تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل:پیام مبنی برفرمت شدن درایو حیاتی به خاطر کار با manage کامپیوتر و نرم افزار acronic

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض مشکل:پیام مبنی برفرمت شدن درایو حیاتی به خاطر کار با manage کامپیوتر و نرم افزار acronic

سلام دوستان
    خواهش میکنم کمک کنید
    من امروز داخل درایو F که 200 گیگ حجم داشت 50 گیگ رو واسه نصب ویندوز7 جدا کردم .البته از طریق DiskManagement ویندوز بعدFree Spce که ایجاد شد فرمتش کردم و نام درایو جدید به صورت خودگار به G تغییر کرد .بعدش برام مشکلی پیش اومد و ویندوز7 رو نصب نکردم .اومدم با نرم افزار Acronic از قسمت Merg این نرم افزار می خواستم دوباره این 50 گیگ رو به فضای درایو F که جدا کردم اضافه کنم .در عین ناباوری دیدم وقتی کار تموم شد میگه باید درایو F رو فرمت کنی .داخل درایو F تمامی نرم افزارهای مربوط به رشته خودم دو تا ویندوز8 و یه ویندوز 7 و کل نرم افزارهای مربوط به سیستم و اموزش های ویدویی که خون دل خوردیم و شب ها تا ساعت یک بیدار بودیم واسه دانلود رایگانش وPDF های تالیفی همه داخل درایو F هست .
    خواهش میکنم
    کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از همه دوستان برای جواب دادن تشکر میکنم.خودم با کمک یه فروم خارجی حتی یه بایت هم از دست ندادم و همه رو برگردوندم اونم به صورت کاملا سالم
    بازم از جوابتون ممنون
    خیر پیش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •