دوستان تاریخ دقیق انتشار بازی معلوم نشد...!
هرچی میگردم چیزی در موردش پیدا نمیکنم...!
دوستان تاریخ دقیق انتشار بازی معلوم نشد...!
چند تصویر جدید.:
** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamespot زده مارچ 2013دوستان تاریخ دقیق انتشار بازی معلوم نشد...!
بازی تاخیر خورد، تاریخ جدید انتشار 25 June اعلام شده.
شات های جدید:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Closed Beta برای افرادی که بازی رو پیش فروش کردند آغاز شده که شامل Multi به صورت 1v1 , 2v2 , 3v3 , 4v4 ، دسترسی به 6 مَپ و بازی مقابل AI میشه.
فاز دوم Closed Beta به منظور دسترسی افراد بیشتر در هفته های آینده آغاز میشه.
+
شات های جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بـــــــــــــــــله D:
6 گیگه :| ایشالله فردا پس فردا تستش میکنیم...
160,000 تومان، الان 200,000 تومان شده، خواستی بگو بهت بگم از کجا بگیری.
فعلا ما با همین بازی Company of Heroes: Tales of Valor داریم حال میکنیم؛ قسمت مراحل اصلی رو تقریبا تمام کردم
به حالت skim همیشه بازی میکنم هیچوقت خسته نشدم ازش نمیدونم چرا
امیدوارم این جدیده هم همین روند رو دنبال کنه
راستی تو این سری جدید در نقش آلمان نازی هم میشه بازی کرد؟
بازی دقیقا به تاریخ خورشیدی کی میاد؟
یا حضرت عباس...200 تومن....؟
من روی 50-60 حساب باز کردم....!
با یه نسخه چند نفر میتونن بازی کنن؟ حداقل شریکی بخریم...
الان روی سیستم 12 تا پچ Tales of Valor با حجم 60 گیگ دارم ولی دیگه بعد از 5 سال تکراری شدن.... لامصب بد تو کفشم
عزیز ادرس و نحوه خرید رو لطف کن ممنون میشم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (H.264)
Company of Heroes 2 : Cinematic Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (H.264)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)