بحث تکاملی شد، پست در جواب آرمان رو برای ادامه بحث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کردم.
بحث تکاملی شد، پست در جواب آرمان رو برای ادامه بحث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کردم.
اقا یه سوال شاید خنده دار
گفتین سیاره ای شبیه زمین پیدا شه ممکنه درش حیات وجود داشته باشه
مثلا سیاره ای که کربن داره آب داره یا هر ماده ای که تو زمین هست
ایا میشه سیاره ای باشه مثلا این مواد که روی زمین هست رو نداشته باشه ولی علائم حیات درش پیدا شه
شاید بشه گفت یه نوع حیات جدید که به جای کربن که توی زمین هست یه مواد دیگه مورد نیازش باشه
نمیشه؟![]()
بله هیچ دلیلی وجود نداره که فکر کنیم این نوع حیات، تنها نوع حیات در کیهانه ولی مسئله اینه که ما نوع دیگه ای از حیات رو نمی شناسیم که دنبال سیاره ای بگردیم که شرایط پدید اومدن و نگهداری از اون نوع حیات رو داشته باشه چون اگه فرض کنیم حیات به گونه دیگه ای هست، دیگه نیازمندی هایی که ما الان برای حیات داریم (مثلا فاصله خاص تا ستاره، حرارت خاص، جاذبه خاص و ...) لزوما صدق نمی کنن و بدون تعارف، در همه تریلیون ها سیاره یا حتی ستاره در هر یک از میلیارد ها کهکشانی که داریم، گونه ای ناشناخته از حیات می تونه وجود داشته باشه.
تحقیق هایی که الان میشه به گونه ایه که حیاتی مشابه با چیزی که در زمین داریم رو پیدا کنیم، چون این تنها نوع حیاتی است که ما می شناسیم و می تونیم پیدا کنیم وگرنه حتی چیزی که شما در فیلم ترنسفورمرز هم دیدید ناممکن نیست.
موضع علم بشری ندانم گراست
ممکنه حیات باشه یا نباشه
اگرم باشه مثل انسانن یا نه
باهوشن یا نه
علم هیچی نمیتونه بگه پس جواب سوال شما قطعی نیست و همش احتماله
نظر من متفاوته.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکتر ی چه ربطی به انسان داره ؟
من میگم اگرهم موجودات دیگه ای روی کرات دیگه حیات داشته باشن مثل انسان باهوش، هدفمند ، با اراده ، مکلف و ... هستند یانه؟
به نظر شما فرق انسان با حیوان چیه؟
به فرض در تمام عالم موجودات دیگه ای هم باشن ولی در حد حیوان باشن چه سنخیتی با انسان دارند؟ بزار باشن علم به مرور کشفشون میکنه. هدف تعالیست ----ok؟
من اون پست رو برای پست شما ارسال نکردم
کلی گفتم...
اگه اینجوره پس من ضایع شدم
ببخشید
نه آقا این چه حرفیه
ضایع چیه
من و شما همزمان در حال نوشتن بودیم که شما چند ثانیه زودتر ارسال کردید بخاطر همون پست من پایین پست شما افتاد
چند وقت پیش بحثی داشتیم در رابطه با تبخیر خورشید در صورتی که سیاهچاله شود
که من در آن بحث گفتم به احتمال زیاد همچین سیاهچاله ای در چند ساعت تبخیر خواهد شد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتند که تبخیر نخواهد شد (حداقل سریع)
من بدلیل دخالت ندادن تابش پس زمینه کیهانی در تغذیه سیاهچاله مربوطه و دخالت ندادن ثابت استفان بولتزمن دچار اشتباه علمی شده
و نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته که من اشتباه خودم و قبول میکنم و سیاهچاله مربوطه تبخیر نخواهد شد.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)