ﭼﻮﻥ z500 ﻫﻢ ﮔﺮﻭﻥ ﺗﺮﻩ ﻫﻢ ﮔﺮﺍﻓﻰﮐﺶ ﮐﻤﺘﺮﻩ ﺍﺯ ﺍﻯﻥ ﺩﻭﺗﺎﺱ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻯﻯﺗﻮﻥ
ﭼﻮﻥ z500 ﻫﻢ ﮔﺮﻭﻥ ﺗﺮﻩ ﻫﻢ ﮔﺮﺍﻓﻰﮐﺶ ﮐﻤﺘﺮﻩ ﺍﺯ ﺍﻯﻥ ﺩﻭﺗﺎﺱ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻯﻯﺗﻮﻥ
Last edited by Ali_BlueBoy; 14-04-2013 at 23:35.
ﺟﺪﻯ ﻣﻄﻤﻰﻧﻰ ﺷﻤﺎ ﺍﮔﻪ ﺍﻯﻧﺠﻮﺭﻯﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﻯﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﻓﻮﺟﻰ ﺭﻭ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﻰﻡ
از نظر من هم فوجی هم ام اس ای در یه سطح هستن
dustan mamnun man akhar sar lenovo e530 think pad gereftam
i5 3210
4g ram
gt635m 2g
750 hardol badak nist
gheymat ham 2250 felan ham farsi nadaram ta alan ke razi am keyfiat az msi balatare vali hes mikonam fujtsu keyfiat sakhtesh bishtare
inam dg didam emtehanesho pas dade gereftam dg
DAR KOL BADAK NIST
mamnun az hame
مبارکه.
داداش گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش تیپ:
سلیقه ها فرق میکنه .من سالها لوازم msi رو استفاده کردم و از کیفیتش و از خدماتش راضی هستم. فقط مربوط به لب تاپ نیست از مادربورد و کارت گرافیکی و ... همشون خرکار از آب درومدند. کلا از نظر من msi مثل جنس های روسی قدیم میمونه . با اینکه خیلی قشنگ نیستند اما سگ جون و خرکارند. مخصوصا سری گیم اون که قطعات داخلش کلاس و استاندارد نظامی رو اخذ کردند . و در عمل هم به همین راحتی ها مرگ ندارند.
درمورد خرابی هم آمار اخیر سایتها ی رسمی درخصوص بیشترین خرابی های لب تاپ چنین چیزی رو نشون نمیده . الان لینکشو ندارم اما پیدا کردم بهتون نشون میدم . اما یادمه که کمترین خرابی رو asus داشت و بیشترین رو هم فکر کنم dell داشت. ربطی هم به میزان تولید نداره بلکه این آمار نشون میده که توی 3 سال اول خرید چند درصد از تولیدات هر برند دچار خرابی و نیاز به مراجعه برای تعمیر پیدا میکنند.
گارانتی ماتریس هم اگه چشم نخوره و مغرور نشند تاحالا عملکردش نسبت به سطح متوسط خدمات داخل ایران کمی بهتر بوده . من یا دور و بریام این همه لب تاپ از برندهای مختلف تو این هفت هشت ساله خریدیم یه قرم دنگی از خدمات پس از فروششون جوابمونو درست و مثل آدم ندادند. دقیقا مثل اینکه مزاحم تلفنی هستی. اما این ماتریسی ها آدمو شگفت زده ( گ رو با ضمه بخونید ) میکنند . یهو میبینی بعد مثلا 3 ماه از خرید ، خودشون زنگ میزنن خونه حالتو و بعد حال لب تاپتو می پرسند !!!! اینجور کاراشون آدمو دچار مشکلات فلسفی میکنه !
واسه همین هم نظرتو قبول دارم که بدنه لب تاپ های msi اصلا چنگی به دل نمی زنه اما داخلشون حسابی چنگ میزنه !
ببخشید طولانی شد
Last edited by parsicola; 16-04-2013 at 09:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)