تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 686 از 2607 اولاول ... 18658663667668268368468568668768868969069673678611861686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,851 به 6,860 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

متلک‌پرانی مدیرعامل گوگل به اینترنت حلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ادمین بیشتر سرورها هم تا داری join میشی یهو kick میکنه میزنه stop downloading po.rn فکر می کنه من دارم از اون چیزا دانلود می کنم که پینگم بالاس نمی دونه تو چه
    جهنم کثیفی گیر افتادیم ...

اون اصطلاح چندین ساله که تو بازی های آنلاین استفاده میشه ، بیشتر به خاطر عصبانیت از کسانی که باعث dc و اختلال در بازی میشن به کار برده میشه (بار توهین آمیزداره) تا اینکه طرف واقعا فکر کنه شما داری p 0 r n دانلود میکنی ، واگرنه شما فیلم و موزیک و بازی هم دانلود کنی همون نتیجه رو میده اونا هم اینقدر خنگ نیستن که نفهمن. خیلی جدی نگیر

تا اطلاع ثانوی توصیه میشه از هرگونه تلاش برای بازی آنلاین خودداری نمایید

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

حاجی فیلترنت شخمی شد رفت، روش جدید دور زدن شیلترینگ چی دارین ؟
    Last edited by ARASH66; 05-05-2013 at 20:10.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

بچه ها جون هرکی دوس دارین بی تفاوت نباشین بیاین یه اعتراضی پتیشنی ( دادخواست ) ترتیب بدیم نزاریم انقدر راحت نابودمون کنن کسایی که میگن وضعیت بده به خدا کاری می کنن به همین الان راضی بشی بگی کاش مثل قبل بشه اینا تازه شروع کردن واسه نمایش شون هم از هیچی دریغ نمی کنن ...
    کلی پول اکانتو باندل و اشتراکای دیگه دادیم اونم به دلار ( خودمو میگم با بدبختی با paypal ریختم ) اونوقت یه سری قرون وسطایی بیان حقمون رو نابود کنن ...
    آخه تا کی سکوت ..
    الان تو بتل لاگ نزدیک 95 دوست ایرانی داریم 4-3 دوست خارجی که همینا دارن فقط بازی می کنن اون 95 نفر همشون offline هستن یعنی کلا نابود شد همه چی ...

5. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها جون هرکی دوس دارین بی تفاوت نباشین بیاین یه اعتراضی پتیشنی ( دادخواست ) ترتیب بدیم نزاریم انقدر راحت نابودمون کنن کسایی که میگن وضعیت بده به خدا کاری می کنن به همین الان راضی بشی بگی کاش مثل قبل بشه اینا تازه شروع کردن واسه نمایش شون هم از هیچی دریغ نمی کنن ...
    کلی پول اکانتو باندل و اشتراکای دیگه دادیم اونم به دلار ( خودمو میگم با بدبختی با paypal ریختم ) اونوقت یه سری قرون وسطایی بیان حقمون رو نابود کنن ...
    آخه تا کی سکوت ..
    الان تو بتل لاگ نزدیک 95 دوست ایرانی داریم 4-3 دوست خارجی که همینا دارن فقط بازی می کنن اون 95 نفر همشون offline هستن یعنی کلا نابود شد همه چی ...
    داداش من هستم لااقل کپتل مولوتف که میتونم بسازم

7. این کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آخه تا کی سکوت ..
    آقا میگم حالا وسط این معرکه ما شما رو پیدا کردیم یه چندتا سوال فنی در مورد بازی ازت بپرسیم

شما که این همه آنلاین بازی میکنی اونم تو خود سرورهای اصلی ، میتونی بگی از سرویس چه شرکتی استفاده کردی؟ این سوال خیلی از دوستان تو انجمن هست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیده شده.

بعد هیچ مشکلی تو سرورهای اروپایی نداشتی وقتی تعداد بازیکنا زیاد میشد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

آقا میگم حالا وسط این معرکه ما شما رو پیدا کردیم یه چندتا سوال فنی در مورد بازی ازت بپرسیم

شما که این همه آنلاین بازی میکنی اونم تو خود سرورهای اصلی ، میتونی بگی از سرویس چه شرکتی استفاده کردی؟ این سوال خیلی از دوستان تو انجمن هست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیده شده.

بعد هیچ مشکلی تو سرورهای اروپایی نداشتی وقتی تعداد بازیکنا زیاد میشد؟
    من مخابرات 2 مگ دارم نامحدود پینگش اگر مقایسه بشه با isp های دیگه عالیه همین الان پینگم 100 ..
    نه مشکل join شدم نداشتم تا پریروز از دیروز نابود شد وصل میشه به سرور اما فقط 30 ثانیه می تونه وصل بمونه با timeout میده ...
    مسلما وقتی تعداد player بره بالا پینگ زیاد میشه اما به دلیل سرورهای قوی بتل تا پینگ 400 هم لگ نداره ..

محتوای مخفی: . 
    کسی اک ان ت اور جی ن خواست pm !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

داداش من هستم لااقل کپتل مولوتف که میتونم بسازم

تو بازی سنتر هم همین ID رو داری نمی خواد بگی می دونم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من مخابرات 2 مگ دارم نامحدود پینگش اگر مقایسه بشه با isp های دیگه عالیه همین الان پینگم 100 ..
    نه مشکل join شدم نداشتم تا پریروز از دیروز نابود شد وصل میشه به سرور اما فقط 30 ثانیه می تونه وصل بمونه با timeout میده ...
    مسلما وقتی تعداد player بره بالا پینگ زیاد میشه اما به دلیل سرورهای قوی بتل تا پینگ 400 هم لگ نداره ..

محتوای مخفی: . 
    کسی اک ان ت اور جی ن خواست pm !
    مخابرات 2 مگ میدن مگه به کاربر معمولی ؟ تا یک مگ رو میدونستم. از طریق خود سایت ثبت نام کردی؟

اگه این مشکلات رفع بشه سعی دارم یه سرویس جداگانه برای بازی آنلاین بگیرم ولی فعلا که با این وضع از آنلاین خبری نیست. فقط آفلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

مخابرات 2 مگ میدن مگه به کاربر معمولی ؟ تا یک مگ رو میدونستم. از طریق خود سایت ثبت نام کردی؟

اگه این مشکلات رفع بشه سعی دارم یه سرویس جداگانه برای بازی آنلاین بگیرم ولی فعلا که با این وضع از آنلاین خبری نیست. فقط آفلاین

باید حضوری بری نه به دلیل نوع کاربری به دلیل اینکه شارژ ماهیانه زیاده می خوان مطمئن باشن با اطلاع مالک بود چون من رفتم خط به نام خودم نبود بعد با کلی چرت و پرت طرف زنگ زد به 912 بابام رضایت گرفت ...
    بستگی داره کجا باشی فکر نکن همه جا پینگش خوبه عظیمیه خلوته وگرنه منم بیچاره بودم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •