ممنون به خاطر راهنماییتون.میشه راجع به رلکسیشن بیشتر توضیح بدین؟ چون تا حالا داروی خاصی مصرف نکردم اصلا هم دلم نمیخواد دارو مصرف کنم.
ممنون به خاطر راهنماییتون.میشه راجع به رلکسیشن بیشتر توضیح بدین؟ چون تا حالا داروی خاصی مصرف نکردم اصلا هم دلم نمیخواد دارو مصرف کنم.
relaxation رو ميشه زير نظر روانشناس / از روي كتاب/ يا راه مفتش جستجو در وب ياد گرفت/ و تمرين مراحل اون از روي متن راهنما بطوري كه هر وقت در هر شرايطي بودي بتوني عضلات بدنت رو شل كني
حق با دوستانه کمتر بهش فکر کن!وقتی من بهش فکر نمیکنم خیلی بهترم!
دوست عزیز این مشکل ، مشکل خیلی از آدمهاست پس نگران نباش چون کاملا قابل حله . اگر حوصله و وقت کتاب خوندن داری این دو تا کتاب از صد تا دارو درمانی بهتره :
از حال بد به حال خوب - دکتر دیوید برنز - ترجمه مهدی قراچه داغی
وقتی اضطراب حمله می کند - همان نویسنده - همان مترجم
سلام ودرود
طبق گفته دوستان وجود اظطراب و تمرکز فکری به اون باعث افزایشش و عکس اون آرامش وبیخیالی (رها بودن فکر)باعث کاهشش میشه در گیاهان سنتی از عرق بیدمشک که بسیار مفید و خوش بو هستش ازش استفاه میکنن..
درکل هیچ چیزی مثل تفکر خوب و یاد خدا آدمها رو آروم نمیکنه...
البته پر کاری تیروئید هم ممکنه یکی از این دلایل باشه...
از اون لحاظ مطمئنی؟
بله. تست TSH انجام دادم . نورمال بود تیروئیدم.سایر علایم هایپرتیروئیدیسم رو هم ندارم.
سلام من وقتی استرس دارم ضربان قلبم زیاد میشه ولرزش دست پیدا می کنم این موضوع خیلی ناراحتم میکنه ومیترسم کاری رو انجام بدم باید چیکارکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)