تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 72 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم
    دوست عزیز

توضییح این مطلب زیاد است به این مسیر بروید
    منو-----> پشتیبانی-------> e-manual بعد از مطالعه یاد میگیرید که چطور از سیستم تلویزیون تان بطور کاربردی استفاده کنید.

لطفا اطلاعات تلویزیون تان را در ایت تایپیک بگذارید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اسمارت تی وی 6980 سامسونگ 2012 دارم و متاسفانه به اینترنت وصل می شه ولی هیچ چیزی رو باز نمی کنه .باید چیکار کنم

من اینترنت وایمکس دارم مراحل رو طی کردم ابتدا شبکه بی سیم رو از طریق تی وی پیدا کردم ش وصل شدم پسوردم رو وارد کردم و مرحله بعدی نشون داد که ب مودم و ب شبکه اینترنت وصل شده ولی تو قسمت منو روی هر بخشی ک کلیک می کنم واردش نمی شه .error update 003 می ده از طرفی تو قسمت تنظیمات شبکه مراحب طی می کنم می گه ب اینترنت وصله .
    چیکار کنم ...
    لابد کل منوهای سامسونگ رو فی ل تر کردن؟
    Last edited by pcgamer; 08-04-2013 at 06:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اسمارت تی وی 6980 سامسونگ 2012 دارم و متاسفانه به اینترنت وصل می شه ولی هیچ چیزی رو باز نمی کنه .باید چیکار کنم

من اینترنت وایمکس دارم مراحل رو طی کردم ابتدا شبکه بی سیم رو از طریق تی وی پیدا کردم ش وصل شدم پسوردم رو وارد کردم و مرحله بعدی نشون داد که ب مودم و ب شبکه اینترنت وصل شده ولی تو قسمت منو روی هر بخشی ک کلیک می کنم واردش نمی شه .error update 003 می ده از طرفی تو قسمت تنظیمات شبکه مراحب طی می کنم می گه ب اینترنت وصله .
    چیکار کنم ...
    نرم افزار تلوزیونتون رو بروز کردید ؟
    از طریق ذیل برید ببینید آپدیتی نشون می ده یا نه و اینکه ورژن فعلی نرم افزارتون چنده ؟
    منو.... پشتیبانی ..... بروزرسانی .... آنلاین
    اگه تفاوت ورژن نرم افزارتون زیاد باشه مثلا نرم افزار فعلی 001012 باشه و نرم افزار بروز رسانی 001020 باید نرم افزارتون رو ارتقا بدید . راحت ترین کار هم دانلود از سایت مالزی و بعد انتقال از طریق یو اس بی هستش

5. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چیکار کنم ...
    دوست عزیز

برای تست سعی کنید به وسیله کابل اول وصل بشیدو و از اینترنت استفاده کنید و بعد از طریق شبکه بی سیم استفاده کنید . در ضمن چون مطالب شبکه بسیار زیاد است پس برای ارتقا کاربردی تر از سیستمتان حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
    منو----> پشتیبانی----> e- manual

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ببخشید من از کجا آپدیت برای تلویزیونم بگیرم که هاب کیبرد فارسی داشته باشه؟؟
    از سایت مالزی گرفتم نداشت. !!!
    دوستان از کدوم کشور میگیرن که داره؟
    ES6960
    Last edited by sunicorn; 08-04-2013 at 16:56. دليل: اضافه کردن مدل

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید من از کجا آپدیت برای تلویزیونم بگیرم که هاب کیبرد فارسی داشته باشه؟؟
    از سایت مالزی گرفتم نداشت. !!!
    دوستان از کدوم کشور میگیرن که داره؟
    ES6960
    دوست عزیز
    این سایت نیورلند مدل نام گذاری ایران ES6960 و خارجی آن ES6600M
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
    بعد که با USB یه TV وصلش کردم میگه هیچ فایلی برای بروزرسانی وجود نداره
    علتش چیه؟

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از میان دوستان کسی هست که کار با all share play رو بلد باشه؟
    بنده میخوام تصاویر و فایلهای ویدیوی داخل گوشی رو بصورت بیسیم از تی وی ببینم.مدل گوشی سامسونگ گلکسی نوت 2 و مدل تی وی سامسونگ
    46es7770 .ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر نیازی به آبدیت ندارید سعی کنید اینکار را نکنید و گر نه از نمایندگیهای داخلی فایل فریمورتان را بگیرید چون نام گذاری ایران برای مدل شما es8880 و نام گذاری خارجی آن es8000 است و در سایت استرالیا ست پس به طب پس از نصب تغییراتی در تلویزیو نتان خواهید داشت از جمله کیبرد فارسی. و در قسمت جستجو مدل تلویزیون تان بر اساس اینچ را درست وارد کنید این آدرس سایت برای فریمور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واین طریقه نصب آفلاین

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

با تشكر از دوستان آيا برنامه ها رو هم ميتوان به شكل آفلاين از جايي دانلود و نصب كرد ؟
    و سوال دوم سيستم عامل 8880 چيه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •