مگه cpu:AMD ATHLON 3800 64 processor socket AM2 نيست اگه اين باشه 640kb كش دارهنوشته شده توسط K A R I M I
![]()
مگه cpu:AMD ATHLON 3800 64 processor socket AM2 نيست اگه اين باشه 640kb كش دارهنوشته شده توسط K A R I M I
![]()
شما مثل اين كه از مرحله پرتي هانوشته شده توسط K A R I M I
![]()
وقتي ديدي يه جا نوشه am2 منظور اين كلمه يه سوكت هست. نا اين كه cpu دو هسته اي هست.
amd athlon 64 3800+ sooket am2 = يه پردازنده تك هسته اي هست با سوكت am2 و 512kb L2 كش.
amd athlon 64 x2 3800+ sooket am2 = يه پردازنده دو هسته اي هست با سوكت am2 و 1mb L2كش.
ديگه بايد مطلب افتاده باشه.
عزيز همون طور كه گفتن سي پي يو شما تك هسته ايه
خواستي مطمئن بشي يه نگاهي تو صفحه اول cpu-z بكن ببين تعداد هسته ها رو 1 نوشته يا 2؟
![]()
بله من زیاد از سخت افزار سر در نمیارم .ولی با توضیحات شما مطلب افتاد.شما مثل اين كه از مرحله پرتي ها
وقتي ديدي يه جا نوشه am2 منظور اين كلمه يه سوكت هست. نا اين كه cpu دو هسته اي هست.
amd athlon 64 3800+ sooket am2 = يه پردازنده تك هسته اي هست با سوكت am2 و 512kb L2 كش.
amd athlon 64 x2 3800+ sooket am2 = يه پردازنده دو هسته اي هست با سوكت am2 و 1mb L2كش.
ديگه بايد مطلب افتاده باشه.
عزيز همون طور كه گفتن سي پي يو شما تك هسته ايه
خواستي مطمئن بشي يه نگاهي تو صفحه اول cpu-z بكن ببين تعداد هسته ها رو 1 نوشته يا 2؟
این تمام زندگی نامه ماست !
پس CPU ما یک هسته ای هستش (یه دعوا افتادیم ! )
ممنون از توضیحات شمامگه cpu:AMD ATHLON 3800 64 processor socket AM2 نيست اگه اين باشه 640kb كش داره
از دوستان تقاضا دارم که با توجه به عکسی که گذاشتم اگر مطلب دیگری در رابطه با CPU ی من به ذهنش میرسه بگن تا اطلاعات من در این ضمینه کامل تر بشه.
هیچ و قت به نداشته ها افسوس نخور
و خدا رو بخاطر چیزهایی که بهت داده هر چند کم شاکر باش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)