تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 95 اولاول ... 4484909192939495 آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تلوزیون LA32B690 دارم که رفتم توی تنظیمات مخفیش ... ولی چیزیو دستکاری نکردم ... مشکل MAC ADDRESS FAILD داشتم ... ولی بعد از خروج الان تلوزیون مشکلی نداره روی آنتن ... ولی وقتی روی AV1 یا AV2 میرم همون تصویر تلوزیون ایران (مثلا کانال 1 ) رو پخش میکنه با صدای ماهوار ه ..... بعد Restore To Factory کردم بازم فرقی نکرد ... اگه دوستان مشکل منو داشتن لطفا راهنمایی کنند ... البته سوال دیگه اینکه وقتی توی تنظیمات منوی مخفی میرم (بعداز Restore to factory) الان توی قسمت TYPE مدل تلوزیون من نیست و یه سری دیگه هستش ... ممنون میشم ازراهنمایی اساتید ....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه تلوزیون LA32B690 دارم که رفتم توی تنظیمات مخفیش ... ولی چیزیو دستکاری نکردم ... مشکل MAC ADDRESS FAILD داشتم ... ولی بعد از خروج الان تلوزیون مشکلی نداره روی آنتن ... ولی وقتی روی AV1 یا AV2 میرم همون تصویر تلوزیون ایران (مثلا کانال 1 ) رو پخش میکنه با صدای ماهوار ه ..... بعد Restore To Factory کردم بازم فرقی نکرد ... اگه دوستان مشکل منو داشتن لطفا راهنمایی کنند ... البته سوال دیگه اینکه وقتی توی تنظیمات منوی مخفی میرم (بعداز Restore to factory) الان توی قسمت TYPE مدل تلوزیون من نیست و یه سری دیگه هستش ... ممنون میشم ازراهنمایی اساتید ....
    دوست عزیز
    زمانی که شما Restore to factory میکنید تلویزیون شما بطور پیش فرض روی کمترین Clear Motion Rate یعنی 60 هرتز تنظیم می شود و قاعدتا مدل type تان تغییر می کند. شما باید قبل از هر کاری از سیستمتان عکس تهیه می کر دید تا در مواقع لزوم از آن استفاده می بر دید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    زمانی که شما Restore to factory میکنید تلویزیون شما بطور پیش فرض روی کمترین Clear Motion Rate یعنی 60 هرتز تنظیم می شود و قاعدتا مدل type تان تغییر می کند. شما باید قبل از هر کاری از سیستمتان عکس تهیه می کر دید ا در مواقع لزوم از آن استفاده می بر دید

ممنون از پاسختون
    حالا راه حل چیه از نظر شما
    ببینید الان دیگه نمایندگی ها زیر با نمیرن
    میشه کمک کنید تا یه جوری این مشکل روبرطرف کرد
    من نمیدونستم نباید به تنظیمات کارخانه برش نگردونم
    فک کردم درست میشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    حالا راه حل چیه از نظر شما
    ببینید الان دیگه نمایندگی ها زیر با نمیرن
    میشه کمک کنید تا یه جوری این مشکل روبرطرف کرد
    من نمیدونستم نباید به تنظیمات کارخانه برش نگردونم
    فک کردم درست میشه
    دوست عزیز

type تلویزیون شما این است 32L1UFOC
    لطفا اطلاعات سیستم خود را در این تایپیک بگذارید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بچه ها منم یدونه650 دارم.اتفاقا گزینه عربی رو هم داره.اما مشکل من اینه که زیرنویسو با نرم افزارmkv merg gui به فیلم چسبوندم اسم زیرنویسمو هم همنام فیلمم کرده بودم.بعدش وقتی جفتش ب هم چسبید با فلش روی ال سی دی اجراش کردم.گزینه عربی رو هم اجرا کردم اما زیرنویسیو نمیبینم.میشه جوابمو بدین.تا حالا جواب درستی دریافت نکردم.مردم از بس تو اینترنت دنبال سوالم گشتم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام.تو رو خدا یکی راهنماییم کنه خسته شدم انقد دنبال سوالم گشتم.
    من زیرنویس یه فیلمو کهmkv بود و فرمتزیرنویسشمsrtبود رو با نرم افزار mkv merge به هم چسبوندم.الان با اجرای فیلم تو پی سی زیرنویسش هم میاد اما وقتی تو lcd samsung 40b650 فیلمو اجرا میکنم،زیرنویسش نمیاد.
    زیرنویسم رو هم قبلش هم نام خود فیلمم کرده بودم.در ضمن ال سی دیم تو قسمت زیرنویس زبان عربیش فعاله.ممنونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.تو رو خدا یکی راهنماییم کنه خسته شدم انقد دنبال سوالم گشتم.
    من زیرنویس یه فیلمو کهmkv بود و فرمتزیرنویسشمsrtبود رو با نرم افزار mkv merge به هم چسبوندم.الان با اجرای فیلم تو پی سی زیرنویسش هم میاد اما وقتی تو lcd samsung 40b650 فیلمو اجرا میکنم،زیرنویسش نمیاد.
    زیرنویسم رو هم قبلش هم نام خود فیلمم کرده بودم.در ضمن ال سی دیم تو قسمت زیرنویس زبان عربیش فعاله.ممنونم
    دوست عزیز
    اصلا نیازی به چسباندن نیست کافی است که فیلم و زیر نویس را هم نام کنی و در حال نمایش فیلم به قسمت tools رفته و زیر نویس را روشن و در تنظیمات زیر نویس رمز گذاری را روی عربی بگذاری من انجام دادم موفق بودم
    و اینم مطلب جامعه تر

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
    اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

توی smart hob برنامه ای بنام yourvideo داریم درسته فیلمهای روزی که توش تبلیغ میکنن میشه دید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

توی smart hob برنامه ای بنام yourvideo داریم درسته فیلمهای روزی که توش تبلیغ میکنن میشه دید
    دوست عزیز

جواب شما را در تایپیکهای قبلی داده ام

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برنامه زدن به تلویزیون سامسونگ در حالت خاموش ایا این عملیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •