رفیق جای دیگه نگو یک وقت فکر میکنند شما تا حالا فوتبال ندیدی..
هنوز هم نمیشه آنلاین زد؟؟؟؟کسی امتحان نکرده؟
رفیق جای دیگه نگو یک وقت فکر میکنند شما تا حالا فوتبال ندیدی..
هنوز هم نمیشه آنلاین زد؟؟؟؟کسی امتحان نکرده؟
والا ما تا اونجایی که یادمونه همیشه میشنیدیم همون یارو الکس فرگوسن میگفت همیشه از چلسی توو لیگ حراس داشتمو دارم.
نه نمیشه فعلا زد
من شرکت آسیاتکم هم با خارجی ها (با کمی لگ)هم با ایرانی ها تونستم آنلاین بزنم.
درود
بهزاد تاکتیکال بای میکنی دیگه؟
سوئیچینگ بازی رو بزار روی air ball و موقع ضد حمله حریف سوئچ کن رو هافبکهات و برشون گردون.
خط دفاعی رو تقریبا تا وقتی که مهاجما به محوطه میرسن باید بزاری به حال خودشون.
من فقط با میلان بازی میکنم و هر تیم و حریفی رو نابود کردم![]()
درود بر آرش عزیز
خوب مشکل همینه که موقع حمله فاصله زیادیبین خط هافبک و خط دفاع میافته و من باید با یک دفاع برم سراغ بازیکن مورد نظر و صاحب توپ .
من هم فقط میلان رو انتخاب میکنم و 3-3-4 بازی میکنم ولی هنوز حرکات خط میانی در حالت دفاعی و هجومی اون چیزی نشده که من میخوام .
اگه میشد ترکیب تیم رو اختصاصی تر طراحی کرد و یک سری ویژگی خاص به اون داد خیلی خوب میشد.
من اصلا نمیتونم با میلان 3-3-4 بازی کنم, کلا میانه میدان از دست میدم. مخصوصا موقع ضد حمله اذیت میشم.
من 2-4-4 , دیفالت خود میلان یا دایموند بازی میکنم. هتفبک دفاعی معمولا نوچرینو بخاط دوندگی و استقامت خیلی زیادش
میزارم و گاهی دی یانگ بخاطر خصوصیت دفاعی بیشترش. بستگی داره به حریف
هافبک راست هم مونتو و چپم بواتنگ. جلو اینا هم روبینهو. نوک حمله هم الشراوی و بالوتلی رو میزارم.
بیس بازیم رو روی صدحمله گذاشتم. توی تاکتیک تیم لول سرعت پاس و ریسک پاس بالا بردم. معمولا اکثر ضدحمله هام بوی خون میده![]()
دوستان این ویدئو رو حتما ببینید ، خیلی جالبه
دوستان کسی اینجا لایو بازی می کنه ؟
من بعد از مدت ها که این بازی رو گرفته بودم به دلیل بازی کردن بتل 3 تازه رفتم سراغش کاملا هم آپدیت شده ولی تو صفحه اول گیر می کنه ؟
فقط می خوام بدونم کسی این مشکل رو داشته اینجا ؟
راه حل نمی خوام چون احتمالا 99% اینجا کپی بازی می کنن .
دوستان کسی هست یه تیم ناشناخته ولی خوبو معرفی کنه؟
من بازی میکنم. توی این چند روزه که بر اثر این داستان اختلال پر از مشکل بوده ولی توی صفحه ی اول مشکلی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)