باند ۷۱۸ کنوود دارم با امپه دو کانال تازگی کمی بیس که میدم باند یکیش پاق پاق میکنه انگار کم بیاره یا چیزی لایه مگنتش باشه فقط یکیش اینجوریه از چیه اساتید ؟؟ چیکار کنم ؟؟ درست میشه ؟؟ بدون بیس بلند که میکنم هیچ مشکلی نداره مشکل کجاس ؟
باند ۷۱۸ کنوود دارم با امپه دو کانال تازگی کمی بیس که میدم باند یکیش پاق پاق میکنه انگار کم بیاره یا چیزی لایه مگنتش باشه فقط یکیش اینجوریه از چیه اساتید ؟؟ چیکار کنم ؟؟ درست میشه ؟؟ بدون بیس بلند که میکنم هیچ مشکلی نداره مشکل کجاس ؟
سلام سلام
آقا برا یکی از آشنها میخوایم پخش بخریم ماشین پرایده!
سن بالاست ولی حتما فلش و سی دی میخواد
هزینه 150 ت
تو این قیمت هم فقط مارکای بنجل هستش مارشال و سیلکس و ...
یه پخش فابریک پرشیا هم پیدا کردیم از رو صفر باز شده پنل جدا میشه سی دی و یو اس بی 140 ت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم ببینم این بیشتر ارزش خرید داره یا مارشالو سیلکس ...؟
تو اینترنت چرخیدم دیدم پخش پرشیا آلپاینه درسته؟؟پس باید خوب باشه دیگه اره؟![]()
Last edited by لنگرود1371; 30-03-2013 at 21:22.
دور از جون آلپاین که پرشیا بخواد پخشش آلپاین باشه.ما شنیده بودیم سیستم صوتی ماشینهای پورشه ،آلپاین هست ولی پرشیا رو نشنیده بودم!
ولی به نظر من همین فابریکیه رو بردار به نظرم تفاوت چندانی با مارشال و سیلیکس نداره.
نمیدونم تبلیغات محسوب میشه یا نه پستم حذف میشه یا نه
ولی اینو من تو پاپ استریو دیدم سایت نمایندگی آلپاین و موج نیکان
پس یعنی موج نیکانه؟
آقا ما یه سوال پرسیدیم مخبر محترم هم زدن پاکش کردن!با تشکر
حالا دوباره میپرسم .دوستان این پخش های مکسیدر چطورن؟ من از ماشین قبلیم باند و آمپیلی داشتم رفتم برای ماشین جدیده همونا رو ببندم اما چون پخش فابریک ماشین خروجی نداره یارو گفت باید پخش بگیری . گفتم یه چیز ارزون بگو که کیفیتش هم خوب باشه ، گفت مکسیدر بنداز . گفتش از 200 تومن هم شروع میشه قیمتاش . حالا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه این پخشای مکسیدر چطورن و قیمتاش توی چه حدوداست؟
این طور که من رفتم دنبالش تو بازار حرف دهن فروشنده هارو شنیدم
مثل همون مارشال و سیلکس پریمر سیرا ... مارک متفرقست
یه ذره بیشتر روش بزاری میتونی جی وی سی بگیری که بازم پدر مادر داره
یا پایونیر Pioneer MVH-155 UI که فقط فلش میخوره
سلام
منم حرف لنگرود جان رو تائید میکنم . هرچی میگیری از این مارک های متفرقه نگیر . به خدا من دلم میسوزه شما 200 تومن پول پای اینا میدین
چون صدا شونو گوش دادم
یعنی شده مدل های قدیمی پایونیر رو بگیری مکسیدر و پریمیر و مارشال و ... نگیر البته تو این جنس های متفرقه مارشال بدک نیست ولی نگیر
به نظر من فایده نداره
البته خودت میدونی با 150 چیزی نمیدن ولی اگه یکم بودجه بیشتر بشه خوب همون پخش پایونیر بگیر خوبه.
به نظر من این پخش با پخش فابریک پراید خیلی فرقی نداره پس بهتره طرفش نری
من یکی از دوستان این مشکل رو داشت در قاب باند رو باز کرد دید توش 1 دونه پیچ افاده درش آورد درست شد
از آپلی هم میتونه باشه ، از تنظیمات پخش هم میتونه باشه البته اگه یکیش اینجوری میشه از اینا نیس
پخشت چیه؟
Last edited by Mohammadkiller; 31-03-2013 at 00:51.
ممنون از جوابت . راستش خودم هم یکم سرچ کردم یه تاپیک توی تیونینگ تاک بود خودندم کلا ناامید شدم ازش!
فکر کنم یکم بیشتر خرج کنم یه چیز پدر مادر دار بگیرم بهتر باشه . خودم هم دنبال یه مدلی که فقط فلش خور باشه میگردم . راستی این پایونیر اصلی و تقلبی داره یا نه؟ این مدلی گه گفتید چنده قیمتش؟
Last edited by Bobby Sands; 31-03-2013 at 00:52.
من یکی از دوستان این مشکل رو داشت در قاب باند رو باز کرد دید توش 1 دونه پیچ افاده درش آورد درست شد
از آپلی هم میتونه باشه ، از تنظیمات پخش هم میتونه باشه البته اگه یکیش اینجوری میشه از اینا نیس
پخشت چیه؟[/QUOTE]
جی وی سی 747 امپ دو کانال تورنادو .
من خواب موندم صبح نتونستم با فامیلمون برا گرفتن پخش برم ولی الان که بهش زنگ زدم گفت حرفمو گوش داده مارشال و سیلکس ... نخریده پایونیر ارزون هم پیدا نکرده گفته جی وی سی خریده باز قانع کننده بود
پایونیر با گارانتی پایونیران هستش تقلبی تو چندتا سایت اینترنتی دیدم که ریمارک بودن با خود اصلی خیلی فرق دارن مثلا اگه مدلای پایونیر رو بشناسی میدونی پایونیر همچین مدلی نداره اونم مثلا قیمت 150 ت
کیفیت که نمیشه گفت ولی انگاری یه جورایی نوع صدای سیلکس کمی از مارشال بهتره ولی ظاهر سیلکس خیلی بد قیافه هست یه چیز خنده داری هم بود تو ماشین دوست بابام نشسته بودیم وقتی آهنگو pause میکردی 4 تا باندا شروع به سوت زدن کر کننده ای میزد
راستی نمیدونین دلیلش چی بود؟
یا مثلا پخش فابریکی پراید ماشین بابا من وقتی تو یه جا آروم مثلا پارکینگی اگه ولوم رو کامل ببندی دقت کنی باز صدا آهنگ رو میشنوی
اون مدل بین 200 تا 250 تومن هست قیمت ندارم داداش یه چرخ تو بازار بزنی قیمتا همه دست میاد
پایونیر رو فقط میدونم 1450 که الان از دور خارج شده هم سی هم قلش میخوره طرف میگفت 310 ت
Last edited by لنگرود1371; 31-03-2013 at 12:30.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)