تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 602 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اول از همه، چون شما تا حالا هدفون بالاي ١٠٠ دلار نداشتين، سليقه صداييتون كاملا گنگه و كلا ريسك بزرگي دارين مي كنين براي هزينه بالا كردن

اين مدل ها كه گفتين، همشون اوپن هستن و صدا رو به شدت بيرون ميفرستن و از بيرون به داخل ميارن

اگر براي بيرون مي خواين، يا بايد هدفون تو گوشي بگيرين يا هدفونهاي به اصطلاح پرتابل، مثل سنهايزر مومنتوم يا بيرديناميك dt1350

اون پليرها كه گفتين، فقط قابل حمل هستن و به هيچ وجه پرتابل نيستن، مثلا با اونها نميتوني توي خيابون راه بري و آهنگ گوش بدي و قيمت فقط همون ها، از ٦٠٠ دلار بيشتره
    خوب پسذبه نظر شما چه کنم؟ از يه هدفون ارزون تر شروع کنم تا سليقه خودم دستم بياد؟
    خودم هم دلم نميخواد بيش از اندازه خرج کنم ولي نميتونم هم هي هدست بخرم اگر خوشم اومد بفروشم گرون ترش رو بخرم
    جايي تو تهران هست که بورس فروش اينجور محصولات باشه و باز شدشون رو داشته باشن ادم تست کنه بخره يا نه؟

راستي من اکثر اوقات تو خونه گوش ميکنم ولي خوب ممکنه بيرون هم بخوام ببرم اينطور که ميگيدذفکر کنم بهتره يه مدل ارزون واسه بيرون خونه بخرم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوب پسذبه نظر شما چه کنم؟ از يه هدفون ارزون تر شروع کنم تا سليقه خودم دستم بياد؟
    خودم هم دلم نميخواد بيش از اندازه خرج کنم ولي نميتونم هم هي هدست بخرم اگر خوشم اومد بفروشم گرون ترش رو بخرم
    جايي تو تهران هست که بورس فروش اينجور محصولات باشه و باز شدشون رو داشته باشن ادم تست کنه بخره يا نه؟

راستي من اکثر اوقات تو خونه گوش ميکنم ولي خوب ممکنه بيرون هم بخوام ببرم اينطور که ميگيدذفکر کنم بهتره يه مدل ارزون واسه بيرون خونه بخرم
    خريد محصولات گرون قيمت، براي افرادي كه تا حالا هدفون خوبي نداشتن به ٢ دليل ريسكه: ١- هنوز سليقه صدايي مورد نظرشون رو نمي دونن ٢- توي ابتداي كار، سليقه صدايي افراد در حال تغييره و هنوز ثابت نشده يعني مثلا اگر شما امروز از هدفون سرد خوشتون اومد، دليلي نداره تا ١ ماه ديگه نظرتون بر نگرده
    توي اونور آب، بر همين اساس ٢ تا توصيه مي كنن: ١- اولين خريدتون به هيچ وجه گرون قيمت نباشه ٢- ريسك انتخاب هدفون با صداي گرم، خيلي كمتر از هدفون با صداي سرد و فلت هستش؛ براي همين اگر نظر خاصي ندارين، هدفون با صداي گرم انتخاب كنين
    ما توي ايران وضعيتمون با اونها خيلي فرق مي كنه، هر روز نمي تونيم يدونه هدفون بخريم يا بفروشيم و از اونور ارزش پول ما خيلي كمتره از اونها

تست بعضي مدل ها، حداقل كاريه كه ميتونين بكنين اميدوارم دوستاني كه مكاني رو اطلاع دارن بيان بگن
    شما اول كل هزينه ايي كه مي خواين بكنين و نوع استفاده ايي كه دارين رو بفرمايين، مثلا بگين من مي خوام هم براي تو خونه باشه و هم بيرون، اونوقت دوستان مي فهمن يا بايد هدفون تو گوشي به شما پيشنهاد بدن يا هدفون پرتابل و از اونطرف براي درايو شدن، نياز جدي به آمپ نداشته باشه
    اونوقت اميدوارم دوستان، مدل هايي كه مي شناسن رو به شما معرفي كنند.

اينجا مدل هاي خوب رو كنار هم مي بيني: مخصوصا پرتابل هاش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by rave-87; 01-05-2013 at 17:43.

3. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب من قبلش توضيح دادم تو صفحه قبل گفتم ولي خوب سعي ميکنم چيز هايي رو که نگفتم بگم
    من تو طول روز مدت زيادي تقريبا اکثر مدت بيداريم رو اهنگ گوش ميکنم
    اکثرا jpop يا پاپ ژاپني با ريتم تند موسيقي کلاسيک انواعش سولو ساز هاي مختلف و پاپ ايراني و خارجي گوش ميکنم اوپرا هم زياد گوش ميدم براي همين vocal برام خيلي مهمه
    ولي در کل اين ها ميشه ٨٠ در صد اوقات بقيه شرايط واقعا متنوع اهنگ گوش ميدم همه سبکي ميشه گفتم من گوش ميدم
    در حال حاضر اکثر اوقات خونه ام ولي خوب داشگاهم که شروع بشه دوباره بيشتر روز بيرون خونه ام
    خودم به اين نتيجه رسيده بودم که يه هدفون بسته بگيرم واسه بيرون و داخل خونه با هم
    ولي ديدم گويا هدفون بسته sound stage خوبي نداره و خفه است واسه همين رفتم تو فکر اينکه يه هدفون باز براي داخل خونه بگيرم و يه دونه ime براي بيرون خونه
    ولي از طرفي من خيلي تازه کارم شايد اون مطالبي که خوندم براي حرفه اي ها بوده و يه هدفون پرتابل هم براي فعلا من زيا باشه
    راستي بگم که من چون مدت خيلي زيادي يه سره ان هدفون رو گوشمه ترجيح ميدم خيلي راحت باشه و زود گرم نشه
    و در ضمن فکر کنم تو گوشي براي مدت طولاني خوب نباشه واسه همين ممنون ميشم دوستان رو گوشي بهم معرفي کنند
    در مورد سليقه صدايي هم قبول دارم حرفتون رو واسه همين ميخواستم يه هدست با sound signature natrual بگيرم که در واقع تو ذوقم نزنه
    مخصوصا برام مهم بود که همه اهنگ رو همون طور که ضبط شده بشنوم و در واقع چيز هايي رو که هنوز تو اهنگ نشنيدم رو گوش کنم

فکر کنم با توجه به پست قبلي و حرف هايي که تو ابن پست زدم دبگه همه چيز رو گفته باشم پيشاپيش از همه دوستان ممنونم

5. 2 کاربر از kamyaqr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من می خواهم هدست برای گیم و اهنگ هم پاپ و راک و متال و گاهی اوقات فیلم بگیرم حدودا 150تا 250 هم پول دارم چندتا مدل ایسوز دیدم تو سایت خود ایسوز ولی فکر کنم بیشتر از پول من باشه ولی مدلاشو میگم به نظر شما ارزش دارن یا نه اگه هم مدلای بهتری سراغ داریر ممنون میشم راهنماییم کنید
    asus echlon
    asus orion
    asus orion pro
    من بچه ها منم هستم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خب من قبلش توضيح دادم تو صفحه قبل گفتم ولي خوب سعي ميکنم چيز هايي رو که نگفتم بگم
    من تو طول روز مدت زيادي تقريبا اکثر مدت بيداريم رو اهنگ گوش ميکنم
    اکثرا jpop يا پاپ ژاپني با ريتم تند موسيقي کلاسيک انواعش سولو ساز هاي مختلف و پاپ ايراني و خارجي گوش ميکنم اوپرا هم زياد گوش ميدم براي همين vocal برام خيلي مهمه
    ولي در کل اين ها ميشه ٨٠ در صد اوقات بقيه شرايط واقعا متنوع اهنگ گوش ميدم همه سبکي ميشه گفتم من گوش ميدم
    در حال حاضر اکثر اوقات خونه ام ولي خوب داشگاهم که شروع بشه دوباره بيشتر روز بيرون خونه ام
    خودم به اين نتيجه رسيده بودم که يه هدفون بسته بگيرم واسه بيرون و داخل خونه با هم
    ولي ديدم گويا هدفون بسته sound stage خوبي نداره و خفه است واسه همين رفتم تو فکر اينکه يه هدفون باز براي داخل خونه بگيرم و يه دونه ime براي بيرون خونه
    ولي از طرفي من خيلي تازه کارم شايد اون مطالبي که خوندم براي حرفه اي ها بوده و يه هدفون پرتابل هم براي فعلا من زيا باشه
    راستي بگم که من چون مدت خيلي زيادي يه سره ان هدفون رو گوشمه ترجيح ميدم خيلي راحت باشه و زود گرم نشه
    و در ضمن فکر کنم تو گوشي براي مدت طولاني خوب نباشه واسه همين ممنون ميشم دوستان رو گوشي بهم معرفي کنند
    در مورد سليقه صدايي هم قبول دارم حرفتون رو واسه همين ميخواستم يه هدست با sound signature natrual بگيرم که در واقع تو ذوقم نزنه
    مخصوصا برام مهم بود که همه اهنگ رو همون طور که ضبط شده بشنوم و در واقع چيز هايي رو که هنوز تو اهنگ نشنيدم رو گوش کنم

فکر کنم با توجه به پست قبلي و حرف هايي که تو ابن پست زدم دبگه همه چيز رو گفته باشم پيشاپيش از همه دوستان ممنونم
    برو نمایندگی اودیو تکنیکا هم میزاره تست کنی هم سفارش فک کنم قبول میکنن با این سبک هایی که گفتین من بودم یه ad900 سفارش میدادم هم راحت درایو میشه دیگه نیاز به آمپ نداری و فکر نکنم 800 بیشتر واست بیفته ارزش داره ولی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidnejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بستگی داره با چه گوشی بخواین استفاده کنین.ولی در کل تقریبا همشون قابلیت داریو شدن با پلیر پرتابل رو دارن.
    با توجه به کیفیت صدا و ارزش خرید به این صورت میشه رده بندی کرد
    1-sennheiser hd419
    pioneer mj31-2
    sennheiser hd219-3
    panasonic rp hc700 p-4
    creative hq1600-5
    creative hq1400-6
    این رده بندی با توجه به سبک مورد نظرتون بوده و هدفون cx175 که قبلا موجود نبوده که تست کنیم ولی با توجه به رویو ها بنظر من برای سبک مورد نظرتون بهتره cx271 یا cx300 رو تهیه کنین چون cx175 حجم و کیفیت محسوس و بالای نداره.البته انتخاب معقولانه تر تهیه ep630 با قیمت بهتر و کیفیت تقریبا هم رده هست.
    در کل اول سورس پلیر و تراکهای که مورد استفادتون هست رو برسی کنین.مثلا با یه گوشی تلفن همراه و mp3 با کیفیت 128kbps یه هدفون داخل گوشی 500 تومانی با یه هدفون 100 تومانی تفاوتی بیش از حد اکثر 10% رو نخواهد داشت پس بهتره در مرحله اول پلیر و باقی مسائل سورس پلیر برسی بشه.
    با تشکر فراوان
    راستش من مدل sony xb500 رو تست کردم واقعا حجم صداش راضیم میکنه ولی قیمتش الکی و بی دلیل بالاس 285 هزار تومن
    دنبال یه هدفون تو رده زیر 150 هزار میگردم فول سایز یا این ایر که از نظر حجم صدا و تفکیک قابل قبول باشه
    برای سبک های متال راک هیپ هاپ رپ
    چون تو سبک هایی که گوش میدم هم اهنگ های لو بیس هست هم اهنگ های با فرکانس های بالای زیا یه هدفون میخوام که از پس هر دوش بر بیاد
    همه ترک ها هم یا با کیفیت 320 هستند و یا فرمت flac
    در حال حاضر با گوش sony arc s گوش میدم ولی قصد خرید یه پلیر cowon هم دارم
    ممنون میشم چند مدل معرفی کنید
    در حال حاضر این دو تا رو دارم
    sony ex50
    sony ex73

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یه ایرفون میخوام تا 1000 تومن نزدیک ترین صدا رو به ep-630 داشته باشه

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با تشکر فراوان
    راستش من مدل sony xb500 رو تست کردم واقعا حجم صداش راضیم میکنه ولی قیمتش الکی و بی دلیل بالاس 285 هزار تومن
    دنبال یه هدفون تو رده زیر 150 هزار میگردم فول سایز یا این ایر که از نظر حجم صدا و تفکیک قابل قبول باشه
    برای سبک های متال راک هیپ هاپ رپ
    چون تو سبک هایی که گوش میدم هم اهنگ های لو بیس هست هم اهنگ های با فرکانس های بالای زیا یه هدفون میخوام که از پس هر دوش بر بیاد
    همه ترک ها هم یا با کیفیت 320 هستند و یا فرمت flac
    در حال حاضر با گوش sony arc s گوش میدم ولی قصد خرید یه پلیر cowon هم دارم
    ممنون میشم چند مدل معرفی کنید
    در حال حاضر این دو تا رو دارم
    sony ex50
    sony ex73
    خوب این مدل سونی ها معمولا بیس ضعیفی دارن از طرفی هم نمیشه هدفونهای فول سایز رو با داخل گوشی مقایسه کرد.الان که صدای xb500 رو گوش کردین و تجربه دارین باید بگم بعید میدونم حجم صدای داخل گوشی ها حتی نصف این مدل فول سایز رو تولید کنن(داخل گوشی های موجود در ایران) ولی با توجه به پلیرتون باید داخل گوشی تهیه کنین.
    میتونین از مدلهای creative ep630 , panasonic hje350, soundmagic, sennheiser cx271,sennheiser cx300 ,audio technica ck55, و چند مدل از هدفونهای bose و klipsch , akgکه فعلا از موجودی بازار خبر ندارم تهیه کنین.

11. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان و اساتید محترم...اگر امکان دارد لطفا به سوالم پاسخ دهید
    بنده قبلا دو نوع هندسفری رو گوشی داشتم از برند های فیلیپس و کریتیو و یه مدل هم از برند سونی ...اما از هیچ کدام از این هندسفری ها راضی نبودم چون کاملا صدا رو به بیرون نشت می داد!!!!در طول روز برای جابه جایی از مترو زیاد استفاده می کنم وصدای نشت شده باعث مزاحمت دیگران می شد...
    می خواستم اگر امکان داره مدلی رو معرفی کنید که :::
    !-نگه دارنده داشته باشه(چون گوش های کوچکی دارم و لیز نخوره و بیرون بیافته!!!) و اصلا صدا رو به بیرون نشت نده(یا خیلی کم نشت بده)
    قیمت هم تا 300 تومن باشه....برای موسیقی های سنتی و پاپ و بعضا برای اموزش زبان انگلیسی...استفاده می کنم
    ممنونم
    Last edited by حمید031090; 04-05-2013 at 16:20.

در آغاز فعالیت lidal3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    لطفاً یه راهنمایی بفرمایید بنده رو
    بخاطر کمبود زمان فرصت نمیکنم کل تایپیک رو مرور کنم
    یه هدست میخوام فقط جهت گفتگوی اینترنتی
    به لپ تاپ وصلش میکنم
    صداش واضح باشه
    خیلی فوریه، همین یکی دو روزه میخوام بگیرم
    قیمت هم 60-70 به پایین اگه باشه تو این اوضاع!
    ضمناً گوشم اذیت نکنه
    برای کنفرانس میخوام
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •