تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 97 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من مصرف لاکتول و سین بیوتیک رو فعلا گذاشتم کنار، چون دارم یک نوع روش درمان دیگه رو امتحان میکنم
    من به این نتیجه رسیدم که لاکتول و سین بیوتیک درصورتی موثرن که هرروز مصرف بشن ولی تصمیم دارم کلا درمان عصبی کنم چون مطمئنا مشکل ما نه انسداده نه چیز دیگه، فقط اختلال عصبی اعصاب روده!
    خیلی از بیماران IBS کولونوسکوپی کردن و هیچ چیز غیرعادی تو رودشون پیدا نشده چون همونطور که گفتم فقط اختلال عصبیه!
    لاکتولوز نمیدونم چیه ولی شما فقط لاکتول بخر
    یه قرص دیگه هم هست که مخصوص خوردن همراه لبنیاته که تاثیرش نسبتا خوبه:
    say yes ساخت آمریکاست، بسته ش 50 تا قرص داره قیمتش 28000 تومنه
    من اینو همراه شیر هموژنیزه میخورم تاحد زیادی جلوی دلپیچه رو میگیره.
    ضمنا داروهای عصبی من اینا هستن:
    citaloperam 20
    trimipramine
    هروقت نتیجه گیری کردم بهتون خبر میدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام pegasus جان
    به نظر من که راه خوبی را در پیش گرفتی امیدوارم جواب بده دوست خوبم. من لاکتول را هر کجا سوال کردم کسی نمیدونست چیه. فقط یه جا بهم گفت لاکتولوزه نه لاکتول بسته ۳۰ تابیش ۱۹.۸۰۰ بود. حالا لاکتول با لاکتولوز فرق میکنه؟؟
    در مورد قرص هایی که مصرف میکنی آیا دکتر تجویز کرده و آیا مشکلت را برای دکتر گفتی؟؟
    طریقه مصرفش هم میشه بگی؟
    آخرین سوال هم اینکه آیا مشکل اعصاب هم داری در کنار مشکل روده، مثلا استرس و عصبی بودن یا افسردگی؟
    ممنون میشم به سوالاتم جواب بدی دوست خوبم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    لاکتولوز نه فقط لاکتول. من نمیدونم کدوم شهر هستی ولی چون این قرص تازه وارد بازار شده احتمالا هنوز تو شهر شما نیومده، برو از یه شهر بزرگ تهیه کن.
    بله دکتر تجویز کرده.
    اولی روزی 1 عدد ، دومی روزی 10 قطره
    درکل یه مقدار عصبی هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام منم مشکل یبوست داشتم اما تازگی‌ها یه کتاب ورزش یوگا گرفتم که یه ورزش داشت توش نوشته بود برای گوارش و عمل دفع خوبه من این ورزشو انجام دادم و واقعاً عمل کرد
    فک کنم اسم ورزش فرغون بود از یه کتابی‌ به اسم یوگا برای بچه ها
    به هر حال از قرص و دارو که بهتره...

یه بار انجامش بدین ببینین
    منو از قرص دارو نجات داد

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

خدا را شکر که خوب شدی دوست خوبم. خیلی خوشحال شدم. پس الان از نفخ و سر و صدای روده ها خبری نیست؟؟ میشه رژیم غذایی را برای ما هم بزاری تا استفاده کنیم. الان چه مدت رژیم گرفتی تا خوب شدی؟
    من قرص domperidone را طبق نظر دکترم قبل از غذا میخورم اما زیاد تاثیری نداشته! حالا اون یکی هم استفاده میکنم انشاا... جواب بده. راستی قرص اعصابت هم میشه اسمش را دوباره بگی دوست من؟ میخوام از دکترم بپرسم اگه مفیده استفاده کنم.
    قرص colofac که گفتین واسه روده است؟ یعنی برای سروصدای روده بهتون داده؟
    من فکر میکنم بیشترین تاثیر را رژیم غذاییتون روی شما گذاشته و خدا را شکر خوب شدین. واسه ما هم دعا کنید دوست خوبم.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
    سلام مهدی جان، شرمنده دیر جواب میدم.
    تو پست های قبلی رژیمی که میگرفتم رو برات نوشتم، اما الان به لطف این دو تا قرص رژیم خاصی رو دیگه رعایت نمی کنم.
    اگه می خوای قرصا تاثیری داشته باشه اون دو قرصی که تو پست بالام بهت گفتم رو تا شش ماه هر روز، هر دوازده ساعت یک دونه از هر دو تا رو با هم قورت بده، همون دو هفته اول خودت تاثیرش رو میبینی، حالا امتحان کن ببین شاید تو هم مثل من دیگه از ریشه از دست این بیماری خوب شدی.
    قرص اعصابی که دکتر بهم داد Citalopram 20 بود اما من تا حالا ازش استفاده نکردم.
    میدونم این دو قرص برا رودست اما اینکه دقیقا چه کاری برا روده میکنن رو نمیدونم.
    رژیم غذایی و ورزش تاثیر زیادی برام داشت اما با وجود این قرصا دیگه لزومی به گرفتن رژیم غذایی خاصی ندارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام مهدی جان، شرمنده دیر جواب میدم.
    تو پست های قبلی رژیمی که میگرفتم رو برات نوشتم، اما الان به لطف این دو تا قرص رژیم خاصی رو دیگه رعایت نمی کنم.
    اگه می خوای قرصا تاثیری داشته باشه اون دو قرصی که تو پست بالام بهت گفتم رو تا شش ماه هر روز، هر دوازده ساعت یک دونه از هر دو تا رو با هم قورت بده، همون دو هفته اول خودت تاثیرش رو میبینی، حالا امتحان کن ببین شاید تو هم مثل من دیگه از ریشه از دست این بیماری خوب شدی.
    قرص اعصابی که دکتر بهم داد Citalopram 20 بود اما من تا حالا ازش استفاده نکردم.
    میدونم این دو قرص برا رودست اما اینکه دقیقا چه کاری برا روده میکنن رو نمیدونم.
    رژیم غذایی و ورزش تاثیر زیادی برام داشت اما با وجود این قرصا دیگه لزومی به گرفتن رژیم غذایی خاصی ندارم.
    سلام smock-74
    من قرص مبروین(کولفاک) رو مصرف کردم تاثیر زیادی روم نداشت
    در موردقرص domperidoneتوی اینترنت خوندم که برابیکاران حالت تهوع واستفراغ زده بود تو هم این حالتا رو داری یا نه؟منظورم تهوع واستفراغ داری یا فقط سروصدای شکم هست؟
    مرسی

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام smock-74
    من قرص مبروین(کولفاک) رو مصرف کردم تاثیر زیادی روم نداشت
    در موردقرص domperidoneتوی اینترنت خوندم که برابیکاران حالت تهوع واستفراغ زده بود تو هم این حالتا رو داری یا نه؟منظورم تهوع واستفراغ داری یا فقط سروصدای شکم هست؟
    مرسی
    سلام،
    شما حالا بیاین این دو قرص رو اونطور که گفتم یه دو هفته مصرف کنید ببینید چی میشه.
    من موقعی که این بیماری رو داشتم فقط نفخ،یبوست و سر و صدای شکم داشتم.
    موفق باشید.

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان طبق قوانین تجویز دارو ممنوعه........

ممنون میشم که این قانون رو رعایت کنین........

9. 4 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان، تجربه ی من اینه که تاثیر استرس بر صدای شکم بسیار بسیار زیاده، تا وقتی استرس دارین، وضع همینه، من سال پیش صدای شکمم سر کلاس خیلی ضایع بود، مایه ی شادی و فرح اطرافیانم
    الان تقریبا از بین رفته یا اگر هست، خیلی صداش کمه که فقط خودم متوجه میشم.

11. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان، تجربه ی من اینه که تاثیر استرس بر صدای شکم بسیار بسیار زیاده، تا وقتی استرس دارین، وضع همینه، من سال پیش صدای شکمم سر کلاس خیلی ضایع بود، مایه ی شادی و فرح اطرافیانم
    الان تقریبا از بین رفته یا اگر هست، خیلی صداش کمه که فقط خودم متوجه میشم.
    سلام یعنی اون موقع که استرس داری هست؟

13. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •