سلام hdtv چطوری روشن کنم؟![]()
سلام hdtv چطوری روشن کنم؟![]()
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان بطور کامل چیست و مشگلتان چیست
چطوری میتونم شبکه های دیجیتالی رو تو C7000 سامسونگ پیدا کنم؟
چطوری میشه وارد منوی مخفی این تلویزیون شد؟
دوست عزیز
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
از منوی مخفی
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
از منو تلویزیون این مسیر
منو---> کانال -----> منطقه یک کشور را انتخاب کرده و دیجیتال را انتخاب می کنید و جستجوی کانال را انجام می دهید . و اگر کانالی پیدا نشد کشور دیگر را انتخاب و دوباره همان اعمال را انجام می دهید تا انکه دیجیتال تان فعال شود
نکته: حتما از درستی آنتن و اتصالات آن و جهت درست آنتن اطمینان داشته باشید.
سلام
من سامسونگ c6900 دارم ولی توی قسمت آپشنش خیلی از قسمت ها غیر فعاله .چه جوری فعالش کنم .ممنونم
دوست عزیز
اگر در تلویزیون تان موردی ندارد لطفا وارد سیستم منوی مخفی نشوید. و اینکه با کنترول مخصوص می شود منوی مخفی را باز کرد
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
از منوی مخفی
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
از منو تلویزیون این مسیر
منو---> کانال -----> منطقه یک کشور را انتخاب کرده و دیجیتال را انتخاب می کنید و جستجوی کانال را انجام می دهید . و اگر کانالی پیدا نشد کشور دیگر را انتخاب و دوباره همان اعمال را انجام می دهید تا انکه دیجیتال تان فعال شود
نکته: حتما از درستی آنتن و اتصالات آن و جهت درست آنتن اطمینان داشته باشید.[/QUOTE]
با سلام من هم led c7000را 3 سال پیش از بانه گرفتم آیا با این دستور دیجیتال تلوزیون من هم فعال میشه ؟ ممنون
Last edited by oqazviny; 06-05-2013 at 09:28.
دوستان ...من 6960 دارم ..چطور تصویر در تصویرش رو فعال کنم ؟....
دوست عزیز
عملکرد تصویر در تصویر تنها زمانی موجود است که از HDMIیا منبع کامپوننت ها استفاده می کنید.
. بعضی عملکردهای تصویر در حالت سه بعدی غیرفعال می شوند. از تصویر در تصویر در حالت سه بعدی پشتیبانی نمی شود
در حالیکه تصویر در تصویر روشن است، می توانید در حین استفاده از Web Browserتلویزیون تماشا کنید.
در صورتیکه یک فیلم در مرورگر پخش شود به طور خودکار غیرفعال خواهد شد. پخش فیلم ها ممکن است پس از قطع تصویر در تصویر دومرتبه شروع شود و ممکن است لازم شود که صفحه دوباره تازه شود.
PIP تصوير در تصوير
تصویر در تصویر
منو ← سیستم ← تصویر در تصویر
می توانید برنامه ای را که سیگنال آن از طریق تونر تلویزیون عبور کرده را تماشا کرده و فیلم را از منبع فیلم خارجی به طور همزمان تماشا کنید. برای مثال، اگر جعبه کابل به پریز کابل متصل شده، میتوانید از PIPبرای تماشای برنامه های جعبه کابل و فیلم ازپخش کننده که به پریز HDMI Inوصل شده استفاده کنید.هنگامیکهSmart Hubروشن است، نمی توانید ازتصویر در تصویر استفاده کنید.
تصویر در تصویر ● ● عملکرد تصویر در تصویر را فعال یا غیرفعال می کند.
منبع ● ● می توانيد منبع تصوير فرعی را انتخاب كنيد.
کانال ● ● كانال را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.
اندازه ● ● اندازه را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.
موقعیت ● ● وضعیت را برای صفحه تصویر فرعی انتخاب کنید.در حالت دوبلنمی توان موقعیت راانتخاب كرد.
انتخاب صدا ● ● می توانید انتخاب کنید که صدا را از تصویر اصلی یا تصویر فرعی بشنوید. اگر تلویزیون را در هنگام تماشا در حالت تصویر درتصویر خاموش کنید، عملکرد تصویر در تصویر به خاموش دوباره تنظیم می شود. هنگامیکه تلویزیون را روشن می کنید، بایستی تصویر در تصویر را دوباره روشن کنید تا در حالت تصویر در تصویر تماشا کنید. ممكن است متوجه شويد هنگاميكه از صفحه نمايش اصلیبرای تماشای يك بازی ويا كارايوكی استفاده می كنيد، تصوير در صفحه تصویر در تصویر قدری غيرطبيعی می شودتصویر در تصویر هنگامیکه عملکرد3 D فعال است کار نمی کند.
تصویر در تصویر تنظیمات: تصویر از منبع فیلم خارجی در صفحه اصلی بوده و تصویر از تونر تلویزیون در صفحه تصویر فرعی تصویر در تصویر خواهد بود. تصوير اصلی: HDMI ,Componentتصوير فرعی: تلويزيون، AV
متوجه شدم دوست عزیز....
حقیقتش من از این نی وی خیلی راضی ام ...هم سفافیتش فوق العاده است و هم رنگ مشکیش بینظیره...فقط باید به دقت کالیبره بشه ...خود من وقتی نمایندگی اومد و نصبش کرد یه کمی از تصویرش زده شدم ولی با چند ساعت انگولک کردن تنظیماتش الان یه تصویر عالی و بدون نقص دارم ...برای فیلمهای اج دی و تری دی هم که دیگه لازم به گفتن نیست ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)