تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1461 از 1635 اولاول ... 461961136114111451145714581459146014611462146314641465147115111561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,601 به 14,610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

32 گیگ بزارم چی میشه مگه؟
    سلام.دوست عزیز دوربین خریداری کرد ؟ من منتظرم تا شما بخرین بعد من..چون هنوز میترسمم از این همه حرف حدیث..امروز رفتم بخرم یارو میگفت سونی اصلا عکساش خوب نیست فیلمش فقط خوبهوومیگفت عکساش سفیدیش به زردی میزنه واز اینجور حرفا..میگفت کانن بهترینه..راستی wx 100 که توی دجی کالا میده 600 اینجا میداد 890 با گارانتی اصلی.و.دوست عزیز تصمیمتو گرفتی که چه مدلی رو خریداری کنی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز از hx10V رازی هستی؟؟ چند خریدی؟ این دیجی کالا که میده 880 قابل اعتماده؟؟ یعنی هیچ فرقی با اون 1170 ی که مغازه میده نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام.دوست عزیز دوربین خریداری کرد ؟ من منتظرم تا شما بخرین بعد من..چون هنوز میترسمم از این همه حرف حدیث..امروز رفتم بخرم یارو میگفت سونی اصلا عکساش خوب نیست فیلمش فقط خوبهوومیگفت عکساش سفیدیش به زردی میزنه واز اینجور حرفا..میگفت کانن بهترینه..راستی wx 100 که توی دجی کالا میده 600 اینجا میداد 890 با گارانتی اصلی.و.دوست عزیز تصمیمتو گرفتی که چه مدلی رو خریداری کنی ؟
    من از دی جی کالا خریدم و قراره امروز دستم برسه Sony Cyber-Shot DSC-WX150
    از دی جی کالا بخر که ارزونتره ، من تا حالا کلی جنس ازش خریدم
    چشم دستم برسه ببینم چجوریه خبر میدم
    در ضمن اینم بگم این اولین دوربین عکاسیمه و تا الان فقط از دوربین گوشیم استفاده میکردم و عکسهای cannon رو هم ندیدم تا مقایسه کنم
    Last edited by M A S 0 U D; 28-04-2013 at 14:52.

4. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام من منظورم یک مدل نبود چون مدلهایی هستن که ژاپن اونا رو نمیسازه و امتیاز ساختش فقط در دست چین هست مثل اکثر مدلهای سری A کنن A3400 A4000
    من منظورم این نیست که سایت ها اطلاعات نادرست مینویسن منظورم اینه که بعضی کمپانی هاا..... یکمی پیاز داغش رو زیاد میکنن و رو یه دوربین عکاسی 350هزار تومانی قابلیت عکس سه بعدی میزارن که فقط اسمش 3 بعدی هست
    من این مدل رو چند روزی از دوستم قرض گرفتم Sony Cyber-Shot DSC-WX50
    که تو مشخصاتش زده
    توانایی عکاسی 3D و 3D Panorama
    توانایی فیلم برداری Full HD با سرعت 60 فریم بر ثانیه

عکسش که به کنار
    به فیلم برداریش باید خندید
    سلام

دوست من تمام اینها نظرات شخص شما هست و کمپانی سونی اونقدر بی نام و نشون نیست که برای فروش دوربین هاش دروغ تحویل مردم بده !

منظور شما هم ازین که میگید سه یعدی نیست را متوجه نمیشم ! لطفا بیشتر توضیح بدید.

من خودم دوربین SX260 را دارم که فوق العادس ولی بی خودی تعصبی روی مارک کنن ندارم و چون از این برند وسیله ای دارم نمیام برند دیگری را به خاطر تعصب خراب کنم !

مورد بعدی اینکه میشه بفرمایید کجا سونی گفته فیلبرداری این مدل دوربینش 60 فریم بر ثانیه هست !!؟

اگه رجوع کنین به Sony Store میتونید ببینید که این جمله گفته شده :

Full HD 1080/60i video

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

60i یعنی همون 30 فریم بر ثانیه ، نه 60 فریم بر ثانیه !

60i has a 30fps frame rate split up into odd and even fields.
    60p has a 6ofps frame rate with every line in each frame.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک بالا را لطفا مطالعه کنید تا در مورد این فرمت بیشتر اطلاعات کسب کنید.
    حالا مثلا یه سایتی مثل دیجی کالا که فقط میخواد جنسش را بفروشه میاد به اشتباه مینویسه با 60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنه دلیل نمیشه که بگیم سونی دروغگو هست !
    پس نتیجه میگیریم سونی چیزه دروغی را نگفته و این شما بودید که اطلاعات کافی نداشته و یه همچین فکری کردید.

در ضمن لطفا به جای اینکه بی مورد دوربین های دیگر را زیر سوال ببرید هر صحبتی را با دلیل و مدرک مطرح کنید تا بقیه دوستان به اشتباه نیفتن.

سلام

دوست عزیز چیزی به نام گارانتی اصلی برای محصولات سونی در ایران وجود نداره ! گارانتی اصلی یعنی خود سونی مستقیم محصولاتش را گارانتی کنه و ما چندین ساله که تحریم شدیم و یه همچین چیزی وجود نداره ! این گارانتی ها هم مال شرکت های وارد کننده هست که دو زار هم نمی ارزه ! مخصوصا بازرگانی ایران که دست هر چی دزده را از پشت بسته !

مثلا همین WX100 با گارنتی دوساله ایده آل یا یک ساله ایده آل به همراه بیمه حدود 580 هست ولی با گارانتی بازرگانی ایران حدود 830 هست !!

کلا به هیچ حرف این فروشنده ها اعتماد نکنید که هیچ حرفیشون روی حساب نیست !
    Last edited by shab_2008; 28-04-2013 at 16:38.

6. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یک دوربین دیجیتال برای استفاده خانگی دارم
    کیفیت عکس خوب در شب و روز و نورهای مختلف برام مهم هست
    قیمت هم نهایتا 1.200.000 تومان (حالا یه 100 تومان کم و زیاد فرقی نداره)
    فقط مدل های سونی یا کنون میخوام
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز از hx10V رازی هستی؟؟ چند خریدی؟ این دیجی کالا که میده 880 قابل اعتماده؟؟ یعنی هیچ فرقی با اون 1170 ی که مغازه میده نداره؟
    رفیق من 840 پیدا کردم همون پاساژی که گفتم . البته مغازه دار 2 مدل آورد که یکی ساخت چین بود و گارانتی هم نداشت و یکی هم ساخت ژاپن بود و یه سال گارانتی و بیمه ایدآل داشت و یه رم 4 گیگ . ائون 840 و این 920 - اول می خوساتم چینی رو بخرم که بعد تصمیم عوض شد و ژاپنی رو خریدم (البته بعدش پشیمون شدم . چین و ژاپن نداره که ) . فقط داداش از هرجا خریدی لوازم جانبی رو از یه جا دیگه بگیر .
    والا کیفیت بخوام بگم اول اینکه فیلم برداریش عالیه . gps اش خیلی خوب کار می کنه و هر عکسی تو محیط باز گرفتم تگ مکان رو بدرستی نشون می ده . LCD ایش هم به نظرم عالیه . ولی من از عکس هاش انتظار بیشتری داشتم
    بدنش به نظر محکمه . یه خورده سنگینه . و ...

9. این کاربر از Zeee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام دوربین امروز دستم رسید و چند تا عکس باهاش گرفتمSony Cyber-Shot DSC-WX150
    فقط این و میتونم بگم خارق العادست فوق العاده
    من تا حالا فکر میکردم دوربین گوشیم sony xperia ion که 12 مگاپیکسله عکساش اخرشه
    حالا که عکس های دوربینم و دیدم به جد میگم لذت بردم از خریدنش
    واضح و با کیفیت
    عکس میگیره بزار بکگراند کامپیوتر
    مخصوص طبیعت و سوژه و ...
    من از انتخابم راضیم
    انتخاب خوبی بود

11. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

به سوالات گزینشی جواب میدید؟کسی نیست جواب من رو بده لطفا؟
    سلام

به نظر امکانات خوبی داره ولی تا اونجایی که من متوجه شدم عکس های خوبی نمیگیره و دوربین چندان موفقی نبوده و نیست ! حتی یه Review هم در ازین مدل نیست و چیزی که کاربران اشاره میکنن ضعف این دوربین نسبت به رقبا هست!

با این قیمت ( حتی یه 40 تومن کمتر ) میتونید Canon sx230 را خریداری کنید که به مراتب ازین دوربین بهتره !

13. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام رفقا.نطرتون رو راجع بع فوجی sl260 اعلام کنید.مرسی
    سلام
    خوب نیست
    شما چقدر بودجه دارید ؟ چی مهمه ؟

15. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یک دوربین دیجیتال برای استفاده خانگی دارم
    کیفیت عکس خوب در شب و روز و نورهای مختلف برام مهم هست
    قیمت هم نهایتا 1.200.000 تومان (حالا یه 100 تومان کم و زیاد فرقی نداره)
    فقط مدل های سونی یا کنون میخوام
    با تشکر
    یکی هم به ما جواب بده لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •