این zed عجب چیزیه![]()
W ---> Double Fun
هم دمیج خوب میده ، هم خوب میشه فرار کرد ، هم اینکه خفنه دیگهیه سوال :-؟ این ability ها که دمیج میدن ، با بستن لابف استبل کار می کنن ؟
spell vamp ?
رو zed ?
وقتی cd میبندم e میکشه به 3 ثانیه
![]()
این zed عجب چیزیه![]()
W ---> Double Fun
هم دمیج خوب میده ، هم خوب میشه فرار کرد ، هم اینکه خفنه دیگهیه سوال :-؟ این ability ها که دمیج میدن ، با بستن لابف استبل کار می کنن ؟
spell vamp ?
رو zed ?
وقتی cd میبندم e میکشه به 3 ثانیه
![]()
یه لیست تو lolking من نگاه میکردم zed جزو سومی یا دومی چمپ بود که بیشترین دمیج وارد میکن اول cait بود بعد miss ....... فکر کنم... من 2 هفته پیش خریدمشاین zed عجب چیزیه
W ---> Double Fun
هم دمیج خوب میده ، هم خوب میشه فرار کرد ، هم اینکه خفنه دیگه یه سوال :-؟ این ability ها که دمیج میدن ، با بستن لابف استبل کار می کنن ؟ spell vamp ? رو zed ? وقتی cd میبندم e میکشه به 3 ثانیه
تیکه دوم دقیق نفمیدم Zed َتا حلا ندیدم AP روش جواب بده فکر نکنم شاید منظورت مقدارم زمان قدرتی cooldown ؟
مطمنی اول cait بود ؟! من دقیق یادم نیست ولی فک کنم اول vayne هست
هر هفته آپدیت میشه یادش بخیر یه زمان eve شدیدا op بود 1داشت همین جوری میرفت بالا که عوضیا نرفش کردن خدا ازشون نگذره
تو سایت بازی ثبت نام کردم، ولی هر کاری میکنم نمیزاره لاگین کنم ...
میگه یورز نیم یا پسوردت اشتباه ...
درست بخون نمی گه اشتباه می گه اول باید تو گیم لاگین کنی تا اکتیو شه واست
شرمنده ، انگلیسی بلد نباشی همینه![]()
احتمالا سرور رو اشتباه میری ...
چون وقت ثبت نام اول سرور روی North America تنظیم شده و باید بزاریش روی EUW تا بتونی تو EUW لاگین کنی...
وقتی تو سایت ثبت نام کنی و سرورت رو EUW بزاری اونوقت لینک دانلود همون سرور رو هم میده...سلام کسی میدونه کدوم ورژنش رو باید از تو سایت دانلود کرد ؟؟؟؟
آخه چنتا گذینه داره
البته اگه اشتباه هم دانلود کنی که آپدیت های 2 تا سرور EU مثل همه و بعضی وقت ها سرور NA یه 100 مگ تفاوت داره...
Last edited by Witcher6610; 21-04-2013 at 20:04.
نه ، خودش روی EU Nordic & East تنظیمه ...
راستی east که باید بهتر از west باشه ...

چرا دو سه روزه که بدون استفاده از VPN اینا نمیشه بطور مستقیم لاگین کردش؟
لعنتی وقتی از VPNاستفاده میکنم خیلی لگ پیدا میکنم! بدون VPN پینگم معمولا 170-260 اینا بودش اما وقتی با VPN میرم پینگم کمتر از 400 نمیشه!!!
چکار باید بکنم که بدون VPNبتونم لاگین کنم؟![]()
Last edited by mohsen.taherkhani; 22-04-2013 at 12:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)