دوستان کسی در مورد موارد مهم ذکر شده اطلاعی نداره ؟
دوستان کسی در مورد موارد مهم ذکر شده اطلاعی نداره ؟
می تونی با یه چسب سیاه جلوی دوربین رو بپوشونی. یا روش لاک سیاه بزنی.
اخه برادر من . اولا سیستم عامل تلوزیون بر مبنای لینوکسه و امنیت بالایی داره . دوما یه هکر اغلب اقدام به کاری می کنه که چیز باارزشی نصیبش بشه . حک(!) تلوزیون یه ایرانی چه سودی نصیبش می کنه؟ فکر کن. یارو بیاد تلوزیون روهک کنه بعد بشینه به یه فضای دو متری جلوش چشم بدوزه تا یه وقتی یکی بیاد از جلوش رد بشه. همچنین این نکته رو هم بگم که حک(!) کردن نیاز به ارسال بسته های اطلاعاتی به سیستم قربانی داره . طبیعتا نصب این بسته های اطلاعاتی روی تلوزیون با اون سیستم بسته خیلی کار هر کسی نیست . البته اگه نگیم نشدنیه . پس فکر نکن همسایه ات میاد ه نرم افزار دانلود می کنه و نصب می کنه رو کامپیوترش تا باهاش بتونه خونه همسایه اش رو ببینه .
** ببخشید مجبورم بنویسم حک . چون سیستم در غیراینصورت لغت رو حذف می کنه . یعنی حک کردن میشه -- کردن
Last edited by hobor971; 18-04-2013 at 07:24.
سلام.میخواستم بدونم برای 46ES8880 راهی وجود داره که شبکه های اجتماعی رو باز کنه ؟؟ منظورم تو ایرانه.
دوست عزیز
فقط از طریق اتصال به کامپیوتر ویا مودمهای خاصی که قابلیت نسب v-p-n را داشته باشند
دیده شدن حریم خصوصی برای شما اهمییت نداره ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئنی شما ؟ مطمئنی وقتی داری فیلم خانودگی خودتون رو به tv وصل کردید و دارید نگاه میکنید کسه دیگه ای هم داره میبینه مشکل نداری ؟ حالا همسایه از طریق وایرلس یا یکی از راه دور و از طریق اینترنتی که به tv وصله ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر و تو فیلمی که میبینی به راحتی ریموت شده و برای خراب شدن سامسونگ میتونن یه نرم افرار بنویسن که براحتی روی سیستم ویندوز شما نصب بشه و بتونن هر حرکتی رو بزنین نیازی به تخصص هم نیست ویه بچ فابل کارو حل میکنه
در ضمن من از متخصصین نظر خواستم نه ایده پرداز ها وگرنه پشت دوربین دریچه بسته شدن داره
این مورد که من ویدیوش را دیدم کنترل تلویزیون را بدست می گیره (به نظر روی مدل های 2011 هم بود؛ مطمئن نیستم) خوب اگر مثل این کاری کنه شما متوجه می شی چون انگار کنترل تلویزیون دستشه. (راجع به دوربین و میکروفون ویدیو ندیدم) مرحله اول اینکار هم نفوذ به شبکه داخلی شما هست یعنی اول باید آی پی تون را بدونند (یا اینکه سرور سامسونگ را حک کرده باشند) یا اینکه وارد شبکه بی سیمتون شده باشند.
به قول یکی از بچه های اینجا (اگه اشتباه نکنم) تقریبا همه وسایلی که به اینترنت وصل می شن قابلیت سو استفاده را دارند حتی بعضی ها نیاز به اینترنت ندارند مهمترینش هم موبایل و فعال کردن میکروفونش از راه دور!
شما صحیح می فرمایید .
سلام دوستان
با توجه به بودجه ام تصمیم دارم همین امروز و فردا یک ES5550 سامسونگ 22 اینچ بگیرم . تو بازار یک گشتی زدم دیدم اکثرا یک قیمت ثابت میدن ولی یک فروشگاه رو پیدا کردم که زیر قیمت بقیه میداد . حالا تصمیم دارم برم از همیجا که نرخش مناسبتره و از بقیه ارزونتر میده بگیرم ولی یک کمی تردید دارم که نکنه مال اون کارکرده باشه یا اینکه ایراد خاصی داشته باشه .
لطفا بگین از کجا می تونم بفهمم کارکرده نیست و ایرادی نداره ؟
در ضمن این مدل که من میخوام بگیرم قد رو کوتاه نشون نمیده ؟
اگر لطف کنید سریع پاسخ بدین خیلی ممنونم میشم
اولا تاپیک مشاوره برای خرید اینجا نیست و سوالتون رو بهتر بود توی تاپیک مربوطه مطرح می کردید تا جواب بگیرید
تی وی که گفتید حدود 650 قیمت داره . ممکنه کسی ارزونتر هم بده . برای اطمینان با گارانتی بخرید . موقع خرید هم تی وی رو بررسی کنید . تاریخ تولید روی برگ گارانتی درج شده . بسته بندی سام سرویس حتما دو تا نوار پلاستیکی دو طرفش داره . از این نوارهایی که باهاش کارتن رو می بندند . موقع روشن شدن برای اولین بار تلوزیون بصورت اتوماتیک برنامه پیکربندی رو آغاز می کنه . که اگه قبلا استفاده شده باشه احتمالا یک سری کانال و اطلاعات باید روش باشه . مثلا وقتی برای اولین بار تی وی رو روشن می کنید وارد کانال تلوزیونی می شه بجای اینکه منوی تنظیمات رو شروع کنه .
منظورتون از اینکه قد رو کوتاه نشون می ده نمی فهمم. من تی وی 22 اینچ استفاده نکردم . اما می تونید همونجا با نمونه های 40 یا 46 مقایسه کنید .
دوست عزیز
اگر گارانتی داشته باشد مشگلی نیست و در ضمن برای فابریک کردن راحت می توان با ریست فاکتوری و پلمپ کردن آن نشان بدهید که این محصول کار کرده نیست چون من با تلویزیون خودم که سری پنج 2012 هست امتحان کردم هم ساعت کارکردش صفر شد هم همه تنظیمات آن صفر شد.پس دقت کنید که تاریخ گارانتی آن از روز خرید باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)