تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 1805 اولاول ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه !INFERNAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستانی که فیبر دارن و از طرح طلایی دانلود میکنن لطفا سرعت دانلود خودشون را بگن که ما که میخواهیم طرح بگیرم سرمون کلاه نره.
    چون الان بعضی از دوستان طرح طلایی گرفتن و فیبر دارن استفاده میکنن سرعت دانلودشون به 230 و 250 راحت میرسه.

2. این کاربر از !INFERNAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از پاسختون، شما چه طرحي رو گرفتيد؟ راضي هستيد؟ الان مثلا طرح طلائي رو با ترافيك ماهانه 4گيگ بگيري 21 تومن، يعني مدت طرح يكماه هست و اگه بخواي دوماهه يا سه ماهه بگيري دوبرابر يا سه برابر بايد پولشو بدي؟؟
    خواهش میکنم.
    من طرح طلایی ماهانه 8 گیگ رو 6 ماهه گرفتم.
    در مورد رضایت 40% راضیم.
    نکات مثبت:سرعت دانلود خوب هم صبح هم شب که رایگانه سرعتش خوبه یعنی همون 2 مگ که نوشته درسته ولی بعضی وقتا هم سرعت کمه که تا حالا کم پیش اومده.
    نکات منفی:
    1-زیاد کم شدن حجم از حساب.
    2-بعضی اوقات دانلود شبانه از حساب کم میشه ( که همین 2 روز پیش 4.5 گیگ که شب دانلود کرده بودم از حسابم کم شد که هنوز بر نگشته )
    3-قطعیه زیاد ( که هی باید زنگ بزنی پشتیبانی بگن تنظیمات جدید انجام بدی تا قطعیش کم بشه )
    4-پینگ بالا که در سرعت باز شدن صفحات تاثیر مستقیم داره(البته بعضی اوقات , کلا پینگش برا صفحه باز کردن قابل تحمله ولی برای بازی آنلاین نه)
    و در مورد سوال سوم باید بگم بله همین طوره ( ولی نکته عجیب اینه که من طرح طلایی ماهی 8 گیگو شش ماهه گرفتم 197,160 تومان در حالی که اگه ماهانشو ضربدر 6 کنیم 31*6=186 هزار تومان اینم الان که شما گفتین بهش توجه کردم ! )
    شما زنگ که زدید قیمت دقیقه طرحی که میخواید بگیرید رو بپرسین چون اگر مثل ماله من خورده دار باشه باید دقیق واریز بشه.

4. 2 کاربر از erfangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستانی که فیبر دارن و از طرح طلایی دانلود میکنن لطفا سرعت دانلود خودشون را بگن که ما که میخواهیم طرح بگیرم سرمون کلاه نره.
    چون الان بعضی از دوستان طرح طلایی گرفتن و فیبر دارن استفاده میکنن سرعت دانلودشون به 230 و 250 راحت میرسه.
    مثل اینکه هر منطقه فرق میکنه . طرح طلایی پهنای 2 داره
    ولی برای من 1m
    و برای بعضی 1.5 وبرخی هم 2m هست
    به نظر من که بستگی به تجهیزات منطقه داره . البته برای فیبر گفتم واگرنه که غیر فیبری ها مشکلی ندارن.

6. 2 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خواهش میکنم.
    من طرح طلایی ماهانه 8 گیگ رو 6 ماهه گرفتم.
    در مورد رضایت 40% راضیم.
    نکات مثبت:سرعت دانلود خوب هم صبح هم شب که رایگانه سرعتش خوبه یعنی همون 2 مگ که نوشته درسته ولی بعضی وقتا هم سرعت کمه که تا حالا کم پیش اومده.
    نکات منفی:
    1-زیاد کم شدن حجم از حساب.
    2-بعضی اوقات دانلود شبانه از حساب کم میشه ( که همین 2 روز پیش 4.5 گیگ که شب دانلود کرده بودم از حسابم کم شد که هنوز بر نگشته )
    3-قطعیه زیاد ( که هی باید زنگ بزنی پشتیبانی بگن تنظیمات جدید انجام بدی تا قطعیش کم بشه )
    4-پینگ بالا که در سرعت باز شدن صفحات تاثیر مستقیم داره(البته بعضی اوقات , کلا پینگش برا صفحه باز کردن قابل تحمله ولی برای بازی آنلاین نه)
    و در مورد سوال سوم باید بگم بله همین طوره ( ولی نکته عجیب اینه که من طرح طلایی ماهی 8 گیگو شش ماهه گرفتم 197,160 تومان در حالی که اگه ماهانشو ضربدر 6 کنیم 31*6=186 هزار تومان اینم الان که شما گفتین بهش توجه کردم ! )
    شما زنگ که زدید قیمت دقیقه طرحی که میخواید بگیرید رو بپرسین چون اگر مثل ماله من خورده دار باشه باید دقیق واریز بشه.

عزیز اون خورده ای برای مالیات بر ارزش افزودست که ساله جدید شده 6 درصد قبلا 5 درصد بود

8. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من امروز از اول صبح تا الان یعنی ساعت دوازده ظهر است صد دفعه دیس شدم من بعثت دارم

مال شما چطور است امروز از نظر دیس شدن؟

روی اعصابم ادم راه میره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من امروز از اول صبح تا الان یعنی ساعت دوازده ظهر است صد دفعه دیس شدم من بعثت دارم

مال شما چطور است امروز از نظر دیس شدن؟
    من ذیس نشدم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم بعثت دارم منتها به علت دزدی 5 گیگی از حجمم 170 مگ بیشتر واسم نمونده از صبح در حال سرو کله زدن با آدمای نفهم تو پشتیبانیم آخرسرم افتاد فردا یک چیز دیگه اینهکه مخابرات تینجا دیتاشون زیر نظر گلد نته و هر مشکلیم نداریم مثل حجم کم شدن و.... باید گلد نت تاییید کنه!

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

منم بعثت دارم منتها به علت دزدی 5 گیگی از حجمم 170 مگ بیشتر واسم نمونده از صبح در حال سرو کله زدن با آدمای نفهم تو پشتیبانیم آخرسرم افتاد فردا یک چیز دیگه اینهکه مخابرات تینجا دیتاشون زیر نظر گلد نته و هر مشکلیم نداریم مثل حجم کم شدن و.... باید گلد نت تاییید کنه!
    یادته دوست عزیز همین چند وقت پیش همین مشکل برا منم پیش اومده بود اومدم اینجا گفتم این مخابرات دزده پشتیبانیش افتضاحه بعد شما گفتی یه مشکل داشتی اعتراض کردی از مخابرات بهت زنگیدن کلی بااحترام مشکلاتو پرسیدن از آخر هم گفتن اگه حجم ازت کم شده بگو برگردونیم!
    یادته گفتم پیه دزدیای مخابرات به تنه همه میخوره؟
    کارنامه مخابرات اینقدر سیاهه که نمیشه ازش طرفداری کرد...

14. این کاربر از ehsannnn00004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان در خرید طرح ها دقت کنن تا هفته ی آینده قراره تمام طرح ها چه یه ماه چه سه ماه و شش ماه دارای دانلود شبانه رایگان بشه

فقط می خواستن شش ماه تو پاچه ی ما کنن

16. 4 کاربر از p30str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادته دوست عزیز همین چند وقت پیش همین مشکل برا منم پیش اومده بود اومدم اینجا گفتم این مخابرات دزده پشتیبانیش افتضاحه بعد شما گفتی یه مشکل داشتی اعتراض کردی از مخابرات بهت زنگیدن کلی بااحترام مشکلاتو پرسیدن از آخر هم گفتن اگه حجم ازت کم شده بگو برگردونیم!
    یادته گفتم پیه دزدیای مخابرات به تنه همه میخوره؟
    کارنامه مخابرات اینقدر سیاهه که نمیشه ازش طرفداری کرد...
    کلا مخابرات 50 50 هست اون موقع هم خیلی تعجب کرده بودم!!!!!!!!!! ولی خب دیگه ..........
    مخابرات =دزد=مخابرات و اینروند همچنان ادامه داره

کلا یک مشت آدم نفهم تو پشتیبانین همش پاس میدادن حالا ببینم اگه برگردوندن چه بهتر دیگه اگه زورم نرسید مجبورم برم سرویس بگیرم دیگه حالا این طرح ماهی 8 گیگی شبی چقدر میگیره بین این ماهی 8 گیگه و این ماهی 10 گیگ موندم .کدوم بهتره البته از بهتر دیگه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کنیم ! به هر حال طلایی که سرعتش 250 است تو شب چند گیگ میگیره نقره ایم باید 180 اینا باشه اون شبی چقدر میگیره
    کلا میخام بدونم شبانه این دوتا چجوریه شبی چقدر دانلود میکنه

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •