سلام .
میشه از تلسکوپ آینه ای برای دیدن مناظر روی زمین استفاده کرد مثل دوربین ؟
آیا شما امتحان کردین ببینین چطوری هست تصویرش ؟
سلام .
میشه از تلسکوپ آینه ای برای دیدن مناظر روی زمین استفاده کرد مثل دوربین ؟
آیا شما امتحان کردین ببینین چطوری هست تصویرش ؟
ولی من پارسک میدونم چیه .مطمئنم به سال نوری نوشته بود ۱۴۰
حالا یه سوال دیگه. اگه یه لیوان اب رو ببین خارج جو زمین ایا این لیوان اب از سرما یخ میزنه یا به دلیل فشار کم جوش میاد و قول قول میخوره ؟ چون تو مستند مریخ یه بار یارو میگفت اونجا سرده یه بار گفت اونجا بدون لباس مایعات بدنتون جوش میاد چون فشار کمه بالاخره کدومشه
سلام
چیزی که باعثِ پایداری یک عنصر یا یک ماده میشه جاذبه ی بین مولکولهای اون هست
گرما و فشار دو عاملی هست که در پایداری ماده تاثیر داره .
با افزایش گرما , جاذبه ی بین مولکولهای جسم کمتر میشه
کم شدن فشار هم باعث کم شدن جاذبه ی مولکولها میشه .
پس هر دو تاثیر داره
مثال :
در عمق چند کیلومتری اقیانوسها , آب بسیار داغ وجود داره که 400 درجه حرارت داره اما بخاز نمیشه به علت فشار بسیار زیاد .
در دیگ زودپز هم با ایجاد فشار زیاد مانع از بخار شدن آب میشیم و دماش تا 300 درجه هم میرسه و گوشت و استخوان رو زود میپزه .
اما اگه درش یهو باز بشه , تمام اون آبهای بسیار داغ در یک مدت بسیار کوتاه به صورت بخار درمیاد مثل انفجار .
در فضا به علت نبودن فشار , آب به سرعت بخار و پراکنده میشه مگر اینکه اونقدر کم گرما باشه که مانع از پراکنده شدنش بشه .
در فضا بدنه ی فضاپیما بخار نمیشه چون باوجودی که فشار صفر هست اما جاذبه ی مولکولهای بدنه بسیار زیاده و حتی اگر گرم بشه هم باز هم پایدار میمونه .
اما همون بدنه هم در گرمای زیاد شروع به مایع شدن و سپس بخار شدن میکنه و پراکنده میشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-04-2013 at 23:26. دليل: تصحيح
من کلاس اختر فیزیک مقدماتی ثبت نام کردم . احتیاج به لوازمی داه ؟
اگر جزر و مد یا کلا ماه نبود چه مشکلاتی پیش میومد؟
حیات روی زمین بلکل نابود میشد.....
چطور نابود میشه؟
در صورتیکه ماه ناپدید بشه جزر و مد روی کره زمین از بین خواهد رفت
جزر و مد باعث حیات روی کره زمین هست زیرا باعث حرکت جریانات اقیانوسی در اقیانوس ها میشه
همچینین جزر و مد در لایه اوزون زمین هم رخ میده و تاثیرات آب و هوایی داره
آب و هوای زمین دستخوش تغییرات وسیع شده و مشکلاتی را بوجود میاره
ولی عمده ترین تاثیرش به تاثیر جزر و مد بر روی جریان گلف اسریم و جریان ژاپنی و سایر جریانهای اقیانوسی خواهد بود
اگر جریان گلف استریم بایسته یعنی هیچ حرکتی در آبهای کره زمین رخ نخواهد داد
با توجه به اینکه جزر و مد هم نیست سکون کامل بر اقیانوسها حکمفرما خواهد شد
سکون آب اقیانوس ها بمدت حتی کوتاه باعث تجمع سریع نوعی باکتری و تشکیل اسید (اسم اسید تشکیل شده یادم نیست و نتونستم پیدا کنم)
میشود و در مدتی کوتاهی تمامی جانوران درون آب میمیرند
چون آبی وجود ندارد و همه چیز سمی شده باعث خواهد شد حیات خشکی نیز از بین برود...
جریان گلف استریم
![]()
Last edited by shabe.saket; 25-04-2013 at 12:32.
من فکر نمی کنم بشه نتیجه گرفت حیات روی زمین به کل (همه موجودات زنده از جمله باکتری ها و ...) نابود بشه ولی قطعا از شکلی که امروزه داریم خارج میشه و خیلی از جانداران امروزی می میرند (جدا از توضیحاتی که در بالا داده شد، نبودن نور در شب، از بین رفتن اثر ماه بر چرخش زمین و خیلی چیزهای دیگه می تونن تاثیر بگذارند در بقای بعضی موجودات). ولی این تقابل برای حیات یک برگه جدیدی رو در تکامل موجودات پدید میاره و اونهایی که می تونن خودشون رو بهتر با شرایط سخت محیط وفق بدن (احتمالا موجوداتی که مکانیزم های پیچیده دفاعی دارند مثل سوسک و بعضی حشرات و همینطور موش ها) زنده می مونند و مشابه چیزی که 60 میلیون سال پیش بعد از انقراض داییناسور ها پدید اومد رو خواهیم دید، حیات به شکل بسیار جدیدی در زمین.
بله منظور من هم تعداد زیاد جانداران بود و نابودی تمامی اشکال حیات در حد باکتری مدنظرم نبود...
منظورم حیوانات و انسانها و تعداد زیادی گیاه بود...
حتمآ، برخی جانداران خودشون رو با شرایط وفق میدهند و میتوانند زنده بمانند...گروهی از گیاهان هم خواهند توانست...
نکته دیگر که میخواهم بگوییم احتمال وقوع آتشفشان و زلزله های غیر عادی در زمین میباشد و دلیل آن هم حذف اثر جزر و مدی در ماگمای درونی زمین که روزی دو بار ماگمای زمین در اثر جزر و مد تلاطم دارد است...البته سخن گفتن در این مورد دانش زمین شناختی میطلبد....
--------------------
دوستان در صورت امکان این فایل ویدئویی را با حجم 6 مگابایت دانلود کنید و تماشا کنید
جالبه
تاثیر جزر و مد ماه بر زمین
از سایت تبیان فرمت flv
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shabe.saket; 25-04-2013 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)