تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 308 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بايرن 7-0 بارسا؟؟ نتيجه اى كه فقط و فقط از سرمربى مثل جناب تيتو برمياد! توى دو بازى حتى يك موقعيت گل صد در صد هم نداشتيم!! توى دو الكلاسيكوى آخر+پى اس جى+اين دو بازى روى هم رفته 5 موقعيت گل نداشتيم!اين يعنى يه چيزى فراتر از افتضاح! همه بازيهاى بزرگ امسال رو به جز بازى برگشت ميلان،يا باختيم يا مساوى كرديم! اين آمار براى بارسا واقعا افتضاحه! ما هرسال از توى ال كلاسيكو از پيش برنده بوديم ولى الان بر عكس شده! تيتو وقتى ميفهمه كه 2 ماه مريضه، خودش بايد استعفا بده نه اينكه با خودخواهى باعث بشه تيم تو سراشيبى سقوط قرار بگيره! بابا جان كنار زمين وايسادى اينقدر استرس دارى كه باعث ميشى بازيكنا هم استرس بگيرن! يادمه پپ يه جايزه گرفته بود به عنوان جالبترين حركات مربى كنار زمين. اينقدر با هيجان و شور تيم رو هدايت ميكرد كه من هوادار هم روحيه ميگرفتم. اما تيتو چى؟امسال تلخ ترين سال فوتبالى براى من بود. سالى كه تا ده سال ديگه كابوس من خواهد بود. الان تيتو مصاحبه كرده و گفته كه فصل بعد نياز به تقویت نداريم! يعنى فصل بعد هم همين آش و همين كاسه! حتى اگر فصل بعد 6 جام بگيريم بازهم نميتونم امسال رو فراموش كنم! درسته كه خيلى مشكلات داشتيم از جمله مصدوميت و داورى؛ ولى خب همه اينا زمان پپ هم بوده!سال 2011 ما روى نيمكت كيتا،پينتو، بويان،جفرن،آفلاى و ماسكرانو يا پويول رو داشتيم و با همونا قهرمان شديم.امسال چى؟ درسته كه افت بعد از چندسال طبيعيه ولى تا اين حد؟ حضور تيتو براى فصل بعد هم تقريبا قطعى شده و من با اين شرايط آينده خوبى رو پيش بينى نميكنم مگر اينكه تيم تابستون تقویت اساسى بشه!اميدوارم به دوست داران تيتو بر نخورده باشه ولى من جايى براى دفاع از عملكرد تيتو نميبينم! مشكل اينجاست كه با رفتن تيتو، براى انتخاب جايگزينش به مشكل ميخوريم. بالاخره بايد كسى جايگزين بشه كه با اين سبك كارى آشنا باشه. يكى مثل يوپ هاينكس يا بيلسا. شايد هم لوئيز انريكه؛ سرمربى سابق بارسا ب و آ اس رم
    Last edited by comeback pep; 02-05-2013 at 13:00.

2. 2 کاربر از comeback pep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه فصل بعد هم تیتو مربی باشه کلا" فاتحه بارسلونا خونده س.تنها مربی که میتونه بدرد بارسا بخوره بیلسا هست که اگه اونو بیاورن و چند تا بازیکن خیلی خوب بخرن شاید بشه امیدی به بارسا داشت.یه جا خوندم که بارسا میخواد فرمالن رو بخره,یک مدافع بدرد نخور و این نشون میده که بازم میخوان یک سری بازیکن بدرد نخور بخرن و انگار که روسل اصلا" حالیش نیست چه خبره بعد باخت تحقیر آمیز اومده گفته نتیجه کلی هفت بر صفر فاصله دو تیم رو نشون نمیده.اتفاقا" دقیقا" فاصله دو تیم رو نشون میده و نشون میده که یک مربی کاربلد و خوب و بازیکنانی آماده و خریدهای خوب چقدر میتونه یک تیم رو پیش بندازه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تيتو براي فصل بعد قطعي شده؟
    اين اصلا خوب نيست!
    باز هم همين وضعيته پس
    حيف بارسا كه اسير سياستهاي نادرست شده اين روزا

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تحلیل اخر بازی کارشناسان الجزیره اسپورت:

پیکه به غیر از گل دوم روی گل سوم نیز نقش به سزایی داشت زیرا توپو از خط دفاعی به حرکت در اورد و تا میانه میدان به تک روی ادامه داد و پس از لو دادن نیز سر جای خود بازنگشت و همون توپ تبدیل به گل بایرن شد.

6. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

همیشه غمگین ترین لحظات زندگی آدم را کسانی برای او می سازند که شیرین ترین لحظاتش را ساخته بودند

حتی اگه بنا بود خودم هم یه سناریوی بی رحمانه بنویسم که قرار باشه توش حال یه نفر گرفته بشه، نمی تونستم به هنرمندی معامله ای که دیشب «تقدیر» با من کرد، از پس این کار بربیام. طلسم ناکامی مدافعان عنوان قهرمانی انگار جزو نوامیس غیر قابل تعرض این دنیاست!

بارسلونا با همه خوشرنگیش مقابل چلسی زانو می زنه و این امضای بازیکن محبوب منه که پای این حذف زهرآگین و تاریخی خودنمایی می کنه. این شبها چقدر تلخ اند.

وداع با دو تورنمنت مهم در عرض چهار شب، داغی نیست که عاشقان فوتبال به راحتی بتونن تحملش کنن و تازه برای من، هوای بقیه نقاط هم کمی تا کلی(!) ابریه.

وقتی به حال خراب این روزها و خیلی از روزهای مشابهم نگاه می کنم، یاد یه واقعیت قدیمی می افتم؛ اینکه اندوه شکست های فوتبالی، اصلا قابل مقایسه با لذت موفقیت هاش نیستند و همیشه این کفه سوگواریه که سنگینی می کنه.

معامله با فوتبال، یه داد و ستد کاملا ناعادلانه ست. با این حال، تو دنیا حتی تو تلخ ترین شرایط هم چیزهای قشنگی پیدا می شن که زیبایی و اصالتشون رو هیچ کجای دیگه نمی شه پیدا کرد؛
    درست مثل سرود رسمی و زیبای بارسلونا که فقط 30 ثانیه بعد از گل قتل عام کننده تورس، از حنجره های قدرشناس و وفادار کاتالونیایی ها خارج می شه و در کوتاه ترین زمان ممکن، شکل همه گیر و کوبنده به خودش می گیره. این انگار تنها صدای شنیدنی دیشب بود؛ غریوی که صدای هیجان زده گزارشگر عرب زبان رو محو کرد و صدایی که خیلی زود یادمون آورد بچه های شکست خورده امروز، پیش تر روزهای شاد فراوونی رو برای هواداران شون خلق کرده بودند. تا ابد بارسا، حتی همین حالا.

بهتره که عامل این نتیجه بد رو به یک بازیکن یا سرمربی نسبت ندیم..کل تیم بد بود!

تیم به یک تحول نیازداره. یک گردگیری حسابی

تا ابد بارسا،حتی همین حالا.
    به امید تکرار قهرمانی در اروپا در ساله بعد...

Last edited by Iman-Emperatour; 02-05-2013 at 14:36.

8. 10 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وضعیت بارسا هم شده مثل اداره جات دولتی خودمون!!!
    مقایسه کنید قدرت مدیریت راسل رو با پرز! اون کیا پیدا میکنه واسه تیمش این راسل چه عتیقه های جمع میکنه کنارش ... ظرف یه هفته بعد از مصدومیت ایکر یه دروازه بان خرید که فکر کنم سیوهای تمیزش مقابل دورتموند از کل سیوهای فصل والدز بیشتر بود

10. 6 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همیشه غمگین ترین لحظات زندگی آدم را کسانی برای او می سازند که شیرین ترین لحظاتش را ساخته بودند

حتی اگه بنا بود خودم هم یه سناریوی بی رحمانه بنویسم که قرار باشه توش حال یه نفر گرفته بشه، نمی تونستم به هنرمندی معامله ای که دیشب «تقدیر» با من کرد، از پس این کار بربیام. طلسم ناکامی مدافعان عنوان قهرمانی انگار جزو نوامیس غیر قابل تعرض این دنیاست!

بارسلونا با همه خوشرنگیش مقابل چلسی زانو می زنه و این امضای بازیکن محبوب منه که پای این حذف زهرآگین و تاریخی خودنمایی می کنه. این شبها چقدر تلخ اند.

وداع با دو تورنمنت مهم در عرض چهار شب، داغی نیست که عاشقان فوتبال به راحتی بتونن تحملش کنن و تازه برای من، هوای بقیه نقاط هم کمی تا کلی(!) ابریه.

وقتی به حال خراب این روزها و خیلی از روزهای مشابهم نگاه می کنم، یاد یه واقعیت قدیمی می افتم؛ اینکه اندوه شکست های فوتبالی، اصلا قابل مقایسه با لذت موفقیت هاش نیستند و همیشه این کفه سوگواریه که سنگینی می کنه.

معامله با فوتبال، یه داد و ستد کاملا ناعادلانه ست. با این حال، تو دنیا حتی تو تلخ ترین شرایط هم چیزهای قشنگی پیدا می شن که زیبایی و اصالتشون رو هیچ کجای دیگه نمی شه پیدا کرد؛
    درست مثل سرود رسمی و زیبای بارسلونا که فقط 30 ثانیه بعد از گل قتل عام کننده تورس، از حنجره های قدرشناس و وفادار کاتالونیایی ها خارج می شه و در کوتاه ترین زمان ممکن، شکل همه گیر و کوبنده به خودش می گیره. این انگار تنها صدای شنیدنی دیشب بود؛ غریوی که صدای هیجان زده گزارشگر عرب زبان رو محو کرد و صدایی که خیلی زود یادمون آورد بچه های شکست خورده امروز، پیش تر روزهای شاد فراوونی رو برای هواداران شون خلق کرده بودند. تا ابد بارسا، حتی همین حالا.

بهتره که عامل این نتیجه بد رو به یک بازیکن یا سرمربی نسبت ندیم..کل تیم بد بود!

تیم به یک تحول نیازداره. یک گردگیری حسابی

تا ابد بارسا،حتی همین حالا.
    به امید تکرار قهرمانی در اروپا در ساله بعد...

فکر کنم بخاطر همین تماشگرا تیم رو تا لحظه آخر حمایت کردند و تو ورزشگاه موندند

12. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

به نظر شما گواردیولا بیشتر از اینکه به درد بایرن بخوره به درد بارسا نمیخوره؟
    یوپ هانکس تیم و به فینال رسونده و احتمال قهرمانم شدنشون هم هست ، دیگه چی میخوان

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

همونطور که گفتم اگه بازی با PSG حذف میشدید اینجوری نمیشد.

واقعا بارسا نیم فصل رو که رد کرد دیگه اون تیم سابق نبود.

و کلا باید یه 2-3 سال از این حالت دور بمونه تا دوباره با قدرت برگرده.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باخت بدی بود و جای بحث نداره.. بایرن تیم خیلی بهتری بود و برنده شد.

من می دونم همه ناراحت هستید و حق هم دارید باشید چون همچین باختی با بارسا نمی خونه ولی این آخر دنیا نیست. دقت کنید چه اتفاقاتی افتاده که به اینجا رسیدیم:

* در ابتدای فصل راسل گفت باشگاه مشکلات مالی داره و هزینه ای که برای ترنسفر بازیکن ها داریم فقط و فقط 30 میلیون یوروست. این با احتساب اینه که در فصل قبل می دونستیم تیم نیاز به تقویت جدی داره؟ خب راه حل چی بود؟ تیتو ضعف دفاع چپ رو برطرف کرد با آوردن آلبا، و سعی کرد یه هافبک دفاعی و مدافع بیاره که همه باید بدونن گزینه دیگه ای به جز الکس سانگ نبود (بله خاوی مارتینز گزینه اول بود ولی با قیمت 42 میلیون یورو ؟ پول نداشتیم متاسفانه). بایرنی که پارسال در فینال در پنالتی باخته بود نزدیک 70 میلیون یورو بازیکن جدید به تیمش آورد. این اولین مسئله بود که جای نگرانی داشت.

* تیتو بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت، بارسا تیمی بود که تا آخرین ثانیه ها همه جلوش در حال لرزیدن بودن، یادتون که نرفته؟ تا وقتی بیماریش شدت گرفت و مجبور شد بره، حالا شما دوستان میگید چرا استعفا نداد، خب استعفا می داد و چی می شد؟ یه مربی جدید باید میومد، ساختار فوتبال جدید، تغییرات در نحوه بازی تیم، مطمئنا با اومدن به مربی جدید تیم یکدفعه به اون بارسای اول فصل تیتو تبدیل نمی شد. چه بسا حتی یکی دو سالی طول می کشید این قضیه. اصلا چه مربی ای میومد به تیم؟ چه تضمینی بود با مربی جدید ما حتما قهرمان لیگ قهرمانان می شدیم؟ چه تضمینی داشت اصلا فصل های بعد موفق باشیم؟ الان تیتو برگشته، کسی که بارسا رو به اون بارسای بسیار ترسناک تبدیل کرد و فصل بعد رو کاملا در اختیار تیمه، قرار نیست هر فصل چند ماه مرخصی باشه. دوستانی که فکر می کنید این افت های تقصیر تیتوست، تعصب رو کنار بگذارید، ما توی دوران پپ هم وقتی بدون تیتو بودیم شدیدا افت داشتیم و تا پایان فصلش هم تبدیل به اون بارسا نشدیم. نمونه اش از دست دادن 12 امتیاز در 12 بازی در فصل قبل (و بعد از اون از دست دادن فقط 3 امتیاز در 15 بازی بعد از بازگشت تیتو). با آوردن صرفا یه مربی جدید ما وضعمون از الان قطعا بهتر نبود، شاید حتی بدتر هم بود و به همینجا هم نمی رسیدیم.

* مسی در حساس ترین زمان فصل مصدوم شد. این بسیار دشوار (و شاید غیر ممکنه) که بهترین بازیکن و بهترین گلزن تاریخ فوتبال رو داشته باشیم و تیم بهش وابسته نشه. بدون مسی بارسا یه بارسای دیگه بود ولی این ضعف بارسا و تیتو نیست، این فوق العاده بودن مسی است. هیچ تیمی نمی تونه چهار سال با مسی بازی کنه و وقتی مسی در تیم نباشه، افت نداشته باشه. اصلا ممکن نیست چنین چیزی، اگه بود که مسی الان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال نبود.

* فاجعه ای رخ نداده، ما در لیگ تقریبا قهرمانیمون قطعی است و در لیگ قهرمانان هم به نیمه نهایی رسیدیم. همین بهتر از جایی است که پارسال بودیم. آمار بدی نیست، چیزی که آقای خاص در تیم دوست و همسایه در اولین سال مربیگریش نتونست بهش برسه (در سومین سال بهش رسید و مساوی بهترین چیزیه که بهش در رئال رسید). همین الان هم بهتر از تیم رقیبمون بودیم. چیزی که یوپ هاینکس هم در سال اول مربیگریش با بایرن بهش نرسید (به فینال اروپا رسید ولی قهرمان بوندسلیگا نشد).

* اگه ناراحتی شما از نحوه باخت و نتیجه 0-7 هست، من این رو به فال نیک می گیرم. اگه با اختلاف یک گل باخته بودیم شاید دوباره فصل نقل و انتقالات ضعیفی رو می داشتیم و سعی داشتیم با هزینه کم فقط نقاط ضعف رو سرپوشی بگذاریم و با همین تیم فعلی ادامه بدیم. ولی الان خیلی خوب فهمیدیم که نیازه تیم تقویت جدی بشه در چندین پست مختلف از جمله شدیدا در دفاع و در حمله. الان خوب فهمیدیم که ترکیب پا به سن گذاشته تیم باید جایگزین بشه با بازیکن های جوون تر و با انگیزه تر و متفاوت تر. اینها همه مستلزم اینه که مدیریت تیم بدونه نیازه هزینه کنه.

* بازی با این تیم بایرن خیلی آماده، همینطور رئال مورینیو و میلان و PSG و ... باعث شد نقاط ضعف ما توسط تیم فنی سایر باشگاه ها خیلی خوب مشخص بشه. الان زمانشه که در پیش فصل (خوشبختانه بازی های ملی هم نداریم) روی اینها کار بشه و بارسا این نقاط ضعف رو برطرف کنه.

* دوستان، Chill out ، ما فصل خوبی داشتیم.

و خلاصه اینکه اگه موقع موفقیت های تیم از کسی تعریف می کنیم، همونطور که در نیم فصل اول از تیتو تعریف می کردیم، حالا اگه بیایم و زمانی یک نصفه نیمه ناکام بوده (ناکام که چه عرض کنم، قهرمان لیگ میشه و به نیمه نهایی اروپا رسیده اون هم با این همه مشکلات و بیماری و مصدومیت های جدی و نداشتن پول برای نقل و انتقالات و ...) اینطوری تخریبش کنیم، هوادار واقعی نیستیم.

به نظر شما گواردیولا بیشتر از اینکه به درد بایرن بخوره به درد بارسا نمیخوره؟
    یوپ هانکس تیم و به فینال رسونده و احتمال قهرمانم شدنشون هم هست ، دیگه چی میخوان
    من فکر می کنم زمان گواردیولا در بارسا به پایان رسیده بود. پپ به دنبال یه تجربه و رقابت متفاوت بود.

16. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •