تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 162 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    اقا من یک اپسون r295دارم به یک مشکل عجیب چند هفتهاست خوردم نمی دونم چرا هرچی پرینت روی دی وی دی پرینکو می زنم حسایب کدرمی افته ئالبته اتینم بگم نازل چک مشکلی نداره وتقربا کامله
    روی کاغذ کتد هم خوب می زنه ومشکل خاصی نداره فقط رو دی وی دی این مشکل رو پیدا کردم هرعکسی می زنم انگاریک لایه رو عکس رو گرفته که باعث می شه عکس خسابی کم رنگ به نظر برسه وختی خیلی ازنوشته هاش خونده نشه
    اینم بگم که کلا دی وی دی پرینتیبل پرینکو یکم کمتررنگ به خودش می گیره ولی نه دیگه که این جوری بشه ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز
    با توجه به این توضیحات، به احتمال قوی مشکل از دیسکتون هست که لایه قابل چاپش کیفیت مناسبی نداره.
    خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.
    مشکل من حل شد با توجه و عنایت شما دوست بزرگوار
    استادانه و زیبا راهنمایی کردید.
    متشکرم
    خواهش می کنم دوست عزیز، وظیفه بود.
    خوشحالم که مشکل تون حل شد.
    موفق باشید

2. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    با تشکر از آموزش شما برای نحوه شارژ کارتریج.
    من مدت تعطیلات عید از پرینتر اچ پی دسک جت رنگی استفاده نکردم بعد از یک ماه اومدم کارتیجها رو شارژ کنم کارتریج سیا سفید شارژ شد و چاپ می کند. ولی از کارتریج رنگی همینطور رنگ قرمز پس میدهد و پرینتر خطا می دهد که کارتریج قابل استفاده نیست.
    آیا کارتریج رنگی فنا شده است؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امکان داره زیاد پرش کرده باشی
    یه مقار جوهر ازش بکش

5. 2 کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشین
    من canon mp250 دارم و موقع شارژ رنگها متاسفانه چند میل که شارژ می کنم از ته کارتریج و نازلبیرون می ریزه جوهر من ink -mate هست من کیت شارژ ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟ خوب یه سوال دیگه چند برگ آچار با یک بار شارژ کارتریج البته تمام رنگی می توان زد؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

امکان داره زیاد پرش کرده باشی
    یه مقار جوهر ازش بکش
    سلام
    پرینتر خطا می دهد که باید کارتریج رنگی تعویض شود. ولی کارتریج سیا سفید درست کار می کند. روی دستمال هم که کارتریج را می کشم درست سه رنگ را می دهد. راهی برای درست کردن کارتریج رنگی هست؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اون قسمت اتصال به به رنگ مسی هست رو هم رو پرینتر و هم رو کارتریج تمیز کن انشالله که درست می شه

10. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    پرینتر خطا می دهد که باید کارتریج رنگی تعویض شود. ولی کارتریج سیا سفید درست کار می کند. روی دستمال هم که کارتریج را می کشم درست سه رنگ را می دهد. راهی برای درست کردن کارتریج رنگی هست؟
    دقیقا مشکل من هم همینه نمی دونم چیکارش کنم رنگ قرمز از ته(نازلها) بیرون می زنه و فقط آبی و زرد درست کار می کنن تست هم که می گیرم آبی و زرد رو می زنه اما قرمزو نه فقط تا تازه قرمزو شارژکنم چنتا پرینت می گیره ؟حتی دیواره اشم رو باز کردم ببینم چیزی داخل نمدیهاشگیر کرده

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشین
    من canon mp250 دارم و موقع شارژ رنگها متاسفانه چند میل که شارژ می کنم از ته کارتریج و نازلبیرون می ریزه جوهر من ink -mate هست من کیت شارژ ندارم
    کسی نبود جواب بده ؟؟؟؟؟ خوب یه سوال دیگه چند برگ آچار با یک بار شارژ کارتریج البته تمام رنگی می توان زد؟؟
    دقیقا مشکل من هم همینه نمی دونم چیکارش کنم رنگ قرمز از ته(نازلها) بیرون می زنه و فقط آبی و زرد درست کار می کنن تست هم که می گیرم آبی و زرد رو می زنه اما قرمزو نه فقط تا تازه قرمزو شارژکنم چنتا پرینت می گیره ؟حتی دیواره اشم رو باز کردم ببینم چیزی داخل نمدیهاشگیر کرده

طبيعيه كه وقتي پر مي كنيد يه مقداري از پايين خارج بشه. جوهرتون هم ممكنه كمي به اين كار كمك كنه.
    همون توصيه هاي توي آموزش رو انجام بديد مثل اينكه خيلي آروم رنگ رو تزريق كنيد و ..
    كيت شارژ خيلي ضروريه.
    بعد از شارژ هم مدتي كارتريج رو به صورت افقي يه جا بذاريد تا رنگ جذب اسفنج ها بشه.
    براي تعداد هم قبلا گفتيم متفاوته بصورت خيلي تقريبي 20 تا.

براي اون مورد قرمز هم به احتمال زياد روي قسمت نازل هاي قرمز سوراخ ايجاد شده نازل رو كامل تميز كنيد و توي نور ببينيد اگه سوراخ باشه قابل رويت هست.
    اگه سوراخ شده باشه كاريش نميشه كرد.
    Last edited by mohammad.t; 01-05-2013 at 15:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام داداش مشه یک سایت معرفی کنی که از این کیت شارز ها بفروشه ممنون میشم برام پیامک کنی 09360473114

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •