اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.
اشاره به نکته تمامی ماشین ها دچار مشکل می شوند چون بی کیفیت هستنند ولی ef7یه چیز دیگه است چون من خودم دارم قدرتش زیاده وموتورش جدید هستش وپایه گازسوزه کمصرفه.
سلام.من سمند EF7 پایه گاز سوز دارم.از روزی که روغنشو عوض کردم شتاب ماشین پایین اومده.قبلا با دنده دو اسفالتو میکنند ولی الان ضعیف شده.روغن ایرانول ریسینگ ریختم.یکی از دوستام میگفت واسه اونم اینطوری شده بود و رفته نمایندگی و یه قطعه عوض کردند که اسمشو نپرسیده دوباره مثل اول شده.ماشینم صفره و در 2000 کیلومتر روغنشو عوض کردم.به نظر شما ایرادش از روغنه؟
سلام به احتمال زیاد شما روغن اضافی داخل موتور ریختید که تا حدودی موتور خفه تر کار میکنه ماشین منم اینطوری شده بود که فهمبدم نباید 5 لیتر کامل روغن میریختم و 200 سی سی کشیدم مثل اولش شد.
سلام
مدل شهریور 91 به بعد واشرهاشون عوض شده اما هنوز نمیشه قظعی درموردش نظر داد
مشکل روغن ریزی اویل ماژول رو دیدم ازشون
اگر بخواهبد انصراف بدید تا پول ماشین رو بهتون پس بدهند حدود 40 الی 60 روز طول میکشه
پیشنهاد من اینه که تحویل بگیرید و اون موقع در مورد نگه داشتن یا فروختنش تصمیم بگیرید
سلام آقای ملک پور
اگر اشتباه نکنم ماشین شما مدل 88 بود
حرف شما برای این مدل و89 کاملا صادقه اما برای هیچ کدوم از جدیداشون نمیشه قطعی نظر داد
ممنون دوست من.روغن 4.75 لیتر یا 5 لیتر ریختن.که اون 750 سی سی یا یک لیتر اخر روغن دیزلی بود.با این اوصاف من بهتره از این به بعد 4.5 لیتر روغن بریزم.درسته؟
4.5 هم کمه شما 4.7 بریزی حله.البته روغن سرریز داشته باشی که هر وقت لازم شد بریزی و از 4.5 کمتر نشه که باز خودش باعث استحلاک قطعات داخلی مخصوصا اول صبح که موتور سرده میشه.
من روغن elfریختم با بدون فیلتر 4.2 .
کشش و شتاب خوبه
من سمند ef7مدل 91دارم ،مدتی میشه که صدای موتور زیاد شده نسبت به روزهای قبل!این مشکل راه حلی داره ؟؟![]()
از کی صدا زیاد شده؟ روغن خیلی تاثیر داره.اگه 5 30 بریزی صدا خیلی خیلی کم میشه ولی احتمالا از همه جای موتورت روغن بده! چون روان تره!
من الف 10 40 میریختم صدای موتور خیلی کم بود
ایندفعه تعویض روغنی بعد خالی کردن روغن گفت الف نداریم! منم گفتم یه تمام سنتیک خوب بده گفت بهران رانا! منم ریختم صدای موتور به شدت زیاد شد! رفتم ازش پرسیدم ویسکوزیتش چنده؟ گفت 5w50!!
فعلا هم دارم استفاده میکنم و از صدای موتور لذت میبرمهنوز 3000 کار کرده حیفم میاد عوضش کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)