تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1023 از 2365 اولاول ... 23523923973101310191020102110221023102410251026102710331073112315232023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,221 به 10,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام اسپیکر برای ماشین بخرم
    نمیخوام زیاد خرجش کنم
    به نظرتون این مدلش چه جوریه و قیمتش چنده الان؟
    Pioneer TS-A6994S
    الان بین 200 تا 250 هست پایونیر شاپ زده 226 ت
    حرف آقا حمیدو گوش کنین پایونیر ارزش این همه هزینه نداره
    آمپتون چی هستش؟
    یه dls دوستمون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل معرفی کردن که به گفته ایشون 220 یا 230 هست اینم مشخصاتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم از 6994 بهتره در ضمن به جای 6994 میتونی به جی بی ال و راکفورد هم فکر کنی خیالت راحت صداشون دل نشین تر از 6994 هستن
    Last edited by لنگرود1371; 08-05-2013 at 16:40.

2. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان بین 200 تا 250 هست پایونیر شاپ زده 226 ت
    حرف آقا حمیدو گوش کنین پایونیر ارزش این همه هزینه نداره
    آمپتون چی هستش؟
    یه dls دوستمون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل معرفی کردن که به گفته ایشون 220 یا 230 هست اینم مشخصاتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرم از 6994 بهتره در ضمن به جای 6994 میتونی به جی بی ال و راکفورد هم فکر کنی خیالت راحت صداشون دل نشین تر از 6994 هستن
    ممنون
    ولی متاسفانه من رفتم تو همین دوساعته گذشته همون پایونیر بستم برام بانصب 240 تموم شد
    صداش بدک نیست ولی چون ضبط ماشین فابریک کارخونس نمیشه انتظار چندانی داشت
    حالا من میخوام یه ضبط بگیرم که USB هم بخوره و با این پایونیر همخونی داشته باشه چی بگیرم و چند تموم میشه برام؟
    اگه آمپلی نخواد بهتر نمیخوام زیاد خرجش کنم فقط میخوام یکم صدا داشته باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

ممنون
    ولی متاسفانه من رفتم تو همین دوساعته گذشته همون پایونیر بستم برام بانصب 240 تموم شد
    صداش بدک نیست ولی چون ضبط ماشین فابریک کارخونس نمیشه انتظار چندانی داشت
    حالا من میخوام یه ضبط بگیرم که USB هم بخوره و با این پایونیر همخونی داشته باشه چی بگیرم و چند تموم میشه برام؟
    اگه آمپلی نخواد بهتر نمیخوام زیاد خرجش کنم فقط میخوام یکم صدا داشته باشه
    داداش پخش آمپلی نیاز نداره این بانده که به آمپلی نیاز داره که باند شما هم به آمپ نیاز داره

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش پخش آمپلی نیاز نداره این بانده که به آمپلی نیاز داره که باند شما هم به آمپ نیاز داره
    جدی؟
    حتما نیاز داره؟
    خب یه ضبط که USB هم بخوره چند میوفته برام؟
    آمپلی چی خوبه؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش یه کامپاننت کدنس 10 سانتی به پستم خورد بعد چند روز با مشورت حمید خان خریدمش
    همون طور که میدونید آمپم (6500) برای سیستمم ضعیف بود ، با مشورت آقا حمید قرار شد که آمپلی 8004 jvc بگیرم
    خلاصه حریدمشون و بعد چند روز صبر و اینور و اونور بگرد دنبال یه نصاب خوب که کامپ ها رو نسوزونه و ... اونا رو نصب کردم
    اول از آمپ بگم ، واقعا آمپ به این قدرت ندیده بودم
    هر چقدر گین و باز میکردم و ولوم میدادم اسپیکر آخ نمیگفت تا جایی که دیگه خودم ترسیدم گفتم الان منفجر میشه اسپیکر ولی هنوز صدا کاملا شفاف و با کیفیت بود.
    کامپ ها رو وصل کردم با اینکه کامپ ها 10 سانتی هستند ولی کیفیت و تفکیک صدای فوق العاده ای دارن
    جوریه که دلم نمیاد از ماشین پیاده بشم
    پرتاب صدا و کیفیت ، به جرأت میتونم بگم چند برابر شده
    به یه نتیجه ای رسیدم:
    این که تاقچه عقب جای خوبی برای اسپیکر نیست ، به نظر من بهترین جا برای اسپیکر اول درب جلو و بعد درب عقب هست
    گفتم بعد نصب اعضای جدید سیستمم یه ری ویو ای بزارم شما هم ببینید چه جوریه!
    به نظرم اونایی که میخوان سیستم کیفیتی داشته باشن فکر اسپیکر 6*9 و تاقچه عقب رو از سرشون بیرون کنند

7. 3 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

جدی؟
    حتما نیاز داره؟
    خب یه ضبط که USB هم بخوره چند میوفته برام؟
    آمپلی چی خوبه؟
    از آمپ چیزی نمیدونم
    از آقا حمید بپرسین یه آمپ مناسب برا 6994 بهتون معرفی کنن بودجنون هم بگین برا خرید پخش

9. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش یه کامپاننت کدنس 10 سانتی به پستم خورد بعد چند روز با مشورت حمید خان خریدمش
    همون طور که میدونید آمپم (6500) برای سیستمم ضعیف بود ، با مشورت آقا حمید قرار شد که آمپلی 8004 jvc بگیرم
    خلاصه حریدمشون و بعد چند روز صبر و اینور و اونور بگرد دنبال یه نصاب خوب که کامپ ها رو نسوزونه و ... اونا رو نصب کردم
    اول از آمپ بگم ، واقعا آمپ به این قدرت ندیده بودم
    هر چقدر گین و باز میکردم و ولوم میدادم اسپیکر آخ نمیگفت تا جایی که دیگه خودم ترسیدم گفتم الان منفجر میشه اسپیکر ولی هنوز صدا کاملا شفاف و با کیفیت بود.
    کامپ ها رو وصل کردم با اینکه کامپ ها 10 سانتی هستند ولی کیفیت و تفکیک صدای فوق العاده ای دارن
    جوریه که دلم نمیاد از ماشین پیاده بشم
    پرتاب صدا و کیفیت ، به جرأت میتونم بگم چند برابر شده
    به یه نتیجه ای رسیدم:
    این که تاقچه عقب جای خوبی برای اسپیکر نیست ، به نظر من بهترین جا برای اسپیکر اول درب جلو و بعد درب عقب هست
    گفتم بعد نصب اعضای جدید سیستمم یه ری ویو ای بزارم شما هم ببینید چه جوریه!
    به نظرم اونایی که میخوان سیستم کیفیتی داشته باشن فکر اسپیکر 6*9 و تاقچه عقب رو از سرشون بیرون کنند
    ولی رو پراید جواب نمیده آخه باندا تو داشبورد میخورن داشبورد هم ضعیفه اصلا باکس مناسبی برا باندو کامپ نیست زیرش بازه تازه باندا هرچی قدرتی تر باشن داشبرد بیشتر به صدا می افته

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ولی رو پراید جواب نمیده آخه باندا تو داشبورد میخورن داشبورد هم ضعیفه اصلا باکس مناسبی برا باندو کامپ نیست زیرش بازه تازه باندا هرچی قدرتی تر باشن داشبرد بیشتر به صدا می افته
    در چه صورتی خوب نیست؟ در صورتی که بخواد مثل ساب برات بکوبه ولی من به صورت مید رنج ازش استفاده میکنم وهیچ صدایی نمیده. واقعا عالیه. هرکی تو ماشین نشسته حال کرده.
    مثل کامپ های 16 سانتی نیستن ولی عالین . حالا اینورا اومدی هماهنگ کنیم بیا گوش کن.
    نمیدونم شما چی گذاشته بودی جلو پراید که این تصویر رو تو ذهنت داری مثلا ساب کامپیوتر گذاشتی یا ... (شوخی) ولی واقعا معرکه س . آهنگ هایی که اصلا سالی یه بار گوش نمیدادم رو الان گوش میدم . واقعا تفکیک صدا رو عالی کرده و ریز صدا ها رو خیلی عالی پخش میکنه و همچنین ریز صدا ها تو بیرون ماشین هم به راحتی به گوش میرسه
    جوری که بیرونی ها هم لذت میبرن!

12. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    همون طور که میدونید آمپم ....
    در مورد کیفیت صدا باهات موافقم، شفافیتی که کامپ داره واقعا دلنشینه و بنظر من هم با اسپیکر قابل مقایسه نیست.
    من تجربه کامپ هرتز سری انرژی رو داشتم (HSK 165) بنظرم قابل قیول و راضی کننده بود. البته اونموقع قیمتش 250 بود.
    شاید تو مدل های خاصی با قیمت ها بالاتر و یه برند خاص ین شفافیت برای اسپیکرها هم باشه،( اساتید با تجربه نظر بدن ما هم استفاده کنیم.)

14. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد کیفیت صدا باهات موافقم، شفافیتی که کامپ داره واقعا دلنشینه و بنظر من هم با اسپیکر قابل مقایسه نیست.
    من تجربه کامپ هرتز سری انرژی رو داشتم (HSK 165) بنظرم قابل قیول و راضی کننده بود. البته اونموقع قیمتش 250 بود.
    شاید تو مدل های خاصی با قیمت ها بالاتر و یه برند خاص ین شفافیت برای اسپیکرها هم باشه،( اساتید با تجربه نظر بدن ما هم استفاده کنیم.)
    الان هر چی فکر میکنم میبینم اسپیکر اصلا به درد نمیخوره مگه برای کسانی نمیخوان ساب بگیرند
    وگرنه کیفیتی که کامپ داره به هیچ وجه قابل مقایسه نیست با اسپیکر.
    آمپلی هم خیلی مهمه . آمپلیم 120 واته و کامپ ها 60 وات .
    میترسم کامپ ها بسوزه آخر!
    Last edited by Mohammadkiller; 08-05-2013 at 18:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •