اولین نمره کامل بازی در متا ثبت شد
تام چیک به بازی نمره کامل 10 داده :|
Quarter to Three : 10/10
متا از 37 نقد 82
اولین نمره کامل بازی در متا ثبت شد
تام چیک به بازی نمره کامل 10 داده :|
Quarter to Three : 10/10
متا از 37 نقد 82
چندی پیش gamspot ویدئوی را برای مقایسه گرافیک سه نسخه CRYSIS 3 اماده کرده بود که هم اکنون این ویدئو مقایسه را برایMETRO LAST LIGHT اماده کرده که میتنوید اونهارو با سه کیفیت مختلف در زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Karistias; 15-05-2013 at 15:00.
شماره قبلیش که عالی بود این سری هم با این نمرات معلوم میشه که خوب روش کار شده......
براي كسايي كه نتونستن اين ويديو رو ببينن :
تفاوت بصري خيلي محسوس تو اين ويديو بين ٣ نسخه نبود.......تفاوتا يكي لبه دار بودن بعضي تيكه هاي محيط تو كنسول و البته برش تصوير تو نسخه ps3 بود(البته نورپردازي و بافتها نسبتا تو pc بهتر بود ولي تو كنسول هم در حد استاندارد و زيبايي بود)
+
كلا مثه اكثر بازيهاي مولتي پلتفرم ديگه بيشترين فرق نسخه كنسولي با pc تو نرخ فريم دهي و لبه و .....بود و از لحاظ بصري(چيزي كه تو كليت تصوير مي بينيم)خيلي فرقي با هم نداشتن
.
با تشکر از جناب Karistias من یکی که واقعا تفاوت فاحشی بین نسخه pc و کنسولی ندیدم!!!
البته عکسهایی هم که توی نت پخش شده گویای همینه برای نمونه هم می تونید به این عکسها مراجعه کنید که دو حالت on و off تسلیشن رو بررسی کرده که واقعا تفاوت زیاد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این بازی یا به طور عمد یا بواسطه تغییر ناگهانی ناشر نسخه PC_ش اینطور داغون از آب دراومده وگرنه بازی اصلا از نظر پرفرومانس در این حد و اندازه ها نیست!!!!!...البته اشتباه نشه منظورم گرافیک بازیه نه گیم پلی و جو اون که این بازی رو به یکی از پرطرفدارترین بازیهای سال تبدیل کرده!!!
برای نمونه هم میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید که به طور کامل شرایط رو بررسی کرده!!
++++++
اینم چند تا عکس مقایسه بین سه نسخه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح:عکسها در کیفیت 720P HD گرفته شده که هیچ شک و شبهه ای توش نباشه!
Last edited by mehdy.z; 18-05-2013 at 05:32. دليل: اضافه کردن عکس مقایسه...
دوستان من گرافیکم ATI Radeon HD 3400 و رم 2 و سی پی یوم Core2 Duo E7300 2.66GHz
میتونم رو ultra high بازی کنم ؟؟
---
سوال اعجاب انگیزیه..فقط خواستم بگم خدارو شکر کنید و خوش ب حالتون ک میتونید این بازی های جدیدو بازی کنید..ما ک با این سیستم خیلی وقته از بازی کردن ساقط شدیم
....
Launch Trailer
مدت:
1:59
سایز:
49.8MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تقريبا نصف بازي رو تو x360 انجام دادم .....در قالب نكات مثبت و منفي نظرمو مينويسم :
نكات مثبت :
- طراحي محيط و سلاحها خوب كار شده(مخصوصا سلاحها و ماسك)
- داستان بازي خوبه و نقطه قوت بازي به نظرم فرم رواي و پيشبرد داستان
- شوتر بازي خوبه و اينكه در كنار ش ميشه اكثر مراحل رو هم مخفيانه جلو برد ارزشمند
- جو و اتمسفر بازي حالت مرموز و جالبي داره
- سختي بازي متعادل هست واعضاب خرد كن نيست
- ايتم جمع كردن و سرك كشيدن به مناطق متفرقه خوب كار شده
- گرافيك بازي خوب كار شده و افكت هاي نورپردازي(نه البته چندانخود نورپردازي)و باران و ...زيبان
نكات منفي :
- هوش مصنوعي ضعيف انسانها اذيتت كنندس...خيلي راحت گول ميخورن و اكثر اوقات اصلا يه جاي ديگه زووم مي كنن...در عوض حييونها خيلي خوب كار شدن و با كله ميان تو صورتتون
- اتمسفر بازي سنگين ولي حالت اخر الزماني رو زياد القا نمي كنه چون اكثر اوقات تو مترو هستين و بيشتر فضايي جنگي رو القا مي كنه تا اخر الزماني(از اين لحاظ چند پله مثلا با fallout فاصله داره)
- رو كنسول كه برش تصوير متاسفانه بيداد مي كنه و همين ارزش تكنيكي گرافيكو پايين مياره(مخصوصا تو اوليل بازي و اكثر صحنه هاي شلوغ)
- ريتم بازي و طراحي مراحلش رفته رفته بهتر ميشه....اوايل بازي چپترها خيلي كوتاهن و كلا تا دو سه ساعت اول بازي از لحاط كيفيت مراحل و گيم پلي پايين
- كاراكتر به هنگام لود مراحل مثل بلبل حرف ميزنه ولي داخل بازي يك كلمه هم حرف نميزنه(تقليد ناموفق از بازي هاي مرموزي كه كاراكتر حرف نميزنه)
- خيلي از نكات بازي شبيه بازي halflife هستش تا جايي كه منتقد joystiq به شوخي گفته :
(شباهتها از موجودات بازي شبيه انتيلون تو هاف لايف شروع ميشه تا مرحله سواري روي ريل و كلا طراحي مراحل و فضاي شبيه اون......Metro: Last Light does belong in the company of Half-Life :
در كل بازي در حد "خيلي خوب" هستش و به نظر من حق بازي 8.3 اينا هست و بيشتر نمي ارزه(انتظاربيتشري از بازي داشتم)
.
Last edited by halflife g; 17-05-2013 at 18:46.
یه سوال داشتم چرا این بازی آیکون دابرکس ایکس ۱۱ نداره مثل فار کرای ۳ یعنی اتوماتیک میره روی۱۱ بعدش هم اینکه چرا نتظیمات گرافیکش اینقدر کمه مثلا موشن بلور فقط نورمال داره
بعد از یه روز 3 دهم به نمرش اضافه کردی، تا آخرش بری فک کنم بکنیش 9.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)