تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 814 از 1126 اولاول ... 314714764804810811812813814815816817818824864914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,131 به 8,140 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض تغيير رشته توام با انتقال و تغيير رشته بند ج

كليه دانشجويان متقاضي شركت در آزمون تغيير رشته بند ج از تاريخ 20/02/92 لغايت 30/02/92 ميتوانند از مسير زير نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمايند :
    آموزش-> دانشجو-> درخواستها -> تقاضاي انتقال و مهمان -> درخواست تغيير رشته (توام با انتقال) در واحدهاي داخلي

نكات قابل توجه جهت تكميل فرم درخواست تغيير رشته :
    1- پس از ورود به فرم ، شماره دانشجويي خود را ثبت نموده و گزينه جستجو را انتخاب نماييد.
    2- در قسمت عمليات ، نوع درخواست خود را تكميل نماييد.
    3- در قسمت عمليات با انتخاب گزينه علامت سئوال در قسمت دانشكده ، گروه آموزشي و رشته تحصيلي نسبت به ثبت رشته در خواستي خود اقدام نماييد . لازم به ذكر است چنانچه دانشجو متقاضي تغيير رشته توام با انتقال مي باشد ميبايست مركز درخواستي خود را نيز انتخاب نمايد .

توجه : تقاضاي تغيير رشته به رشته هاي نيمه متمركز تربيت بدني و علوم ورزشي، طراحي پارچه و لباس، ارتباط تصويري، كتابت و نگارگري و رشته نقاشي غير مجاز است و دانشجو ملزم به رعايت كليه قوانين مورد نياز جهت شركت در آزمون تغيير رشته بند ج مي باشد. شايان ذكر است عواقب ناشي از عدم رعايت موارد فوق بر عهده شخص دانشجو مي باشد.

2. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ورودی های بدون آزمون اجازه تغییر رشته و گرایش و انتقال رو ندارن. این رو کارشناس تغییر رشته تو اداره آموزش پیام نور مشهد گفت.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

آقا فیش واریز کنیم سیستم از کجا میفهمه ما واریز کردیم؟
    سومین جواب برای شما

از رو اون شماره سریالی که تو فیش شهریه هست و جایگزین سریال فیش بانک میکنید میفهمن شما واریز کردید .که ترکیبی از شماره دانشجوی و یه شماره دیگس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میگم امکانش هست کسی کلاساشو تو یه مرکز دیگه بره ولی برای امتحان بره مرکز خودش؟اگه آره روال کاریش به چه صورته؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

میگم امکانش هست کسی کلاساشو تو یه مرکز دیگه بره ولی برای امتحان بره مرکز خودش؟اگه آره روال کاریش به چه صورته؟
    این امکان برای دانشجویان کارشناسی ارشد هست که از طریق سیستم گلستان باید محل حوزه رو انتخاب کنن ... البته باید قبلش شهریه رو داد ... و مهلتش هم تموم شد
    برای کارشناسی این امکان وجود نداره
    Last edited by nits; 12-05-2013 at 23:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نظرم مخالف نظر nits ( چون تو مرکز ما همچین چیزی رو دیدم که میگم )
    بله این وجود داره :
    حالا روش کار : شما به عنوان مثال درس هایی که این ترم ورداشتین رو تو مرکز جدیدی که میخوای بری مشخص میکنی ( چه روزی و چه ساعتی کلاس داره ) و میری سر کلاساش شرکت میکنی ....
    زمان میان ترم باید بیای مرکز خودت میان ترم بدی و برای پایان ترم هم همینطور .... باید مرکز خودت پایان ترم بدی .....
    برای کلاس ها میتونی به مرکز دیگه ای بری ...

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بله این وجود داره :
    حالا روش کار : شما به عنوان مثال درس هایی که این ترم ورداشتین رو تو مرکز جدیدی که میخوای بری مشخص میکنی ( چه روزی و چه ساعتی کلاس داره ) و میری سر کلاساش شرکت میکنی ....
    زمان میان ترم باید بیای مرکز خودت میان ترم بدی و برای پایان ترم هم همینطور .... باید مرکز خودت پایان ترم بدی .....

نظر من در مورد امتحانات پایان ترم بود ...
    Last edited by nits; 13-05-2013 at 12:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام وقتتون بخیر
    آقا من الان دانشجوی کارشناسی ریاضی هستم و رفتم فراگیر شرکت کردم , دقیقا همون زمان و مکانی ک میخواستم قبول شدم.
    حالا میخوام توی ریاضیم مدرک معادل فوق دیپلم بگیرم و تطبیق بزنم
    کار خوبیه؟
    خیلی استرس دارم راستش. آخه باید مهر ثبت نام کنم و میترسم خدایی نکرده از اینجا مونده و از اونجا رونده بشم. ثبتنامش راحته؟اینترنتیه؟من هنوز دانشگاهم رو نرفتم ببینم.
    درباره تطبیق زدن و امتحاناش و اینا میشه بهم اطلاعات بدید لطفا؟
    ناگفته نماند ک من الان آی.نی قبول شدم و کلا کار و زندگیم کامپیوتره و جالبه ک درسای مبانی کامپیوتر رو هم خودم تدریس میکنم (آخه کار تدریس هم انجام میدم)و کاملا با میل خودم و با علاقه شدید این رشته رو انتخاب کردم.در واقع میخواستم دانشگاه تغییر رشته بدم ولی مشاوره کردم گفتن اینکار رو انجام بده و با اینکه ترم پیش داشتم هر دو رو با هم میخوندم ولی خداروشکر قبول شدم.
    حالا میشه لطفا یه مقدار من رو با پیام نور آشنا کنید؟
    میگن کلمه فراگیر توی مدرکش نمیخوره درسته؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله این وجود داره :
    بعد اینجا دوتا مسئله هست.اول اینکه آیا باید هماهنگ بشه با هر دوتا مرکز؟اگه آره مراحل اداریش چطوریه؟اگه نه پس تکلیف نمره ی حضور سر کلاس که بعضی استادا در نظر میگیرن چی میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نظر من در مورد امتحانات پایان ترم بود ...
    ایشون درمورد کلاسها سوال پرسیدن ، نه امتحانات پایان ترم

بعد اینجا دوتا مسئله هست.اول اینکه آیا باید هماهنگ بشه با هر دوتا مرکز؟اگه آره مراحل اداریش چطوریه؟اگه نه پس تکلیف نمره ی حضور سر کلاس که بعضی استادا در نظر میگیرن چی میشه؟
    نه نیازی به هماهنگی نیست،در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم میان ترم شما بر حسب 6نمره گرفته میشه
    به عنوان مثال استاد درس زبان میگه حضور در کلاس ۲نمره داره و میان ترم من از ۴نمره گرفته میشه
    به عنوان مثال بنده سر کلاساش حاضر نشدم ، فقط روز میان ترم رفتم و میان ترم دادم ، امتحان بنده از ۶نمره محاسبه میشه و اونایی که سرکلاسش حضور داشتن از ۴نمره + ۲نمره ارفاقی...
    به همین راحتی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •