تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 20 اولاول ... 9151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 195

نام تاپيک: مهندس احمدی مشاور برتر کنکور !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من dvd های اینا رو دارم و فقط ریاضی و فیزیک مهندس امیر مسعودی و شیمی سیروس رضایی و زبان پیروزان عالی هسن.زیستم اگه خواستید فقط دادگستری....یه عرفان اکبری هم دارن که همه چیو نمیگه...تو دروس عمومی دینیش که بریزید دور اومده هر درسیو ۳ ساعت توضیح میده و عربی هم به نظر من تخته سیاه عالیه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من dvd های اینا رو دارم و فقط ریاضی و فیزیک مهندس امیر مسعودی و شیمی سیروس رضایی و زبان پیروزان عالی هسن.زیستم اگه خواستید فقط دادگستری....یه عرفان اکبری هم دارن که همه چیو نمیگه...تو دروس عمومی دینیش که بریزید دور اومده هر درسیو ۳ ساعت توضیح میده و عربی هم به نظر من تخته سیاه عالیه....
    تخته سياه مگه برا عربي DVD آموزشي زده؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تخته سياه مگه برا عربي DVD آموزشي زده؟
    نه همچین چیزی نداره.

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس منظور اين دوستمون كتاب عربي تخته سياه بوده؟ اگه اين طور است كه به نظرم برا عربي كتاباي بهتري هم هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه امیدوارم سال خوبی داشته باشید. اقایون خدایی یه نگاه کنید ببنید خودتون چی گفتید 20 نفر میگن کلاه برداره یه نفر یه دفعه از پشت میاد میگه این مخه مگه تو خدا نداری چرا الکی حرف میزنی ما اخر چه کنیم ارزش پکیجش رو داره که 1 ملیون قیمتش هست یانه؟ من اصلا قصد طرفداری ندارم ولی یه کلیپ 1 دقیقه از شیمی یزدانی دیدم در مورد بحث جرم اتمی میانگین تکنیکش واقا ثانیه ای حل کرد تست ها رو حالا یه سوال پیش اومده برام اگه شما میگید کلاهبرداره یعنی فقط این تکنیکش خوبه یا نه بقیش هم خوبه اخه تو رادیو هم تقریبا از مبحث های مختلف تست حل میکنه که اوناهم از روش تستی حل میکنه خواهشا یکی که واقا پکیجش رو داره و مشاورش هم داشته بگه خوبه یعنی اصلا ارزش این همه پول روداره یانه؟ چون خدایی نگاه کنید یکی میگه دی وی دی هاش خوب نیستن بعد میگه سوال داشتی بم پیام بده قصد بی احترمی ندارم ولی 1 دقیقه خودتون بزارید جای ما ها که تا حالا استفاده نکردیم واقا گیج میشید. خواشا یه جواب دقیق بدید.ممنون از همه تون

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه امیدوارم سال خوبی داشته باشید. اقایون خدایی یه نگاه کنید ببنید خودتون چی گفتید 20 نفر میگن کلاه برداره یه نفر یه دفعه از پشت میاد میگه این مخه مگه تو خدا نداری چرا الکی حرف میزنی ما اخر چه کنیم ارزش پکیجش رو داره که 1 ملیون قیمتش هست یانه؟ من اصلا قصد طرفداری ندارم ولی یه کلیپ 1 دقیقه از شیمی یزدانی دیدم در مورد بحث جرم اتمی میانگین تکنیکش واقا ثانیه ای حل کرد تست ها رو حالا یه سوال پیش اومده برام اگه شما میگید کلاهبرداره یعنی فقط این تکنیکش خوبه یا نه بقیش هم خوبه اخه تو رادیو هم تقریبا از مبحث های مختلف تست حل میکنه که اوناهم از روش تستی حل میکنه خواهشا یکی که واقا پکیجش رو داره و مشاورش هم داشته بگه خوبه یعنی اصلا ارزش این همه پول روداره یانه؟ چون خدایی نگاه کنید یکی میگه دی وی دی هاش خوب نیستن بعد میگه سوال داشتی بم پیام بده قصد بی احترمی ندارم ولی 1 دقیقه خودتون بزارید جای ما ها که تا حالا استفاده نکردیم واقا گیج میشید. خواشا یه جواب دقیق بدید.ممنون از همه تون
    من تک تک محصولاتشون رو دارم دوست عزیز
    ببین محصولات قبلی اینا از سال 89 به قبل فقط تکنیک بود اونم تکنیک هایی که نمیشد همه تست ها رو زد. ولی الان دیگه محصولاتشون هم حجمشون افزایش پیدا کرده و هم آموزش مفهومی درس بهشون اضافه شده و هم تکنیک هایی که قبلا توی DVD ها نمیگفتن و بهت میگفتن که بیا سر کلاس خصوصی یاد بدیم رو همه رو آوردن توی محصولاتشون. الان زیست شناسی دادگستری و شیمی سیروی رضایی و ریاضی و فیزیک مسعودی درس رو کامل و مفهومی یاد دادن بعد رفتن سراغ تکنیک. هرچی تکنیک هم گفتن کاملا مفهومی هست.

کسایی که میگن اینا کلاهبردار هستن تا حدودی حق دارن اولا چون برخی محصولات اینا واقعا ارزش پول دادن رو نداره ( بالای 40% محصولاتشون ) ولی اکثر محصولات جدیدشون آدم رو از صفر به اوج میرسونن.
    کلا کسایی که میگن مسعودی و سروس رضایی و دادگستری محصولات جدیدشون تکنیک های به دردنخور هست دلیلش مشخصه یا محصولات قدیمی رو بهشون انداختن به اسم محصولات جدید و یا اینکه چون گرون بوده نتونستن بخرن و میخوان تبلیغات منفی کنن تا کسی هم نتونه بخره. یکی از اصلی ترین منتقدین مسعودی در فروم وقتی بهم مسیج داده بود و همش هم میگفت محصولاتی که دیده همش جدید بودن ؛ وقتی باهاش حرف زدم دیدم فیزیکی که گرفته مال سال 88 هست ! کل فیزیک پیش 1 که داشت 15 DVD بود در حالی که الان فقط دینامیک 12 DVD هست !

کلا اگه خواستی ازشون چیزی بخری میتونی با کسی که محصولات جدید رو دیده مشورت کنی.
    Last edited by Alireza SM; 09-04-2013 at 11:21.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پس منظور اين دوستمون كتاب عربي تخته سياه بوده؟ اگه اين طور است كه به نظرم برا عربي كتاباي بهتري هم هست!
    البته عربی های آموزشی ساداتی فر هم اومده که درس رو روان و ساده و عالی تدریس کرده . قیمتشون هم پایینه

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من تک تک محصولاتشون رو دارم دوست عزیز
    ببین محصولات قبلی اینا از سال 89 به قبل فقط تکنیک بود اونم تکنیک هایی که نمیشد همه تست ها رو زد. ولی الان دیگه محصولاتشون هم حجمشون افزایش پیدا کرده و هم آموزش مفهومی درس بهشون اضافه شده و هم تکنیک هایی که قبلا توی DVD ها نمیگفتن و بهت میگفتن که بیا سر کلاس خصوصی یاد بدیم رو همه رو آوردن توی محصولاتشون. الان زیست شناسی دادگستری و شیمی سیروی رضایی و ریاضی و فیزیک مسعودی درس رو کامل و مفهومی یاد دادن بعد رفتن سراغ تکنیک. هرچی تکنیک هم گفتن کاملا مفهومی هست.

کسایی که میگن اینا کلاهبردار هستن تا حدودی حق دارن اولا چون برخی محصولات اینا واقعا ارزش پول دادن رو نداره ( بالای 40% محصولاتشون ) ولی اکثر محصولات جدیدشون آدم رو از صفر به اوج میرسونن.
    کلا کسایی که میگن مسعودی و سروس رضایی و دادگستری محصولات جدیدشون تکنیک های به دردنخور هست دلیلش مشخصه یا محصولات قدیمی رو بهشون انداختن به اسم محصولات جدید و یا اینکه چون گرون بوده نتونستن بخرن و میخوان تبلیغات منفی کنن تا کسی هم نتونه بخره. یکی از اصلی ترین منتقدین مسعودی در فروم وقتی بهم مسیج داده بود و همش هم میگفت محصولاتی که دیده همش جدید بودن ؛ وقتی باهاش حرف زدم دیدم فیزیکی که گرفته مال سال 88 هست ! کل فیزیک پیش 1 که داشت 15 DVD بود در حالی که الان فقط دینامیک 12 DVD هست !

کلا اگه خواستی ازشون چیزی بخری میتونی با کسی که محصولات جدید رو دیده مشورت کنی.
    دوست عزیز واقا ممنونم ولی نظرت درمورد شیمی یزدانی چیه واقا خوبه یانه؟
    Last edited by killer120; 09-04-2013 at 11:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[QUOTE=killer120;7574440]دوست عزیز واقا ممنونم ولی نظرت درمورد شیمی یزدانی چیه واقا خوبه یا نه؟ بعد دوست عزیز یه سوال دیگه برام پیش اومده شما میگید که محصولاتشون مفهومی شدن وتکنیک هم که اضاف شده ولی چرا گفتی بالا 40% ارزش نداره؟
    Last edited by killer120; 09-04-2013 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=killer120;7574452]
    دوست عزیز واقا ممنونم ولی نظرت درمورد شیمی یزدانی چیه واقا خوبه یا نه؟ بعد دوست عزیز یه سوال دیگه برام پیش اومده شما میگید که محصولاتشون مفهومی شدن وتکنیک هم که اضاف شده ولی چرا گفتی بالا 40% ارزش نداره؟
    شیمی یزدانی خیلی جالب نیست فقط به درد تمرین کردن میخوره نه یاد گرفتن. برای شیمی محصولات جدید سیروس رضایی رو پیشنهاد میکنم بهتون.
    در مورد اون 40% عرض کنم که بسیاری محصولاتشون اینطوری نیست. مثلا تاریخ ادبیات ویرایش نشده و ارزش پول دادن نداره. همینطور دین و زندگی ارزش پول دادن رو نداره و همینطور زیست شناسی عرفان اکبری زیاد جالب نیست و به درد کنکور نمیخوره.
    ولی محصولات جدید دادگستری و مسعودی و سیروس رضایی خیلی عالی هستن.

13. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •