نه قابلیت GPS ندارن اینا![]()
نه قابلیت GPS ندارن اینا![]()
مگه میشه off نداشته باشه اونم پایونیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حدود 150 تا 200 اگه بخوای باند بزاری هزینه نکنی بهتره چون به آمپلی احتیاج پیدا میکنی
مگه اینکه 6964 پایونیر بزاری که آمپ نمیخواد با پخش راحت درایو میشه![]()
در حد چقدر باند بذارم نیاز به امپیلی ندارم؟!!
من دکمه off رو دیدم ولی وقتی میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و نگهشم که میدارمم همینطور اتفاق خاصی نمیوفته و همچنان روشن میمونه!!!
والا نمیدونم چی بگم 1550 رو تاحالا از نزدیک ندیدم!!!!!!!!!!!!!
در حد چقدر پول دادن ربطی نداره
باید به توان rms باند توجه کنی هرچی کمتر باشه با پخش راحتر درایو میشه 6964 مثلا 40 واتی هستش راحت با پخش درایو میشه
پایونیر 6964 40 واتی هستش فکر کنم حدود 125 ت باشه
jbl gt6-69 اگه گرون نشده باشه 200 ت هستش 70 واتی هستش آمپ خور هم هست
تا 200 ت بدون آمپ فقط این دوتا به ذهنم میرسه![]()
Last edited by لنگرود1371; 19-04-2013 at 16:12.
دوستان کسی تجربه استفاده از JVC KS-AR9004 رو داره؟از کیفیتش چیزی شنیدین؟واقعا 4 تا 100 وات خروجی داره؟
و اینکه اصل وفرع داره؟گارانتی داره؟(ببخشید سوالا زیا شد)
Last edited by amin5030; 19-04-2013 at 16:14.
سلام احوال سرکار؟خوبین انشاءالله؟
ببین بهترین امپ به طور کلی از نظر من اینه که در نهایت اینکه قدرت کافی رو به درایورها برسونه،صدا رو نزدیک به سورس یا همون پخش برامون اجرا کنه.کیفیت قطعات و متریالش خوب باشه.با کاهش ولتاژ تلفات توانی بالا نداشته باشه.دیستورشن کمی داشته باشه ،دمپینگ فکتور خوبی داشته باشه و....اینها تقریبا فاکتورهای یه آمپلیفایر خوب هست.برای داشتن کلیه این پارامترها باید هزینه اون رو هم داد.
از نظر من
1-گلیدن آدیو سیستم سری R180.2 قیمت مصرف کننده 895
2- کن وود 7205 حدودا 320 دقیق ندارم
3- پایونیر 5500T که اونمذ دقیق ندارم ولی فکر کنم 320-30 باشه.
شما خودت قضاوت کنید.
ساب تا چقدر میتونی هزینه کنی؟با باکس فابریک یا خودتون باکس رو میسازین.من چند مدل خدمتت عرض میکنم:
1-MX 12Plus قیمت 250 تومن
2- گلیدن RS 12 Free Air قیمت 400 تومن.
3-گلیدن RS 12 قیمت 440
4-گلیدن RS 10 قیمت 270
5-گلیدن RS 8 قیمت 210
ساب باکس:
mx12Plus BR قیمت 510
MX10Plus BR قیمت 450
گلیدن VB 12-60 قیمت 560
من 9004رو ندیدم ولی 8004 نسبت به قیمت خیلی خوبه.
اینم یه Review از 8004.قیمت 629 دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
آقا ما یه پخش 8019 کنوود به گفته شما دوستان خریدیم که قبلش یه پخش چینی جاش بود
بعد باندهای عقبم هم چینی هستش ولی هییییی صداش همچین بدک نیست میشه زوری گوش داد برای رفع کتی(چون این پخش 8019 لامصب باند آشغالم بزاری جلوش هلو از توش در میاره)
بعد یه آمپ داریم که اونم مدل gm-6100 پایونیر هستش که 600 واته که اینم من به نظر خودم مفت خریدم چون آمپ رو با کابلاش 90 توی عید پارسال از رفیقم برداشتمش بازم بهتر از هیچیه خلاصه بگم پول زیادی بالاش ندادم
الان میخوام از شما مشاوره بگیرم که خرید بعدیم باند باشه یا ساب حالا این وسط دو تا مشکل هست
یکی اینکه من پول واسه آمپ دیگه نمیخوام بدم یعنی با این آمپی که دارم بهترین باند رو بهم معرفی کنید که با این آمپ ما درایو بشه و یه چیز خوب از توش در بیاد
میدونم 1073 خوبه ولی نمیدونم آمپ من براش خوب هست یا نه چون خیلی آمپ قوی هستش و وات زیادی هم میخواد و همچنین آمپ قوی که آمپ من فک کنم 75 تا توی 4 اهم میده پس نمیدونم این باند به درد من میخوره یا نه
پس یه جوری راهنمایی کنید که بعدا پشیمون نشم من پول واسه سیستم نمیدم بیشتر گوشی و اینا عوض میکنم پس یه چیزی باشه که حال کنم باش دلمم بعد نسوزه که چرا یه باند بهتری نخریدم با این آمپی که دارم
دمتونم پس و پیش گرم بابت کمک
سلام
دوست عزیز
آره کلاً 8019 رو خیلی ازش تعریف میکنن خیلی توپه
آمپ شما بدک نیست 60 وات rms هست. اگه 1 جفت اسپیکر میخواید بگیرید میتونید همون 1073 رو بگیرید و آمپتون رو تو حالت بریج بهش بزنید که 150 وات RMS میده یا میتونید به جاش اسپیکر CO609 plus آدیو سیستم بردارید
اونم جواب میده
یکی از این 2 تا رو ببندید مطمئناً پشیمون نمیشید.
------------------------------------------
میگم یه چیز جالب شایدم خنده دار کشف کردم از این پخش 7016
من تقریبا با هیچ فلشی مشکل نداشتم ولی یکی از فلش هام هست وقتی با اون دارم آهنگ گوش میدم گوشیم زنگ میزنه یا اس ام اس میاد یه لحظه صدا قطع میشه و بعد از اینکه قطع کردم وصل میشه!!!
به نظر شما مشکل از کجاس؟
من با 7016 مشکل فلش نداشتم و ندارم غیر از این 1 مورد
راستی آقا حمید من چیزی به اسم فول رنج تو آمپم پیدا نکردم!
Last edited by Mohammadkiller; 20-04-2013 at 00:14.
الان این وسط به نظر شما کدوم رو ببندم بهتره و بهتر با آمپم درایو میشه چون من دیگه این باند رو خریدم خبری از ساب و اینا نیست میخوام بیس خوبی هم بهم بده
بعد یه سوال دیگه این حالت بریج رو چطور میتونم از آمپ بگیرم یه آموزشی راهنمایی چیزی بکنید ممنون میشم (کلا اندازه یه چوب کبریت میدونم از سیستم و اینا )![]()
اگه ساب نمیخواید بگیرید من نظرم رو DLS 1073 هست.
برای بریج هم بهتره ببری پیش یه نصاب برات ببنده چون من خودمم بلد نیستم و حوصلشم ندارم![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)