کنم جلو رفتم و همه چی فکر کنم اوکی باشه. حالا اینم چک می کنم ممنون.

13. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون از پاسخ.
    من هارد اکسترنال هام رو پارتیشن بندی نمی کنم و یک فولدربندی صرفا هست.کل فضا رو unallocated نشون می ده .امیدوارم صرفا با یک فرمت کامل البته بعد از ریکاوری راحت بوت شه و دوباره از فضای خالیش بشه استفاده کرد.
    هر هارد ديسكي براي استفاده ميبايستي پارتيشن بندي و سپس فرمت بشه . حالا فرقي نداره كه يك پارتيشن ساخته بشه و يا چند پارتيشن ساخته شود . همانطوريكه قبلاً هم گفتم اگر هارد شما مشكل ديگري نداشته باشه پس از ريكاوري كامل ديتا ميبايستي مجدد پارتيشن بندي (new simple volume در عكس زير) و سپس فرمت شود .

نقل قول نوشته شده توسط SIR MAMAD;7647272‍

در مورد تفاوت دو تا سیگیت من کمی تصورم اشتباه بود. اون چه که فکر می کردم از سیگیت همون اکسپنشن بود که باکس هارد افقی قرار می گیره واز این مدل خوشم نمیاد ولی بک اپ پلاس مشابه مای بوک هست و شکل باکس برای من هم خیلی مهم هست. نرم افزار کاربردی بک اپلاس چه چیزهایی هست؟ در قیاس با اکسپنشن؟
    مدل expansion كه فكر نميكنم نرم افزاري داشته باشه . نرم افزارهاي موجود در Back up plus هم براي بكاپ گيري و بازگرداني و همچنين داراي امكاناتي براي آپلود و دانلود عكس ، كليپ و ... در فيسپوك ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه . امكانات ديگري هم وجود داره مثل تعيين مدت زمان لازم براي standby شدن هارد و ...

پس فکر می کنم عدم اطمینان به این که داخل هارد دقیقا چه چیزی نصب شد باعث شده قیمت کمتری داشته باشه جدا از بحث مای بوک ها در بازار کمی کمتر هستند. اما حال اگر رفتیم هارد سیگیت بک اپ پلاس گرفتیم می شه با نرمافزاری بدون باز کردن باکس متوجه شد چه مدل و چه سری هست؟ یعنی یک جورایی این هارد تقلبی و غیر تقلبی داره؟ باید از فروشنده معتبر تهیه کرد؟
    قيمت پايينتر هاردهاي اكسترنال سيگيت نسبت به my book ربطي به نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته نداره . حتي كمپاني وسترن در مورد نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته هيچ تضمين و تعهدي هم نميده . جالبه كه بدونيد در مدلهاي 4 ترابايتي my book از هارد اينترنال هيتاچي استفاده شده .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EshMoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    امروز صبح HDD Tune پیغام داد که که یک بدسکتور موجوده، ظهر یهو دیدم شده 3 تا
    با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچی پیدا نکرد

لطفاً رهنمایی کنید
    اینم عکس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •