آره دیگه منظورم قیمت کارت PC3000 بودش
نه موتورش سالمه فقط موقعی که میخواد بیاره بالا پیغام میده Hard Status: Bad و هیچی نمیادش تا اینتر بزنی و ریستارت بشه حالا روی یه سیستم دیگه هم چک میکنمش ببینم چی میشه
آره دیگه منظورم قیمت کارت PC3000 بودش
نه موتورش سالمه فقط موقعی که میخواد بیاره بالا پیغام میده Hard Status: Bad و هیچی نمیادش تا اینتر بزنی و ریستارت بشه حالا روی یه سیستم دیگه هم چک میکنمش ببینم چی میشه
pc3000 کارت نیست مثل یک کیس میمونه که نمونه خوبش که روسی بود حدودا 10 میلیون بود الان فکر کنم گرون تر شده
مشکل جالب تر شد
الان خلاصه مشکل اینه که این هارد فقط در حالتی کار میکنه و بالا میاد که برق مستقیم sata بهش وصل باشه
اگه تبدیل ide به sata برای برقش وصل باشه بالا نمیاد
اون سیستم قدیمی هم پاورش ساتا نداره و با تبدیل کار میکنه
رو سیستم خودمم که برق ساتا داره اگه از ide هام با تبدیل بزنم هارد نمیاد بالا و فقط وقتی میاد که برقش مستقیم sata باشه
دوستان من یه فلش 32 گیگ HP دارم. وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم نشونش نمیده. فلش رو شناسایی نمیکنه. داخل disk management هم نشون نمیده. وقتی وصل می کنم صدای وصل شدن یو اس بی نمیاد.
مشکل از چی هست؟ سوخته؟ قابل تعمیر هست؟
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری باشه فلش مشکل سخت افزاری داره
رو همه همینطوریه. شناسایی نمیشه
حالا درست میشه؟ چقدر خرج داره؟
الان یعنی سوخته؟
خط ولتاژ یا خط دیتا و کلاک فلش مشکل پیدا کرده باشه یا کنترلر یا کریستال یکی خراب باشه گارانتی نداره بفرستین برای تعمیر فکر کنم بشه تعمیر کرد
سلام، من با نرم افزار EASEUS Partition Master Server Edition روی لبتاپ کار میکردم که مشکل برام پیش اومد. من یه پارتیشن 600 gb داشتم و میخواستم حجمشو کم کنم که 300 GB بشه. وقتی داشت کارشو انجام میداد سه ساعت طول کشید و دیدم که خیلی داره طول میکشه به همین خاطر process رو بستم. (میدونم احمقانه بوده....) حالا مشکل اینجاست:
1- قبل از انجام این کار من 250gb فایل روی این درایو داشتم اما حالا مینوسه 500 gb فضا استفاده شده.
2- با windows explorer اصلا نمیتونم وارد این درایو بشم درایو lock شده.
خواهش میکنم کمکم کنید. حداقل به حالت اول برگرده!
یک عکس از disk managment بزارین
با سلام طی مشکلی که با هاردم پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصمیم گرفتم یه تست با hd tune از هارد بگیرم که نتیجه اش این شد :
البته این تست رو از هارد توی باکس گرفتم . هارد رو از باکس در اوردم و روی کامپیوتر دیگه تست کردم کند بود و نمیشد اطلاعات رو کپی کرد . و الان هم نمیدونم اگه قرار باشه هارد رو بدم گارانتی اطلاعات رو باید چطور بردارم ازش
در ضمن هارد برای لپ تاپ بوده که اصلا استفاده ازش نشده و گارانتی هماهنگ داره اگه بخوام ببرم گارانتی باید هارد رو بزارم تو لپ تاپ تا قبول کنند چون بفهمند لپ تاپ باز شده گارانتی باطل میشه . شما بیزحمت راهنمایی کنید 1. چطور اطلاعات رو بردارم از رو هارد ؟ 2. هارد 100 % مشکل سخت افزاری داره و هیچ جوری نمیشه نرم افزاری حل بشه ؟ (فرمت هارد ntfs هست و سیستم عامل ویندوز 7)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)