سلام
اگر منظورتون صندوق رفاه هست که کل وام به حساب شما واریز میشه و کاربری در سایتتون هم بدون بدهکاری باز میشه ...
سلام
اگر منظورتون صندوق رفاه هست که کل وام به حساب شما واریز میشه و کاربری در سایتتون هم بدون بدهکاری باز میشه ...
صندوق رفاه همون وام دانشجوییه ؟! اگه آره مهلتش گذشته
خب بله وقتی صندوق رفاه فرم و کارهاش رو انجام دادی حساب کاربریتون شارژ میشه و هر کاری میتونید بکنید.
فقط باید مبلغ هر قسط رو بدهید ...
سئوال 7 صفحه 379 کتاب ریاضی عمومی 1 فصل انتگرال معین.
اگر کسی کتاب کمک آموزشی داره, خواهش میکنم یه نگاه بندازه ببینه چه جوابی براش نوشته:
سئوال فصل انتگرال معین کتاب ریاضی 1 پیام نور هست.
این هم عکس از صفحه کتاب:
![]()
میگم الان اگه حذف اضطراری کنیم شهریه اون درسو کماکان باید پرداخت کنیم؟
اگه سر امتحان ترمش نریم چطور؟
سلام . آره باید پرداخت کنی
در هر صورت بری یا نری باید پرداخت کنی ....
اومدم حل المسائل رو باز کردم که جواب تمرین 7 رو برات دربیارم و عکس بگیرم دیدم کل تمرینات 13-3-6 رو حل کرده فقط تمرین 7 رو جا انداختهعجب شانسی
![]()
ولی از اینترنت حل المسائل رو برات پیدا کردم :
صفحه 152 تمرین شماره 7
فقط تو این حل المسائل فصل ها رو جا به جا زدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسش رو هم محض احتیاط میزارم شاید پیداش نکردی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ittools; 27-04-2013 at 22:49.
دوست عزیز من متوجه نشدم ! الان با پرداخت قسطی کارت ورود به جلسه میتونم دانلود کنم ؟
پرداخت قسطی با وام دانشجویی فرق داره در پیام نور . شما منظورتون کدومه ؟!
ممنون,
میگم این جوابش در سطح همون انتگرال معینی که تو کتاب درس داده هست؟ این بر چه حسبی اومده همچین uیی انتخاب کرده؟
نمیدونمچون من ریاضی 1 رو خیلی وقت پیش پاس کردم از اول هم از انتگرال ها خوشم نمی اومد برای همین چیزی یادم نمونده
ولی تا اونجایی که یادمه تو این مساله تغییر متغیر گرفته و جواب رو بر حسب متغیر u ذکر کرده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)