لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم
لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم
دوست عزیز
توضییح این مطلب زیاد است به این مسیر بروید
منو-----> پشتیبانی-------> e-manual بعد از مطالعه یاد میگیرید که چطور از سیستم تلویزیون تان بطور کاربردی استفاده کنید.
لطفا اطلاعات تلویزیون تان را در ایت تایپیک بگذارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمارت تی وی 6980 سامسونگ 2012 دارم و متاسفانه به اینترنت وصل می شه ولی هیچ چیزی رو باز نمی کنه .باید چیکار کنم
من اینترنت وایمکس دارم مراحل رو طی کردم ابتدا شبکه بی سیم رو از طریق تی وی پیدا کردم ش وصل شدم پسوردم رو وارد کردم و مرحله بعدی نشون داد که ب مودم و ب شبکه اینترنت وصل شده ولی تو قسمت منو روی هر بخشی ک کلیک می کنم واردش نمی شه .error update 003 می ده از طرفی تو قسمت تنظیمات شبکه مراحب طی می کنم می گه ب اینترنت وصله .
چیکار کنم ...
لابد کل منوهای سامسونگ رو فی ل تر کردن؟
Last edited by pcgamer; 08-04-2013 at 06:57.
نرم افزار تلوزیونتون رو بروز کردید ؟
از طریق ذیل برید ببینید آپدیتی نشون می ده یا نه و اینکه ورژن فعلی نرم افزارتون چنده ؟
منو.... پشتیبانی ..... بروزرسانی .... آنلاین
اگه تفاوت ورژن نرم افزارتون زیاد باشه مثلا نرم افزار فعلی 001012 باشه و نرم افزار بروز رسانی 001020 باید نرم افزارتون رو ارتقا بدید . راحت ترین کار هم دانلود از سایت مالزی و بعد انتقال از طریق یو اس بی هستش
دوست عزیز
برای تست سعی کنید به وسیله کابل اول وصل بشیدو و از اینترنت استفاده کنید و بعد از طریق شبکه بی سیم استفاده کنید . در ضمن چون مطالب شبکه بسیار زیاد است پس برای ارتقا کاربردی تر از سیستمتان حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
منو----> پشتیبانی----> e- manual
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من از کجا آپدیت برای تلویزیونم بگیرم که هاب کیبرد فارسی داشته باشه؟؟
از سایت مالزی گرفتم نداشت. !!!
دوستان از کدوم کشور میگیرن که داره؟
ES6960
Last edited by sunicorn; 08-04-2013 at 16:56. دليل: اضافه کردن مدل
دوست عزیز
این سایت نیورلند مدل نام گذاری ایران ES6960 و خارجی آن ES6600M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
بعد که با USB یه TV وصلش کردم میگه هیچ فایلی برای بروزرسانی وجود نداره
علتش چیه؟
از میان دوستان کسی هست که کار با all share play رو بلد باشه؟
بنده میخوام تصاویر و فایلهای ویدیوی داخل گوشی رو بصورت بیسیم از تی وی ببینم.مدل گوشی سامسونگ گلکسی نوت 2 و مدل تی وی سامسونگ
46es7770 .ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
با تشكر از دوستان آيا برنامه ها رو هم ميتوان به شكل آفلاين از جايي دانلود و نصب كرد ؟
و سوال دوم سيستم عامل 8880 چيه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)