تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 308 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

تو این دو شب واقعا دلم برای دو نفر سوخت
    مسی و راموس
    راموس که همه اشکاشو دیدن و مسی بیچاره یه بازی نبود نتونستن به احترامش سرپا وایسن

بهرحال فوتباله و اشک ها و لبخند ها
    ولی واقعا مشخص شد تیتو در حد و اندازه بارسا نیست
    این ریلکس بودنش بیشتر رو اعصاب بود نه دادی نه چیزی
    دوست من مسی هم گریه کرد مگه؟!ما که عکسی ندیدیم!
    تیتو هم مجبوره ،به اون شالگردنش دقت کردی که تو اون گرمایه هوا باز رو گردنشه؟!
    چون از ناحیه ی گلو مشکل داره مجبوره هم داد نزنه و هم خودشو تحت فشار نزاره و هم استرس ضرر داره براش!
    خلاصه باخت سنگین خیلی هم تقصیر اون نبود که میندازی سرش!

2. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تو نیوکمپ 3-0 باختیم!!!!
    من گل اول که بارسا خورد دیگه اعصابم خرد شد خاموش کردم گرفتم خوابیدم گفتم صبح اقلا یه 2-1 و 3-1 میبینم به نفع بارسا
    البته وقتی امثال بارترا میان 90 دقیقه فیکس بارسا میشن انتظار این نتایج هم باید داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نجفي ميگه.. با تمام وجود غمگينم مثه وقتي كه تيم ميبازه....!
    ولي بايد تو فصل نقل و انتقالات سه چهارتا بازيكين گردن كلفت و قد بلند تو پستاي مختلف بگيره مخصوصا دفاع و مهاجم نوك كه اين نتايج و نبينيم آخه اين نيمار و كه بارسا روش دست گذاشته اينم قد كوتاس فايده نداره!!!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگر بارسا رئال بود و تیتو هم مربی این تیم ، شکی نبود که همون زمان که تیتو بیماریش حاد شد برکنار میشد و کار به آخر فصل نمیرسید .

اما خب یکی از خوبیهای بارسا اینه که در این زمینه اخلاق رو رعایت کرد و مربی دیگه ای رو در اختیار نگرفت ( با اینکه تقریبا اینکار باعث شد 2 جام از دست بارسا بره - سی ال به این علت که افت بارسا از دوران رورا شروع شد و بازگشت تیتو هم نتونست تیم رو از این افت دربیاره ) /

دوستان بارسای وحشتناک ابتدای فصل تیتو رو فراموش نکنید که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت ...

6. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بارسا بايد در مقابل اين تيما وحشتناك بودن خودشو نشون ميداد نه تو لاليگايي كه فقط يه حريف قدر داره و بقيشون اصلا در حد و اندازه هاي اين تيم نيستن و خب ديديد كه نتيجش در ليگ قهرمانان كه 4 تا تيم درست و حسابي بودن چي شد
    يكي از دلايلش خود تيتو هست كه واقعا در حد بارسا نيست و نميدونم چرا خيليا ازش دفاع الكي ميكنن
    يكي ديگه يه سري از اين بازيكناي جوونن كه واقعا خيلي سطحشون پايينه
    تيم هم انگيزه نداره كه اين رو بايد مربي ايجاد كنه كه ظاهرا نميتونه
    دفاع مشكل حاد داره
    دروازه بان مرخصه
    سسك و ويا هم اصلا خوب كار نميكنن

8. 2 کاربر از dr_data_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

به نظر شما تیتو این فصل میره؟
    دیگه همه عالم و آدم میدونن وقت خرید بارساست
    اونم بازیکنای درجه یک که توانایی فیزیکی و روحی و فنی رویارویی با تیمهای قدر رو داشته باشن
    لالیگا هم تموم بشه و کاپ و گرفتیم باید منتظر فصل نقل و انتقالات باشیم
    خدا کنه خرج میکنن درست و حسابی خرج کنن

10. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نگه داشتن تیتو برای فصل بعد کار غلطی هست ... وسط فصل در اوج بازی های لیگ و لیگ قهرمانان دو سه ماه بارسا بدون مربی موند اون مقطع به خاطر اخلاق مداری ای که همیشه از بارسا سراغ داریم مربی دیگه ای جایگزین نکردن و همون دستار تیتو سرمربی موقت شد و نتایجش هم دیدیم از دست دادن کوپا دل ری و باخت به میلان و ...
    ولی دیگه فصل بعد موندن به پای تیتو کاری فوق اشتباه هست ... تیتو سرمربی تیم هست و مثه ابیدال نیست که نبودنش در تیم بشه با جایگزینش پر کرد
    مدیریت بارسا تصور میکرد چون تیتو سال ها دستیار پپ بوده میتونه همون سیستم پیاده کنه و نتیجه بگیره / کیروش هم دستیار فرگوسن بود ولی تو مربیگری موفق نبود

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست من
    ما باید به تیتو فرصت بدیم

تیتو واقعا امسال بدشانسیهای زیادی داشت
    هم بازگشت بیماری خودش هم مصدومیت دائم بازیکنا

تیتو در نیمه نهایی امسال بر خلاف پپ در فصل پیش یک بارسای آماده در اختیار نداشت
    بارسا تقریبا رفت و برگشت بدون مسی بازی کرد
    در خط دفاعی بازی به کسی مثل بارترا رسید که هنوز توی لالیگا هم درست و حسابی میدون ندیده

ژاوی و اینیستای پپ هم خیلی آماده تر از ژاویستای تیتو بودن
    که یکی از دلایلش میتونه بازیهای ملیشون در تباستان باشه

تیتو در اولین سال مربیگریش بود در حالی که سه تیم دیگه نیمه نهایی همگی مربیانشون سالهاست که با تیمهاشون کار کردن

من فکر میکنم اگر تیتو از نظر سلامتیش مشکلی نداشته باشه لیاقت اینکه بهش فرصت دوباره ای داده بشه رو داره

و البته مطمئن باشید تیتو دیگه در فصل نقل و اتقالات مثل این فصل بی تجربه عمل نمیکنه
    ببنید
    الان خیلی ها در دفاع از تیتو میگن فرصت نداشت و ژاوی و اینیستا یا هر نظری که کاملا محترمه
    ولی باید اینو قبول کرد اون بارسای وحشتناک فصل نیم فصل هم توی میدان های بزرگ موفق نبود ما حتی به سلتیک باختیم
    ما الان یه لالیگا گرفتیم بدون بردن رئال که اونم مدیون افتضاخ بودن رئال توی شروع فصل هستیم حالا من نمیخوام مانع کار خوب تیتو توی نیم فصل بشم ولی رئال خودش هم کم تاثیر نداشت و بنظرم اون موفقیت نیم فصل هم نیمیش بخاطر استخوان بندی تیم پپ بود
    برای باشگاه هایی در حد بارسا هم فکر نکنم خوب باشه که بخاطر فرصت دادن بخوایم خرابش کنیم
    واقعا در حد بارسا بود مجموعا 7.0 حذف شدن؟ اونم باخت 3.0 توی نیو کمپ؟
    اما تیتو هرچقدر هم کم فرصت داشت لااقل میتونست روحیه ی جنگندگی رو حفظ کنه توی بازیکنا
    تیمی که همیشه بخاطر جنگندگیش معروف بود دیشب از قبل برای باخت اومده بود اینو از بازی میشد دید
    درضمن یه بازی هایی هستن که بحث تک بازی هست نه فرصت و این چیز ها
    مثلا توی بازی رفت وقتی دقیقه 83 اولین تعویض انجام میشه خودش نشان از ضعف تاکتیکی مربی داره
    بهرحال نظر من اینه که اگه تیتو بمونه و مورینیو بره کلا به فوتبال اسپانیا ضربه میخوره اونم توی شرایطی که یک سال تا جام جهانی مونده
    البته حرف هایی که من زدم نمیشه حتما درست باشه من فقط احتمال میدم تیتو بره یا بعنوان همون دستیار کارش رو انجام بده بهتره
    Last edited by Hatek; 02-05-2013 at 12:56.

14. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از نظر من بارسا باید یه تغییر اساسی تو ترکیب و سیستم بازیش بده
    پپ می گفت که هرتیم فقط تو 3 فصل میتونه با یک سیستم بازی کنه و موفق بشه
    Last edited by Iloveu-ALL; 02-05-2013 at 12:21.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واکنش بازيکنان بارساپس ازحذف از ليگ قهرمانان

"پيکه" مدافع بارسلونا پس از حذف از ليگ قهرمانان اروپا اين شکست را بدترين لحظه دوران ورزشي خود توصيف کرد.

بارسلونا با شکست سنگين برابر بايرمونيخ در مرحله‌ي نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا از اين رقابت‌ها حذف شد.

به گزارش ايسنا،بازيکنان بارسلونا پس از شکست سنگين برابر بايرن مونيخ به اظهار نظر درباره اين بازي پرداختند.

پيکه: با مسي و بدون مسي همين نتيجه را مي‌گرفتيم

مدافع بارسلونا که شب گذشته با اشتباه خود يکي از گل‌هاي باير‌مونيخ را به ثمر رساند بازي برگشت با اين تيم آلماني را بدترين لحظه ورزشي زندگي خود توصيف کرد.

پيکه پس از بازي گفت: چه با مسي و چه بدون مسي همين نتيجه را مي‌گرفتيم شايد اين بازي بدترين لحظه ورزشي من در بارسلونا بود. مسي بهترين بازيکن جهان است و قطعا حضور او در زمين مي‌تواند تاثير خود را داشته باشد اما فکر نمي‌کنم با وجود مسي نتيجه‌اي خيلي متفاوتي کسب مي‌کرديم. زندگي در چنين شرايطي اصلا براي ما خوشايند نيست. در نيمه اول تلاش بسياري براي گل‌ زدن کرديم اما پس از اينکه گل اول را دريافت کرديم همه چيز برايمان تمام شد.

ژاوي: بايرمونيخ فوق‌العاده بود

ژاوي هافبک بارسلونا پس از شکست سنگين در ليگ برتر اروپا گفت: در حال حاضر آنها (بايرمونيخ) در سطح فوق‌العاده‌اي هستند. آنها خيلي بهتر از ما بودند و کاملا شايسته حضور در ديدار فينال بودند. ما از لحاظ فيزيکي بسيار شرايط بدي داشته‌ايم. چندين‌ تن از بازيکنان ما مصدوم هستند؛ بوسکت، آبيدال، پويول، ماسکرانو، آنها بازيکنان مهمي براي تيم هستند اما هيچ کدام از اينها بهانه‌اي براي شکست ما نيست. بايرن از ما بهتر بود. از لحاظ ذهني و فيزيکي آنها فوق‌العاده بودند.

اينيستا :‌سال آينده جبران مي‌کنيم

اينيستا نيز با نا اميدي درباره باخت بارسلونا گفت : نتوانستيم خطر جدي روي دروازه بايرن ايجاد کنيم. آنها خيلي از ما بهتر بودند. من اميدوارم سال آينده بتوانيم خاطره تلخ امسال را جبران کنيم. هميشه گفتم اگر هميشه خودمان باشيم شکست دادنمان سخت خواهد بود اما در بازي برابر بايرن مونيخ هيچ شباهتي به بارسلونايي که بايد مي بوديم نبوديم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •