تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 457 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نامرد حذف هم نمیشه. تو ویروس توتا 13 انتی ویروس اینو تشخیص میدادن . کمودو رو حذف میکنم یکی از اونا رو نصب میکنم کامپیوتر رو ویرس کشی میکنم بعد دوباره کمودو نصب میکنم ببینم چی میشه

بازم مرسی
    بار اولی که در VT اسکن شده بود، چند روز پیش، از 46 آنتی موجود فقط کسپر میشناخته،اینجاست که میگم اگه آنتی نشناسه چی میشه! یعنی بقیه. حالا خدا را شکر اگر واقعا مخرب باشه، کومودو بلوکش میکرد، ابر هم که وارد جریان شده بود،
    رو سیستم من کومودو راحت حذفش کرد. اگر دوباره خواستی کومودو بنصبی، کنارش هیچی نصب نکن.

فایل را برای بررسی بیبشتر برای کومودو ارسال کردم.

با CCE و اتوران انلایزر کومودو یه بررسی بکن. کفایت میکنه.
    Last edited by Jadda; 09-04-2013 at 01:18.

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

توی سیف مد ببین حذف میشه؟؟ مطمئنا پروسه یا سرویس فعال داره که حذف نمیشه...با تسک منیجر یا کیل سویچ ببین فعال نیست تو پروسه ها؟؟توی سیف مد یا با دیسک نجات حذفش کن...
    پروسه شو پیدا کردم همین که بستم صفحه ابی مرگ امد دوباره کمپیوترم رو روشن خاموش کردم . و کوچیک ترین وری باهاش میرم صفحه ابی میاد . حتی با کمودو گزاشتمش تو فایل های مسدود شده باز صفحه ابی امد

4. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

پروسه شو پیدا کردم همین که بستم صفحه ابی مرگ امد دوباره کمپیوترم رو روشن خاموش کردم . و کوچیک ترین وری باهاش میرم صفحه ابی میاد . حتی با کمودو گزاشتمش تو فایل های مسدود شده باز صفحه ابی امد
    با Autorun Analyzer کومودو سیستم را بررسی بکن(اینجا فقط این ابزار به کمکت میاد)، چون فایل خودشو در استارت آپ قرار میده، از اون قسمت حذفش کن، کلید رجیستریهایی که ساخته را حذف کن. و بعد سیستم را ریستارت کن، دیگه اجرا نمیشه.

6. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

در رابطه با این مورد از طریق پیغام خصوصی با هم حرف میزنیم، و میگم چیکار کنید.
    مرسي.توضيحاتي در پيام خصوصي ارسال شد استاد

8. این کاربر از matin 99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ام سی سافت 20 دقیقه پیش در ویروستوتال نمیشناخت الان میشناسه جالبه

تازه با موتور خودش میشناسه نه بیتدفندر

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ام سی سافت 20 دقیقه پیش در ویروستوتال نمیشناخت الان میشناسه جالبه

تازه با موتور خودش میشناسه نه بیتدفندر
    تیم آنالیز امسی سافت با چندین کارمند در نقاط مختلف جهان، سریع ترین بروزرسانی رو داره!

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام ،
    خدمت دوستان من هم با کمودو یک مشکل دارم اونم اینه که برنامه game port که برای گیم نت ها هست
    ارتباط بین کلاینتها و سرور باید برقرار بشه من اومدم و این برنامه رو در لیست برنامه های امن اضافه کردم
    و در قسمت قوانین برنامه ها هم در فایروال کومودو هم اونوجزو اپلیکیشنهای اجازه داده شده قرار دادم ولی
    مشکلی که دارم اینه که وقتی کلاینتها رو روشن میکنم نمیتونه به سرور وصل بشه مگه اینکه سرور رو ریست کنم
    یا کومودو رو ببندم با دکمه خروج ، اونوقت مشکل حل میشه و میتونه کلاینتها با سرور ارتباط برقرار کنه
    میخوام اساتید توضیح بدند تنظیمات فایروال رو چگونه انجام بدم تا برنامه game port بدون مشکل کانکت بشه
    به کلاینتها بدون نیاز به بستن کومودو.

ممنونم علی .

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کمودو رو حذف کردم به امید این که نورتون ویروس رو بشناسه چون تو ویروس توتال میشناسه با کمال تعجب دیدم نمیشناسه و هیچ کاری با ویروس نداره . تا اینکه کینگ سافت کلود این ویروس رو تشخیص داد ولی یک مرتبه صفحه ابی امد بعد از خاموش کردن و روشن کردن کامیپوتر دیدم قبل از این روشن بشه صفحه ابی امد و باز ریسترات شد . ولی این دفعه کامپیوتر بالا امد و روشن شد و قبل از اینکه ویروس بالا بیاد کینگ سافت اونو حذف و قرنطینه کرد. قبلا حتی کامیوتر رو میخواستم ریستارت هم بکنم صفحه ابی میامد مجبور میشدم دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه ولی الان کامپیوتر درست شده و دیگه صفحه ابی و .... نمیاد و راحت هم کامپیوتر ریستارت میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی آقا من رفتم تو سایت GRC بعد تست پورت ها رو انجام دادم( Common port,all port) که متاسفانه برای جفت تست ها failed زد و نشون داد که رو سیستمم چندتا پورت باز وجود داره، حالا میخوام بدونم کار خاصی باید تو فایروال کومودو انجام داد تا همه پورت های بسته باشن؟
    اینم عکس های تست:

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی آقا من رفتم تو سایت GRC بعد تست پورت ها رو انجام دادم( Common port,all port) که متاسفانه برای جفت تست ها failed زد و نشون داد که رو سیستمم چندتا پورت باز وجود داره، حالا میخوام بدونم کار خاصی باید تو فایروال کومودو انجام داد تا همه پورت های بسته باشن؟
    اینم عکس های تست:

شما پشت مودم یا روتر قرار دارید و کامپیوترتون را اسکن نکردید بلکه مودم یا روتر را پورت اسکن کردید. برای امتحان میتونید سرویسهای ftp and ssh and telnet را روی دیوایس غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید. میبینید که توی تست هم بسته نشون میده.
    برای بلاک کردن همه ارتباطات ورودی در قسمت کارهای فایروال مخفی سازی پورتها blockl incoming connections را انتخاب کنید.
    Last edited by mostafa akbari; 09-04-2013 at 16:13.

15. 2 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •