تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1019 از 2365 اولاول ... 19519919969100910151016101710181019102010211022102310291069111915192019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,181 به 10,190 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام لنگرودجان (اسمتو که نمیدونیم،مجبوریم لنگرود صدات کنیم!)
    اون کاری که گفتم واسه تست میخوام انجام بدم رو انجام دادم و نتیجه همون چیزی شد که انتظارشو داشتم یعنی یه کار کاملا بیهوده
    اسپیکر 80W RMS که 8 اهم بودش،مستقیم وصلش کردم (بدون آمپ) یه صدای مسخره ای میداد که حتی از اسپیکرهای معمولیه 40W هم بدتر بود
    اما ساب ووفر 120W RMS که 4 اهم بودش رو مستقیم به 7016 وصل کردم تا یه حدودی خوب بود یعنی تونست صدای ساب رو دربیاره (البته اون صدایی که درمیومد کجا و صدای اصلی خود ساب کجا،اصلا نمیشد مقایسه کرد اینقدر افتضاح بود )

حالا یه نکته جالب:
    باندای خودم که به ماشین (سمند) وصله،یه جفت باند پریمیر 40W RMS کره ای هستش که مستقیم به 7016 وصله و باندای جلو هم همون فابریک سمند هستش که با 7016 بیسشون رو کاملا بستم که تا ولوم 30 هم اصلا جیر جیر نمیکنه و یه جورایی صدای ساروند میده بیرون.
    بیس و اکولایزر رو هم طوری تنظیم کردم که هرکی میشینه تو ماشین میگه که آمپ داری؟ میگم نه 7016 دارم
    انصافا بدون آمپ و این باندای کاملا معمولی صدای توپی (از لحاظ کیفیت) میده بیرون (هم بیس مناسب هم شفافیت مناسب)

درکل اون باندایی که واسه تست (چندخط بالاتر گفتم!) وصل کردم،حتی صدای باندای معمولی که رو خودش هست رو نتونست بده (نبود آمپ کاملا مشهود بودش)
    دلم میخواد آمپلی سیستم خونه رو بکنم بندازم تو ماشین،یعنی اگه بشه حتما اینکارو میکنم

و اما نتیجه گیری اخلاقی:
    " تا آمپ نباشد سیستم در عذاب است ... "
    من الان یه آرزو دارم
    یه جفت 6994 بود فکر کنم خونه دارم اگه میشد وصلش کرد به کامپیوتر چی میشد
    عاشقشونم یه خط روش نیست . نو نو . اولین چیزی که برای ماشین گرفتم بود 2 سال پیش چه دورانی بود!یادش بخیر

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    دوستان من ضبط Kenwood 8019 دارم.
    مي خوام يك جفت باند براي عقب ماشين بگيرم.
    ٢٠٠ تومن هم مي خوام خرج كنم،چه مدلي پيشنهاد مي كنيد؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان یه آرزو دارم
    عاشقشونم یه خط روش نیست . نو نو . اولین چیزی که برای ماشین گرفتم بود 2 سال پیش چه دورانی بود!یادش بخیر
    کاش همه ی آرزوها در همین حد بود ...
    شدنش که خودتم میدونی میشه اما باید کلی وقت و انرژی بزاری تا باکس مناسب براش بسازی که صدای خوبی بده...
    اسپیکر ماشین روی میز کامپیوتر،چه شود !!!

5. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

امروز بیکار شدم رفتم باند های جلو پراید رو باز کردم زدم به آمپلی
    عجب صدایی میداد
    حال کردم . البته فابریکی نبود و قبلا عوض شده بود مارکش sunny بود
    صدای شفافی داشت ولی تو ولوم های بالا دیگه بالا پایین میپرید

از آمپ جداش کردم زدم به آمپ مونو(عجب کارایی میکنیم)
    یه بیس میزد یهوو بووووف بووووف 2 بار زد جداش کردم گفتم الانه که بسوزه.

میگم اگه گین رو کم کنیم و ولوم رو کنترل کنیم میتونیم اسپیکر های 40 وات رو هم با آمپلی استفاده کرد!نهایتش میسوزه دیگه فدای سرم.

شدنش که خودتم میدونی میشه اما باید کلی وقت و انرژی بزاری تا باکس مناسب براش بسازی که صدای خوبی بده...
    باکس که کاری نداره با فیبر میسازیم سبک و راحت . mdf هم نمیخواد
    ولی کیفیت و بیسش عالی میشه.حوصلشو ندارم وگرنه خیلی دوست دارم این کار رو.

سلام

آمپلی دارین؟
    بدون آمپ میتونید
    6964 بگیرید حدود 120 تومن آمپلی خور نیست
    اگه آمپلی خور میخوای با این قیمت چیز درست درمونی گیرت نمیاد
    باید دست دو بگیری اونم چی اسپیکر بیخودی مثل 718
    من باشم از اول یه چیز درست حسابی میگیرم که بعدا پشیمون نشم
    Last edited by Mohammadkiller; 05-05-2013 at 16:04.

7. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باعرض سلام
    کسی از دوستان صدای dls1072 و dls960 رو شنیده؟نظرتونرو لطفا بگید و با همرده هاش مقایسه کنید.
    Last edited by amin5030; 05-05-2013 at 16:33.

9. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام لنگرودجان (اسمتو که نمیدونیم،مجبوریم لنگرود صدات کنیم!)
    اون کاری که گفتم واسه تست میخوام انجام بدم رو انجام دادم و نتیجه همون چیزی شد که انتظارشو داشتم یعنی یه کار کاملا بیهوده
    اسپیکر 80W RMS که 8 اهم بودش،مستقیم وصلش کردم (بدون آمپ) یه صدای مسخره ای میداد که حتی از اسپیکرهای معمولیه 40W هم بدتر بود
    اما ساب ووفر 120W RMS که 4 اهم بودش رو مستقیم به 7016 وصل کردم تا یه حدودی خوب بود یعنی تونست صدای ساب رو دربیاره (البته اون صدایی که درمیومد کجا و صدای اصلی خود ساب کجا،اصلا نمیشد مقایسه کرد اینقدر افتضاح بود )

حالا یه نکته جالب:
    باندای خودم که به ماشین (سمند) وصله،یه جفت باند پریمیر 40W RMS کره ای هستش که مستقیم به 7016 وصله و باندای جلو هم همون فابریک سمند هستش که با 7016 بیسشون رو کاملا بستم که تا ولوم 30 هم اصلا جیر جیر نمیکنه و یه جورایی صدای ساروند میده بیرون.
    بیس و اکولایزر رو هم طوری تنظیم کردم که هرکی میشینه تو ماشین میگه که آمپ داری؟ میگم نه 7016 دارم
    انصافا بدون آمپ و این باندای کاملا معمولی صدای توپی (از لحاظ کیفیت) میده بیرون (هم بیس مناسب هم شفافیت مناسب)

درکل اون باندایی که واسه تست (چندخط بالاتر گفتم!) وصل کردم،حتی صدای باندای معمولی که رو خودش هست رو نتونست بده (نبود آمپ کاملا مشهود بودش)
    دلم میخواد آمپلی سیستم خونه رو بکنم بندازم تو ماشین،یعنی اگه بشه حتما اینکارو میکنم

و اما نتیجه گیری اخلاقی:
    " تا آمپ نباشد سیستم در عذاب است ... "
    سلام نفس
    کوچیکتون علیم
    اصلا قضیه باندای کامپیوترو سینمای خانگی طراحیشون برا نوع صدا با ماشین انگاری فرق میکنه منظورم آمپشونه که جوری درست شده یه صدای مناسب با همون باندا بده
    پارسال منم مثل شما میخواستم آمپ خونه رو ببرم تو ماشین ولی حدود 30 ت خرج بر میداشت برام راه های دیگه ای هم هست اما چیز جالبی اآب در نمیاد پشیمون شدم جای باندای فابریکی رو با سابای کامپیوتر خونگی عوض کردم فقط چون عاشق بیسم صدا خواننده برام مهم نیست باندای فابریکی پراید از ولوم 45 به بعد به خش خش می افتن که این خیلی بده منم کندمشون ساب گذاشتم که عتش توان دارن هرچی ولوم بدی بهشون صداشون خش نمی افته هیچ بهتر هم میشه تازه ووفرشون یه ذره بالا پایین میره صدا پخشم همش رو 100 هست لامصب نمیسوزه که نمیسوزه اعصاب مارو خورد کرده
    اگه آمپ خونه ترانس داخلشو قطع کنین میتونین برای ماشین ازش استفاده کنین یه ترانس 220 به 12 داره داخلش که اونو یه سره بکنین میشه مدار 12 ولت یه سیم برق هم یهش بدین که وقتی پاور پخشو میزنین آمپ روشن شه
    کار نشد نداره ولی حوصله میخواد اینو از استاد ماشی dc مم پرسیدم اونم گفت دروغ نباشه منم میخواستم یه زمانی این کارو کنم ولی ترسیدم آمپم بسوزه
    همه تو کف انجام این کارن نمیدونم چرا

11. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

من الان یه آرزو دارم
    محمد جون 6963 بودن که!!
    بلاخره یه روزی 6963 هاتو از چنگتون در میارم
    دفعه پیشم گفتم میشه وصل کرد ولی حیفه
    موضوع بحث تاپیکو سه نفری عوض کردیم یهو!!
    Last edited by لنگرود1371; 05-05-2013 at 17:01.

13. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

این اسپیکر عقب پراید باباهست که رو میز کامپیوتر داخل باکس آمپ داره نقش سابو ایفا میکنه
    تو ماشین نا نداشت حالا اینجا در حد پارگی بیس میزنه ولی باز نمیترکه منتظر پاره شدنشم ولی پاره بشو نیست کوچولو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باعرض سلام
    کسی از دوستان صدای dls1072 و dls960 رو شنیده؟نظرتونرو لطفا بگید و با همرده هاش مقایسه کنید.
    سلام
    1072 مثل 1073 هست. منتها مشکلی که داشت تیوترش میسوخت لذا DLS اومد 1073 رو طراحی کرد و یه میدرنج هم بهش اضافه کرد تا بار رو از دوش تیوتر برداره.مسلما 1073 قدرمنتر از 960 هست.ولی امپ خوب باید ببندید.با 550T هم درایو میشه ولی مثلا کیفقیت و قدرتی که یه آمپ مثل هلیکس A2 یا گلیدن XL150C4 میده رو پایونیر یا کن وود 7205 نمیتونه بده.
    گلیدن MC609 ولی اگه BASS بیشتر میخوای آدیو سیستم CO 609 یا 1073 که اولی 500 و دومی بین 430-470 هست.
    مرسی از جوابت،
    من الآن باند هیچی ندارم، یه جفت dls 1073 میگیرم، 4،5 ماه دیگه یه آمپیلی با ساب می بندم، خوبه؟
    اگه خوبه یه مدل ساب و آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم، شاید چکی قبول کرد. بودجه هم مد نظرم نیست، متعادل باشه قیمتاش.

واقعاً ممنون.
    اگر 1073 رو با آمپ قوی ببندی نیاز به ساب اصلا ندارید.
    من فقط میتونم گلیدن Xl150c4 رو پیشنهاد بدم چون فرمودید "آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم".قیمت فروشش بدون در نظر گرفتن تخفیف 1450 هست.ولی شک نکن که یک عمر آمپه:
    سلام
    با 200 تومن فقط باید برید سراغ 718 که اصلا توصیه نمیشه. اگه میتونید 200 تومن دیگه هزینه نمائید MC609 گلیدن بردارید که خیلی صداش بهتره.البته بهتره آمپ هم بعدا براش تهیه نمائید.
    سلام
    پخش و باند و آمپلی تا 1 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
    یک میلیون که خیلی کمه
    1-پخش 7016 حدود 500
    2-اسپیکر Mc 609 که 400 تومنه
    3-آمپ JVC8004 که 450 هست یا پایونیر دو کانال 5500T که حدود 350 هست
    -کابل RCA حدود 30
    5- پک برق 85
    جمع:1460 حدودا
    سلام به روی ماه همه اساتید؛

دوستان کسی میتونه یه جفت باند بهم معرفی کنه که از kenwood 718 قوی تر باشه؟؟!

ممنون.
    سلام گلم.
    1073
    CO609
    Mc609
    هم قویتر هم با کیفیت تر و هم خوش صدا تر.
    سلام خدمت دوستانه گرامی

اگر ممکنه یه پخش با کیفیت بالا در حد 400 تومن بهم معرفی کنید

با تشکر
    کن وود 7016 ولی حدود 500 شده فکر کنم دقیق ندارم. پایونیر نگیر که پشیمون خواهید شد.

17. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    1072 مثل 1073 هست. منتها مشکلی که داشت تیوترش میسوخت لذا DLS اومد 1073 رو طراحی کرد و یه میدرنج هم بهش اضافه کرد تا بار رو از دوش تیوتر برداره.مسلما 1073 قدرمنتر از 960 هست.ولی امپ خوب باید ببندید.با 550T هم درایو میشه ولی مثلا کیفقیت و قدرتی که یه آمپ مثل هلیکس A2 یا گلیدن XL150C4 میده رو پایونیر یا کن وود 7205 نمیتونه بده.

گلیدن MC609 ولی اگه BASS بیشتر میخوای آدیو سیستم CO 609 یا 1073 که اولی 500 و دومی بین 430-470 هست.

اگر 1073 رو با آمپ قوی ببندی نیاز به ساب اصلا ندارید.
    من فقط میتونم گلیدن Xl150c4 رو پیشنهاد بدم چون فرمودید "آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم".قیمت فروشش بدون در نظر گرفتن تخفیف 1450 هست.ولی شک نکن که یک عمر آمپه:

با 200 تومن فقط باید برید سراغ 718 که اصلا توصیه نمیشه. اگه میتونید 200 تومن دیگه هزینه نمائید MC609 گلیدن بردارید که خیلی صداش بهتره.البته بهتره آمپ هم بعدا براش تهیه نمائید.

یک میلیون که خیلی کمه
    1-پخش 7016 حدود 500
    2-اسپیکر Mc 609 که 400 تومنه
    3-آمپ JVC8004 که 450 هست یا پایونیر دو کانال 5500T که حدود 350 هست
    -کابل RCA حدود 30
    5- پک برق 85
    جمع:1460 حدودا

سلام گلم.
    1073
    CO609
    Mc609
    هم قویتر هم با کیفیت تر و هم خوش صدا تر.

کن وود 7016 ولی حدود 500 شده فکر کنم دقیق ندارم. پایونیر نگیر که پشیمون خواهید شد.
    حمیـد جون خیـــــلی گلی، خیــــلی..

فقط 1450 واسه آمپ خداییش زیاده واسم، ارزونتر چی پیشنهاد می کنی؟ (زیر 1 تومن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •