تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اقا یه سوال درمورد سفر به ماه

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض اقا یه سوال درمورد سفر به ماه

سلام

حتما شنیدی یا دیدید که وقتی فضا نوردان اپلو 11 بر روی سطح ماه نشستند تونستند طلوع زمین رو از ماه

ببینند .

من چرخیدم دیدم همیشه ماه یک طرفشو بهسمت ما می کنه پس در نتیجه اگه یه نفرروی ماه باشه زمین براش

توی اسمون ثابته.پس در نتیجه طلوع که ناشی از حرکت جسم در افق باشه قابل قبول نیست. شما نظرتون چیه؟

راستی بگم من از اون ادمهایی نیستم که توی سفر به ماه شک دارهبلکه فکر می کنم یه جای کار من دارم اشتباه می کنم ولی هرچی میگردم پیدا نمی کنم کجاست

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چه سؤال به جايي
    نظر شما کاملاً درسته
    از ديد ناظر مستقر در ماه زمين طلوع و غروب نميکنه
    يا شايد هم ميکنه اما به معنايي ديگه
    اگر شما روی سطح ماه ( اطراف ماه از ديد ناظر زمينی ) قرار بگيريد ( که در اين صورت زمين رو در افق خودتون ميبينيد ) شاهد خواهيد بود که زمين گه گاه به زير افق ميره و دوباره بلا ميآد
    اين پديده رو ما رخ گرد ميگيم

در واقع ما از روي سطح زمين مي‌توانيم کمي‌از سوي ديگر ماه را هم ببينيم! (چيزي درحدود 9٪) زيرا مدار ماه حول زمين بيضوي است و نه يک دايره کامل. بدين سبب سرعت چرخش ماه دور زمين متغير است. (‌قانون سوم کپلر و يا حتي دوم! ‌) پس سرعت گردش وضعي و انتقالي ماه هميشه دقيقا برابر نيست! و اين بدان معناست که گاهي، حرکت وضعي از حرکت انتقالي عقب مي‌افتد و گاهي از آن پيشي مي‌گيرد و در نتيجه ما مي‌توانيم کمي‌از سمت ديگر ماه را ببينيم. اين پديده رخ‌گرد يا ليبراسيون ناميده مي‌شود. پديده‌اي که با کمي‌ پيگري و حوصله مي‌توانيد خودتان شاهدش باشيد و آن را ثبت کنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

اگر کسی برای ادامه جواب به این سوال اماده است ما منتظریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

ظاهرا تنها جواب همان رخگرد ماه هست. چون همان طور که خودتون به درستی متوجه شدید طلوع و غروب زمین برای ناظر روی سطح ماه معنا نداره. به عبارت دیگه ناظر در هر نقطه ای از ماه قرار بگیره، بسته به این که ان نقطه چه وضعیتی نسبت به زمین داشته باشه، همیشه زمین رو در نقطه ای (تقریبا) ثابت خواهد دید.
    اگر این نقطه جایی باشه که زمین در افق محل قرار بگیره تغییرات جزئی باعث طلوع و غروب جزئی زمین خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

ظاهرا تنها جواب همان رخگرد ماه هست. چون همان طور که خودتون به درستی متوجه شدید طلوع و غروب زمین برای ناظر روی سطح ماه معنا نداره. به عبارت دیگه ناظر در هر نقطه ای از ماه قرار بگیره، بسته به این که ان نقطه چه وضعیتی نسبت به زمین داشته باشه، همیشه زمین رو در نقطه ای (تقریبا) ثابت خواهد دید.
    اگر این نقطه جایی باشه که زمین در افق محل قرار بگیره تغییرات جزئی باعث طلوع و غروب جزئی زمین خواهد شد.
    سلام

دوست عزیز درسته که رخ گرد باعث این کار می تونه باشه ولی مکان فرود اپلو 11 جایه که اصلا زمین در بالا ترین

نقطه از افق قرار داره و اگه می خواست غروب کنه پس ما باید تقریبا 45 درجه دیگه از اون طرف ماه رو هم می دیدیم

بهر حال من فکر می کنم این طور نباشه.

ممنون از جوابت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •