تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1021 از 2365 اولاول ... 21521921971101110171018101910201021102210231024102510311071112115212021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,201 به 10,210 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست من محمد جان بهتون فرمودن اگه آمپ ندارین 6964 شما بعد میگی 6974 واتش 80 هست اونو بزاری
    وقتی آمپ نباشه هرچی توان باند کمتر باشه بهتره بهتر 80 واتی بدون آمپ صدای خوبی نمیده چون نهایت خروجی هدیونیت بین 18 تا 22 وات هست
    برا 6974 خداقل باید یه آمپ معمولی دو کانال مثل کنوود 5203 داشته باشی که تو هر کانال 55 وات تا بهش میده
    اگر هم خواستی یه آمپ دو کانال ارزون بزاری مثل 5203 من پیشنهاد میدم به باندهای jbl و(قیت 150ت)>>kenwood kdc-U353R فکر کنی کنی بهتر هستن از 6974
    منم میخوام 6964 ببندم.اصلا هم چیز خاصی نمیخوام فقط میخوام صدای تو ماشین از فابریکا بهتر بشه.
    هدویونیت 22واته؟ولی نوشته 52*4...
    دوستم 6974 رو بست.صداش خیلی خوب بود رو پخش 8019.یعنی 6964 رو میگرفت صداش بهتر میشد؟
    من هدیونیت sony gt860 هست ماله 5 سال پیشه که کاملا ازش راضیم و الان میخوام اسپیکر بزارم که صدای داخل ماشین کمی بهتر بشه.حالا یعنی 6964 صداش بهتره 6974 هست بدون آمپ؟چون صدای 6974 خیلی خوب بود بدون آمپ و کاملا راضیم کرد ولی با پخش 8019.نمیدونم رو پخش خودم هم صداش خوبه یا نه...
    ممنون.

Sent from my Desire S using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام حمیدجان
    نه من دیروز تماس نگرفتم
    باندا رو از توپخونه گرفتم ۴۲۰، گارانتی زاب کیش لیبل مشکی- قبلا ازش دو جفت dls 960 گرفته بودم خاطر جمع اصلی فروش و یجورایی هم رفیق شدیم با هم
    در مورد آمپ dls که گفتم x program نظری نداری حمید جان؟
    خودش پیشنهاد میداد اونو
    تو سایتش خوندم ۴ کانال 50w rms میده رو ۴ اهم، تو حالت بریج دو تا 140w rms !!! میده که فکر کنم رو بریج واسه 1073 زیاد باشه، قیمتش هم مناسب بود به نسبت حول و حوش ۳۵۰.نظرت چیه دربارش؟
    راستی اون آمپ هایی که گفتی حدود قیمتش چنده؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/QUOTE]سلام عزیز.حضورتون رو در این بخش صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
    اسپیکرهاتون از نظر توان ضعیف هستند.لذا ممکنه در صورت نصب کردن سیستم ساب ووفر از نظر کیفیت صدا دچار مشکل شوید. بهتره اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.
    چه میزان میخواهید برای آمپلیفایر هزینه نمائید؟[/QUOTE]

سلام که از ماست ، بنده هم خوشحالم که بین جمع شما هستم و از تجربیات و البته دانش دوستان بهره می برم
    خدمت شما عرض کنم که یه آمپ بوش من + یک ساب سونی 1000 وات + این باندهای JVC سیستمی بود که رقبلا بسته شده بود(البته اگه بشه بهش سیستم گفت) حالا فقط بانداش مونده و بقیه رو آقا دزده نوشه جان کرده.... بماند
    می خواشتم با هزینه کم دوباره سرپاش کنم چون اکثر وقتا ماشین دست خودم نیست
    ترجیحا زیر 300 هزار تومن، پخش پایونیر 5050 هستش
    حمید جان با این پیشنهادت کار خودت سخت تر می شه چون اونوقت باید در مورد کل سیستم اونم با قیمت پایین بهم مشاوره بدی
    Last edited by pahama1; 07-05-2013 at 07:27.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمیدجان
    نه من دیروز تماس نگرفتم
    باندا رو از توپخونه گرفتم ۴۲۰، گارانتی زاب کیش لیبل مشکی- قبلا ازش دو جفت dls 960 گرفته بودم خاطر جمع اصلی فروش و یجورایی هم رفیق شدیم با هم
    در مورد آمپ dls که گفتم x program نظری نداری حمید جان؟
    خودش پیشنهاد میداد اونو
    تو سایتش خوندم ۴ کانال 50w rms میده رو ۴ اهم، تو حالت بریج دو تا 140w rms !!! میده که فکر کنم رو بریج واسه 1073 زیاد باشه، قیمتش هم مناسب بود به نسبت حول و حوش ۳۵۰.نظرت چیه دربارش؟
    راستی اون آمپ هایی که گفتی حدود قیمتش چنده؟

سلام
    خوب خریدی.مبارک باشه.روز به روز داره تعداد 1073 کاهش پیدا میکنه چون دیگه نمایدش.واقعا BASS سنگینی داره این Coax
    140وات واقعی قلقلکش هم نمیده.قیمتش خوبه بگیر.ولی من با بریج 4 کانال برای اسپیکر زیاد موافق نیسم.
    اون آمپ گلیدن که بالاس 1450.
    پایونیر 5500 بگیر.بهتر از بریج هست.
    سلام عزیز.حضورتون رو در این بخش صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.
    اسپیکرهاتون از نظر توان ضعیف هستند.لذا ممکنه در صورت نصب کردن سیستم ساب ووفر از نظر کیفیت صدا دچار مشکل شوید. بهتره اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.
    چه میزان میخواهید برای آمپلیفایر هزینه نمائید؟[/QUOTE]

سلام که از ماست ، بنده هم خوشحالم که بین جمع شما هستم و از تجربیات و البته دانش دوستان بهره می برم
    خدمت شما عرض کنم که یه آمپ بوش من + یک ساب سونی 1000 وات + این باندهای JVC سیستمی بود که رقبلا بسته شده بود(البته اگه بشه بهش سیستم گفت) حالا فقط بانداش مونده و بقیه رو آقا دزده نوشه جان کرده.... بماند
    می خواشتم با هزینه کم دوباره سرپاش کنم چون اکثر وقتا ماشین دست خودم نیست
    ترجیحا زیر 300 هزار تومن، پخش پایونیر 5050 هستش
    حمید جان با این پیشنهادت کار خودت سخت تر می شه چون اونوقت باید در مورد کل سیستم اونم با قیمت پایین بهم مشاوره بدی
    [/QUOTE]

بله واقعا کارم سخت شد.
    مجبوری پایونیر برداری چون هرچقدر فر میکنم واقعا نمیشه با هزینه ای که در نظر گرفتید کاری کرد.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه مدلی حمید جان؟
    لینکی اگه داری بذار
    بالاتر از اون خودت چی پیشنهاد می کنی ؟ در ضمن نظرت در باره امپ ام بی اکوستیک چیه ؟ تجربه یه مدلشو داشتم حدود 3 سال پیش بنظرم خوب بود اما الان نمی دونم قیمتش چقدر شد یا تو بازار هست یا نه

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

به زودی عکسهائی از قطعات یک پروژه 100% Sound Quality که برای دوست عزیزمون جناب صبوری با ایدی D.S هست رو براتون رو نمائی میکنم.
    منتظر باشید.
    ای ای ای
    چیکار داری میکنی؟؟؟
    رو کن ببینیم چیه
    حداقل در موردش بنویس!

9. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

حمید جان واسه این میگم آخه، چون رو خود باند زده 100w rms واسه این میگم 140w واسش زیاد نباشه؟ چون تو پیشنهادخود dls گفته لازم نیست حتما تا وات اسپیکر آمپلی باشه میشه با آمپ پایینتر صدای خوبی گرفت!؟ البته شما استادی و حرفت برامون سند،از رو کنجکاوی دارم میپرسم.
    رو بریج کیفیت میاد پایین یا آسیب میزنه به اسپیکر؟
    gladen 100c4 قیمتش چنده حمید جون؟

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان برای پخش زیر بدون آمپلی چه باندی پیشنهاد میکنید؟میخوام روی پراید ببندم.
    قیمتش مناسب باشه (نهایت 150) و صدای شفاف در کنار بیس خوب داشته باشه.
    PIONEER DEH-3050UB
    اینم لینک مشخصات پخش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

منم میخوام 6964 ببندم.اصلا هم چیز خاصی نمیخوام فقط میخوام صدای تو ماشین از فابریکا بهتر بشه.
    هدویونیت 22واته؟ولی نوشته 52*4...
    دوستم 6974 رو بست.صداش خیلی خوب بود رو پخش 8019.یعنی 6964 رو میگرفت صداش بهتر میشد؟
    من هدیونیت sony gt860 هست ماله 5 سال پیشه که کاملا ازش راضیم و الان میخوام اسپیکر بزارم که صدای داخل ماشین کمی بهتر بشه.حالا یعنی 6964 صداش بهتره 6974 هست بدون آمپ؟چون صدای 6974 خیلی خوب بود بدون آمپ و کاملا راضیم کرد ولی با پخش 8019.نمیدونم رو پخش خودم هم صداش خوبه یا نه...
    ممنون.

Sent from my Desire S using Tapatalk 2
    داداش این دیگه که معلومه نوشته 4 تا 50 ماکزیمم پاور هستش یعنی حداکثراش که تو بهترین حالت 4 تا 22 مفید میتونه تحویل بانده بده مطمعنن هیچ فقط کیفیت صدایی که دوستتون با 8019 در آورده رو شما با سونی نمیتونین بگیرین ولی بدون آمپ 6964 بهتر از 74 هستش فرقی نمیکنن با هم فقط 74 قدرتی تره با آمپ صدای اصلیش در میاد 6964 بدون آمپ

13. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •